Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Recep Ayı Hatimlerimiz 270.-271.-272. (16 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
DUA LİSTEMİZ

ZÜMRA...............
Allahım zümra kardeşimizin oğlu Erenin ve kendisinin her türlü hastalığına özellikle dikkat dağınıklığı hastalığına şifa ver, hayırlı komşu ver, hayırlısıyla atanmayı nasip et. kardeşimizin ve ailesinin üzerinde herhangi bir nazar büyü varsa kaldır Allahım. amin.

MAVCİ................Duam;
Rabbimiz dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin...
Rabbimiz hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Rabbimiz gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbimiz eşimizi, çocuklarımızı ve bizleri salih kişilerden olmayı nasip etsin...
Rabbimiz bizleri maddi ve manevi darda bırakmasın...
Rabbimiz bizlere saadet-i dareyne mazhar eylesin İNŞAALLAH...

Repsol
Duam
Rabbime layıkıyla kul olabilmek razı olduğu kullarından olabilmek sağlık sıhhat aileme Rabbimin emirlerini yerine getirebilmek inşallah
Rabbim cümlenizden razı olsun

Kalbun Kesir
Kişisel duam:
Hastalığıma şifa, eşimle birlikte tevbelerimizin kabulü, günahlarımızın affı.. Rabbimin razı olacağı imanlı, hayırlı bir ömür..

Mir Erhan
Allahım kardeşimizn oğluna şifa ver

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeşlerim yeni hatim ne zaman başlıyor bir de yukarıda yazan dua listesi nedir benide aydınlatırmısınız Cumanız mübarek olsun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum hayırlı cumalar Zümra abla..
Bir cüz haricinde diğer tüm cüzlerim okunmustur. Rabbim kabul eylesin.
Kalan bir cüzü de birazdan okuyacağım.. Yetiştiremedim bu sefer cüzleri :(
Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeşlerim yeni hatim ne zaman başlıyor bir de yukarıda yazan dua listesi nedir benide aydınlatırmısınız Cumanız mübarek olsun
aleyküm selam kardeşim dualarımızı yazalım birbirimize dua edelim dedik hatim duasını okursunuz ardından dua listemizide okursunuz inşallah sizin dualarınızla belki sıkıntılarımız geçer isterseniz sizi de ekleriz

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum hayırlı cumalar Zümra abla..
Bir cüz haricinde diğer tüm cüzlerim okunmustur. Rabbim kabul eylesin.
Kalan bir cüzü de birazdan okuyacağım.. Yetiştiremedim bu sefer cüzleri :(
Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin..
aleyküm selam canım hayırlı cumalar amin inşallah. yetişmemiş sayılmaz bugünde cuma dün ben de üç cüz okudum sabah ikindi ve akşam olmak üzere anca yetiştirdim. her gün okursak aslında böyle sıkışmayacağız biz bayanlar birkaç gün aksatabiliyoruz onu da göze almamız lazım ona göre ayarlarız inşallah yine de katılım önemli er ya da geç okuyoruz mutlaka önemli olan bu benim için bu hatimlerin açılması bizim çok okumamıza vesile oluyor hamd olsun. ben de biraz yatayım diyorum uykusuzum misafirim vardı kahvaltıda az önce gitti. Allahım okuduklarımızı kabul etsin bizleri ve sevdiklerimizi tüm kötülüklerden korusun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım hayırlı cumalar amin inşallah. yetişmemiş sayılmaz bugünde cuma dün ben de üç cüz okudum sabah ikindi ve akşam olmak üzere anca yetiştirdim. her gün okursak aslında böyle sıkışmayacağız biz bayanlar birkaç gün aksatabiliyoruz onu da göze almamız lazım ona göre ayarlarız inşallah yine de katılım önemli er ya da geç okuyoruz mutlaka önemli olan bu benim için bu hatimlerin açılması bizim çok okumamıza vesile oluyor hamd olsun. ben de biraz yatayım diyorum uykusuzum misafirim vardı kahvaltıda az önce gitti. Allahım okuduklarımızı kabul etsin bizleri ve sevdiklerimizi tüm kötülüklerden korusun.

Allah razı olsun abla.. Çok sıkıntı yaptım. Ben de dün gece 2 cüz bitti 3.cüyü biraz okudum.. Bugün bitecek inşaAllah..
Rabbim kaabul etsin abla. MaşaAllah.. Ben de bu sefer daha az aldım.. Geçen aldığım cüzlerde cok zorlandım. Evde olmadığım günler oldu, yoğunluktan okuyamadım.. Rabbim bu okumalarımızı daim eylesin.. Hepimize vesile oluyorsun.
Allah celle cellluhu razı olsun senden ablam.. Katılan tüm kardeşlerimizden de inşaAllah.. Rabbim hatalarımızla, noksanlarımızla kabul eylesin.. AMİİN, AMİİN DUALARIN İÇİN.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
Hayırlı cumalar. Hayırla kal B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı cumalar..aldığım 19. cüzler okundu..hakkınızı helal edin geç cevap yazdım..Rabbim kabul eylesin inşallah

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim dualarımızı yazalım birbirimize dua edelim dedik hatim duasını okursunuz ardından dua listemizide okursunuz inşallah sizin dualarınızla belki sıkıntılarımız geçer isterseniz sizi de ekleriz

Tabiki isterim değerli ablam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt