Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ramazanda Çocuk Olmak! (1 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ramazanda Çocuk Olmak!

ADALETIMAHZA yazdı:
A.S.KARDEŞİM.ÇOCUKLUĞUMDAKİ RAMAZANLARA KADAR GİTTİM.ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.B)

Aleykum selam ablam.. Keşke o Ramazanlar geri gelse..
Selametle kal ablacım inşaAllahB)B)

vera nur

Kayıtlı Kullanıcı

elinize saglık çok hoş

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum, emegine saglik, çok guzel bir paylasim oldu, cocukluyum geldi aklima, azda yaramazlik yapmazdim :D;), hatta ramazan ayinda teraviye gitmekle mutlu oluyordum, camide genelde duvar yani otururdum ama malesef gelir gelmez uykum geliyorum dayanamiyordum, yinede dayanmaya calisiyordum ama bir gozumu kapatip hem hoçayi takip ediyordum hep uykuma daliyordum :D:D:D ilginç dimi,,, allah sükürler olsun bu mubarek Ramazan ayinda bizlere çoçukluk anilari biraktigi için;

Rabbimiz bizleri o mübarek aya eriştirsin inşallah,

Selametle... B)B)B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

;) NE GÜZEL ÇOCUK OLMAK HAKİKATEN VE DE RAMAZANDA ÇOCUK OLMAK HERŞEYİ ALELADE GÖREN BÜYÜKLERE HEYECANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERMEK...ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIM İÇİN.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

leyla_serdar yazdı:

selamun aleykum, emegine saglik, çok guzel bir paylasim oldu, cocukluyum geldi aklima, azda yaramazlik yapmazdim :D;), hatta ramazan ayinda teraviye gitmekle mutlu oluyordum, camide genelde duvar yani otururdum ama malesef gelir gelmez uykum geliyorum dayanamiyordum, yinede dayanmaya calisiyordum ama bir gozumu kapatip hem hoçayi takip ediyordum hep uykuma daliyordum :D:D:D ilginç dimi,,, allah sükürler olsun bu mubarek Ramazan ayinda bizlere çoçukluk anilari biraktigi için;

Rabbimiz bizleri o mübarek aya eriştirsin inşallah,

Selametle... B)B)B)

Aleykum selam kardeşim.. Güldürdün beni ya Allah c.c. razı olsun..
Tek gözün açık uyurdun he :):):) Gerçekten güzel anılar bunlar.. Paylaştığın için teşekkür ederim..;)
Selametle kal inşaAllah kardeşimB)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

nuresma yazdı:
;) NE GÜZEL ÇOCUK OLMAK HAKİKATEN VE DE RAMAZANDA ÇOCUK OLMAK HERŞEYİ ALELADE GÖREN BÜYÜKLERE HEYECANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERMEK...ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIM İÇİN.

Haklısın kardeşim güzel söylemişsin sağolasın..

Allah c.c. cümlemizden razı olun inşaAllah..
SelametleB)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.BEN İYİ HATIRLIYORUM RAMAZANDA GECE SAHURA KALKMAYA BAYILIRDIM.BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK AYRICALIK OLUYORDU O.HATTA KALKINCA DİĞER KARDEŞLERİME HAVA ATARDIM BEN SAHURA KALKTIM DİYE.:D:D:D

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.BEN İYİ HATIRLIYORUM RAMAZANDA GECE SAHURA KALKMAYA BAYILIRDIM.BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK AYRICALIK OLUYORDU O.HATTA KALKINCA DİĞER KARDEŞLERİME HAVA ATARDIM BEN SAHURA KALKTIM DİYE.:D:D:D
ABLA ŞİMDİ BAYILMIYOMUSUNUZ SAHURA KALKMAYA:D:D:D:D:D:D:D:D:D

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:

Aleykum selam kardeşim.. Benim de sahurla ilgili bir anım var.. Bizim eski evde bi yan komşumuz vardı ben küçükken.. Annemler oraya gitmişler sahur için.. Beni birtürlü uyandırmazlardı bende sinir olurdum:) Neyse tam sahur vakti uyandım baktım evde yoklar anladım yan komşuya gittiklerini ağlaya ağlaya bende gittim oraya korkuyorum dedim yalancıktan, halbuki nerde bende korkacak göz:D Ne yapayım yoksa geri göndereceklerdi..
O geceki kızartmadan bende nasiplenmiştim hiç unutmam:D
Çok güzel böyle güzel anılara sahip olmak Ramazanda..
Birkeresinde de Ramazan bayramında arkadaşlarımla geziyorduk küçüktük yine, bizi köpek kovalamıştı :D

