Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HEP ÖRNEK ALDIĞIMIZ HER ŞEYİ ONUN GİBİ YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ ŞEFAATİNE ALLAHU TEALANIN(C.C) RAHMETİNDEN SONRA ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ ALEMLERE RAHMET PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V) SALATU SELAM OLSUN ŞİMDİYE KADAR YAĞMUR TANELERİ ADEDİNCE BÜTÜN KUM TANELERİNDE GÖKYÜZÜNDEKİ YILDIZLAR ADEDİNCE SELAM OLSUN
PEKİ BİZ ONUN GİBİ HER İSTEYENE HİÇ DÜŞÜNMEDEN VEREBİLİRMİYİZ İÇİMİZ TİTREMEDEN YA BANA DA LAZIM DİYEREKTEN BİR DÜŞÜNELİM BAKALIM PEKİ NASIL ONUN GİBİ OLABİLİRİZ ALLA SONUMUZU HAYIR ETSİN
selamun alayküm arkadaşlar allah hepinizden razı olsun çıktı aldım hepsini hakkınızı helal edin .ALLAHA emanet olun inşl..hayıur dualarınızda biz aciz kardeşinizide unutmayın selam ve dua ile ..
Selamun aleyküm
ben bu siteye yeni üye oldum, şimdiye kadar niye farketmedim böyle güzel bi site olduğunu bilmiyorum, bu Siteyi kuranlardan ALLAH RAZI olsun selametle kalınB)