garip_yolcu
Kayıtlı Kullanıcı
s.a bayramınız mübarek olsun,selametle
bugün bayramın ikinci gün geç kalmadı sanırım tüm islam aleminin ve islamiyetgentr ailesinin ramazan bayarmını kutlar sağlık huzur mutluluk dolu nice bayramlara hep beraber sevdiklerinizle girmenizi cenabı haktan niyaz ederim. ALLAH a emenet olun..
"Alem-i İslamın Ramazan bayramı Mübarek Olsun"
A'lamenittebeğalhüda.
Aleykümselam sevgicim bende bayramını kutluyorum hep beraber nice bayramlara diyorum ne kadar isim benzerliği bizim bir akraba gelini var onunda adı soyadı aynı hatta bikeresinde sordum girdiğin site varmı diye :a18:
TÜM İSLAM ALEMİNİN VE SİTE ARKADAŞLARININ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR VE NİCE BAYRAMLARDA BULUŞMAK ÜZERE SELAM VE DUA İLE
Hayat yaşamayi,mutluluk gülümsemeyi,sevgi hak etmeyi,vefa hatirlamayi,dostluk paylaşmayi bilen için vardir... Tüm islam alemine ve sitedeki kardeşlerime hayirli bayramlar ve iki cihan saadeti dilerim...
bütün islam dünyasının bayramını kutlar herkesin sevdikleriyle beraber nice bayramlar geçirmesini dilerim..bayramınız mübarek olsun
Kutladım ama tekrar kutlayayım.Bayramınız Mubarek olsun.Hayırlara vesile olsun.
herkesin bayramı mübarek olsun tüm islam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlarım allah nice bayramlara erdirsin....
ramazan bayraminiz mubarek olsun ümmeti muhammede s.a.v hayir ve hayirlara vesile olsun inşaallah...
aminnnn hafize annem inşallah cümlemız erişiriz nice bayramlara
dogrudur isim benzerlıgı cok var bu konuda hastanede benımde başıma bı olay geldı bebegımın dogumunda başka annenınde adı soyadı aynı aynı odadayız ve onun bebeginin ameliyat olması lazım o sevgi dinç cın bebegı diye benım bebegımı alıyorlardı son anda ben uyuyordum uyandım ve ne oldunu sorunca ameliyata alıyoruz dedi hemşire ne ameliyatı dedım benım bebegımde sorun yok dedıysemde ikna edemedım o kadını adını sevgi oldunuda bilmiyodum dosyaya baktım benım adım şaşırdım doktoru cagırdım bebegımın ne sorunu var neden alıyosunuz ameliyata neden benım haberım yok diye sordum
doktorla konuşurken bebegı muane eden doktor geldi bu kadının bebegı degıl dedı de sonra adı sevgi olan kadın olayı duydu benım bebegım amelıyat olması lazım dedi artık hemşire onun bebegını aldı özür falan dliediler bende rahatladım
isim benzerliginden bende böyle bi olay yaşadım annem