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
meftun61 yazdı:
ABLA ŞİMDİ BAYILMIYOMUSUNUZ SAHURA KALKMAYA:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:D:D:D Allah c.c. razı olsun güldürdünüz yineB)B)

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ.ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI.ELLERİNİZE SAĞLIK:pBEN DE HATIRLADIM ÇOCUKLUĞUMUN O RAMAZANLARINI.ORUÇ TUTMAYI ÇOK İSTERDİM AMA KÜÇÜKSÜN DİYE TUTTURMAZLARDI,YA DA ÇOCUKLARA ÖZEL ÖĞLENE KADAR ORUÇLAR VARDI.TERAVİHLERDE SECDEYE VARIRKEN DİZLERİN ÇIKARDIĞI O GÜMMMM SESLERİ BENİ GÜLDÜRÜRDÜ HEP ÇOCUKKEN:DRAMAZAN AYI BAMBAŞKA...AEOLUN.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Sabrinnisa yazdı:
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ.ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI.ELLERİNİZE SAĞLIK:pBEN DE HATIRLADIM ÇOCUKLUĞUMUN O RAMAZANLARINI.ORUÇ TUTMAYI ÇOK İSTERDİM AMA KÜÇÜKSÜN DİYE TUTTURMAZLARDI,YA DA ÇOCUKLARA ÖZEL ÖĞLENE KADAR ORUÇLAR VARDI.TERAVİHLERDE SECDEYE VARIRKEN DİZLERİN ÇIKARDIĞI O GÜMMMM SESLERİ BENİ GÜLDÜRÜRDÜ HEP ÇOCUKKEN:DRAMAZAN AYI BAMBAŞKA...AEOLUN.

Vaaleykum selam kardeşim..
Haklısın küçük diye tutturmazlardı bize:) Teravihlerde ki gümm senini bende hatırladım şimdi:):) Çocukken nelere dikkat ediyormuşuz meğer:)
Rabbim hayırlı ve güzel Ramazanlara eriştirsin hepimizi.. Selametle kal inşaAllah kardeşimB)B)B)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleykum bırden çoçuklugum geldı hep bı zevkle bayramı beklerdım ama artık eskı bayram lezzeti kalmadı sankı Allah razı olsun sızden Aeo

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

hayrunissa86 yazdı:
selamün aleykum bırden çoçuklugum geldı hep bı zevkle bayramı beklerdım ama artık eskı bayram lezzeti kalmadı sankı Allah razı olsun sızden Aeo

Aleykum selam.. Haklısınız kardeşim eski bayramlar yok tabiki.. Birçok şeyin tadı kaçtı, insanlar değişti, manevi değerler hiçe sayılmaya başlandı, ve daha birsürü şey..
Rabbim ıslah etsin, yardımcımız olsun(amin)..
SelametleB)B)B)

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Sabrinnisa yazdı:

Vaaleykum selam kardeşim..
Haklısın küçük diye tutturmazlardı bize:) Teravihlerde ki gümm senini bende hatırladım şimdi:):) Çocukken nelere dikkat ediyormuşuz meğer:)
Rabbim hayırlı ve güzel Ramazanlara eriştirsin hepimizi.. Selametle kal inşaAllah kardeşimB)B)B)
AMİN.ALLAH(C.C.)RAZI OLSUN.ALLAH'A EMANET OL SEN DE KARDEŞ.B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM CANIM KARDESIM!
ALLAH RAZI OLSUN ,EMEMGINE YUREGINE SAGLIK.NE KADAR GUZEL DILE GETIRLIMIS HEPIMIZ COCUKTUK IYIKIDE TUM YARAMAZLIKLARIMIZA KARSIN YINEDE CAMIIYE GOTURMEKTE ISRAR ETMIS BUYUKLERIMIZ CUNKU SIMDI O --SUS BAKIM--- DIYENLERDEN OLDUK GALIBA.
Onlar olmayınca "ramazanda çocuk olmaz". O çocuklar olmayınca yarınlarda ramazanlar olmaz..
SELAM VE DUA ILE...B)

Kaan Erdem

Yönetici

emeğinize sağlık kardeşim.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE...........

:D:D Süperdi kardeşim ya nasıl güldüm anlatamam, Allah c.c. razı olsun..
Gerçekten çocuk olmak, hemde Ramazanda çocuk olmak başka birşey..
O zamanki dostluklar, yapılan yaramazlıklar tamamen masumaneler, büyüklere öyle gelmesede:)
Bu güzel anıyı paylaştığın için teşekkür ederim kardeşim.. Nice bayramlara yetiştirsin Rabbim bizi..
Selametle kal inşaAllahB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt