Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ramazan yaklaşıyor, İsrail bombalıyor (1 Kullanıcı)

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Tem 2009
Mesajlar
6,952
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
53
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
ramazan-yaklasiyor-israil-bombaliyor-spot-0.jpg


Ramazan yaklaşıyor İsrail bombalıyor






İsrail Ordusu, sabaha karşı düzenlediği saldırıda Mısır-Gazze sınırındaki tünelleri vurdu. İki aylık sükunetin ardından ilk olan saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.


İsrail Ordusu tarafından yapılan açıklamada saldırının Gazze'den yapılan havan topu ve roket saldırılarına misilleme amacı taşıdığı ifade edildi. Vurulan tünelin ise Gazze'ye silah ve mühimmat sokmak için kullanıldığı öne sürüldü. İsrail benzer bahanelerle Filistin'i bombalamayı sürdürürken, Filistinlilerin tünellerden zorunlu ihtiyaç maddelerini geçirdikleri biliniyor.


Netanyahu:"Geri çekilmemiz mümkün değil"



Öte yandan Bakanlar Kurulu'nda konuşan İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'da dört yıl önce Gazze'den çekilmelerinin, ikinci kez tekrarlamayacakları bir hata olduğunu açıkladı. 2005 yılında Gazze'den çekilmelerine rağmen barış ve güvenliğe kavuşamadıklarını söyleyen Netanyahu, saldırıların devam edeceğini ifade etti. İsrail'in Aralık ayında hava ve karadan düzenlediği saldırılarda bin 400 Filistinli hayatını kaybetmişti.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt