Selamün aleyküm Osman kardeşim kalan cüzleri alabilir misiniz?
Halil İbrahim hocam KUL 'luk bu olsa gerek... Allah C.C. hafızlarımıza dünya ve ahiret mutluluğu ihsan etsin inşallah... Ey güzel İstanbul; Eyüp ten...Pendik 'e ... Yuşa A.S. dan aciz KUL 'a yuva İSTANBUL...Selam olsun sana ...
estağfurullah kardeşim özürlük bir durum yok Allah sizden razı olsun Allahım hepinizinde günahlarını affetsin. Rabbim cemaliyle şereflendirsin inşallah.Aleykum Selam
Sayın kardeşimiz mesajınızı şimdi gördük.Siz ayın 2 sinde yazmışsınız ancak yeni gördük ve Hatimleri geciktirmenin utancı içersindeyiz.Önce Allah'tan cc. af diliyoruz sonrada sizden özür dileriz.Ancak Allah cc. şahittirki şimdi gördük mesajınızı ,Başımız üstüne 270,271,ve 272. Hatim listelerinde açık görünen cüzler derhal not alınmış olup hafız kardeşlerimiz tarafından okunacak ve yarın size bildirilecektir
Gurubumuzun selam ve saygılarını arz ederiz.
aleyküm selam ve rahmetullah saygıdeğer kardeşim hepinizin gönlüne sağlık gönlünüzde ne muradınız varsa versin. Allahım sizi ve sevdiklerinizi korusun. sizden bir ricam var şimdi yeni hatim açsam bile kardeşlerim daha cüzlerini okumadı alamazlar biz size yetişene kadar size beş hatim versek tamamı size ait olsun. biz de elimizdeki cüzleri tamamlamaya çalışalım inşallah.Selamun Aleykum
Sayın kardeşimiz 270,271.ve 272. Hatmi şeriflerin listelerindeki açık görülen cüzlerinin okunması gurubumuz tarafından bitirilmiş böylece üç Hatmi Şerif'de tamamlanmıştır.
Gurubumuzun selam ve saygılarını arz ederiz.
estağfurullah kardeşim özürlük bir durum yok Allah sizden razı olsun Allahım hepinizinde günahlarını affetsin. Rabbim cemaliyle şereflendirsin inşallah.
aleyküm selam ve rahmetullah saygıdeğer kardeşim hepinizin gönlüne sağlık gönlünüzde ne muradınız varsa versin. Allahım sizi ve sevdiklerinizi korusun. sizden bir ricam var şimdi yeni hatim açsam bile kardeşlerim daha cüzlerini okumadı alamazlar biz size yetişene kadar size beş hatim versek tamamı size ait olsun. biz de elimizdeki cüzleri tamamlamaya çalışalım inşallah.
selamün aleyküm
yok çokta sıkmayalım sizi ben günde birer tane okursanız cumaya kadar size yetişiriz diye düşünmüştüm. tabi siz okudukça biz yardım isteriz sizin vesilenizle inayetinizle hatimlerimiz canlandı Allah razı olsun Rabbim nazardan tüm kötülüklerden korusun. selametle kalın.Aleykum Selam
Kıymetli kardeşimiz bizim hafız gurubumuz ve hafızlık çalışan gurubumuz 5 hatmi cüzleri bölüşerek sabah 9 dan öğlene kadar birtirirler
Zaten her gün bir hatim efendimiz s.a.v için bir hatim rahmetlik hocamız için bir hatimde Ümmeti Muhammedin s.a.v ahirete göçenlerinin hepsi için bir hatimde hediye olarak form üyesi kardeşlerimiz için okunmaktadır.Buna rağmen yinede 5 hatim bir günde biter.daha fazla verirseniz çok memnun oluruz.
Selam ve saygılarımızla.
Allah razı olsun kardeşimRECEP AYI İÇİNDE YAPILAN ZİKİRLER
İLK 10 GÜN = 100 DEFA SUBHANEL HAYYUL KAYYUM
İKİNCİ 10 GÜN = 100 DEFA SUBHANEL AHADUL SAMED
ÜÇÜNCÜ 10 GÜN = 100 DEFA SUBHANALLAHİR RAUF Allah kabül etsin...
yok çokta sıkmayalım sizi ben günde birer tane okursanız cumaya kadar size yetişiriz diye düşünmüştüm. tabi siz okudukça biz yardım isteriz sizin vesilenizle inayetinizle hatimlerimiz canlandı Allah razı olsun Rabbim nazardan tüm kötülüklerden korusun. selametle kalın.
Selamun aleykum Zümra abla. Hatmin bitiş süresi 17 mayıs olmayack mı? Bu cuma son ise ben yetiştiremem..
Her güne birer tane düşünerek almıştım cüzleri..
Selamun Aleykum
Kıymetli kardeşimiz üzülmeyiniz,isterseniz bize cüz veriniz memnun oluruz.
Selam ve saygılarımızla.
aleyküm selam ve rahmetullah canımSelamun aleykum Zümra abla. Hatmin bitiş süresi 17 mayıs olmayack mı? Bu cuma son ise ben yetiştiremem..
Her güne birer tane düşünerek almıştım cüzleri..
aleyküm selam ve rahmetullah Allah celle celalühü razı olsun içim daha rahat artık çünkü desteğim var Allahım sizlere sağlık versin sizleri başımızdan eksik etmesin. Allaha emanet olun selam saygı bizdenSelamun Aleykum
Kıymetli kardeşim siz nasıl isterseniz biz memnuniyetle kabul ederiz,ve kesinlikle sıkılmayız siz dilediğiniz kadar dilediğiniz zamanda bize bildiriniz,20 hafiz+15 hafızlık çalışan= 35 kişi Kur'an ehli kardeşiniz burada hazır beklemektedir.
Selam ve saygılarımızı arz ederiz.
aleyküm selam ve rahmetullah ağzınıza sağlık Allahım sağlık, huzur versin size inşallah gönül huzuruyla kardeşlerim ezberlerini yapsınlar Allahım onlara zihin açıklığı versin. siz hocalarına da yardım etsin. Allah razı olsun selametle kalın.Selamun Aleykum
Sayın kardeşimiz 5 hatimin birincisi bu gün hafız kardeşlerimiz tarafından tamamlanmıştır.
Selam ve saygılarımızla.