...
...
Teşekkürler...
Hep beraber inşallah...
...
gelecek bayramınız kutlu olsun arkadaşlar:a21:
Teşekkürler...
Hep beraber inşallah...
gelecek bayramınız kutlu olsun arkadaşlar:a21:
Ramazan gittiği için değil, günahlarımızın affolduğu için, büyük sevap ve nimete kavuştuğumuz için
bayram yapıyoruz.
Es selamun aleyküm Kaan abi...çok hakikatli bir söz söylemişsiniz ...ben geç kaldım biraz bu bayramlaşma faslına ...
Buradan tüm ÜMMED-İ MUHAMMED (sallallahu aleyhi ve sellem ) in bayramını kutlar , hayırlara vesile olmasını diler , mutlu ve huzurlu geçmesini temenni ederim...Hayırlı ve bereketli ramazanlar...
Selamun aleyküm...gelecek bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum...Selametle...
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR)
bayramın gelmeyısını 4 gözle beklıyorum:a15:
Selamun Aleykum...
http://http://www.reklamlar.tv/rtv/sin/one/N/P_P/rv/BHFPL
selametle...
...................................................................................................
Kurtlar vadisi dizisinin baş rol oyuncusu kim?....(...............)
Başbakan hangi takım taraftarı?....................(..............)
Atatürkün babasının ismi ne?..........................(..................)
Diva lakaplı şarkıcı kim?....................................(......... .........)
Bu sitenin yöneticisi kim?.................................(............ .......)
Pide haw many ?.....................................(YUMURTALI KALMADI.............)
En iyi ayakkabı nerden alınır?.................................(......... .........)
peki...
EL-VEKİL
Bu ismi tanıyormusunuz?
Bu ismi ezberlediniz mi?
Bu İsmin manasını biliyormusunuz?
Öyleyse ...
]kaan kardeşim naptın ya oruçkende bakmak çok zor ben hepsini alıyımmmmmmmmm
nicebu bayrama inşallah amelimize çok şey katarak girmiş oluruz size ve sitedeki tüm kardeşlerime hayırlı bayramlar diliyorum
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
selametle.......
selamunaleykum herkese hayirli bayramlar dilerimm insallah daha nice bayramlarda hep beraber oluruz ... bu arada cikolatalar cok guzel hepsi benim olsunmu? off cok bencil oldu bu galiba selam ve da ile...
hayırlı bayramlar olsun inşallah
Tüm kardeşlerimin ve islam aleminin,ayrıca dünyada zulüm gören bütün müslüman kardeşlerimin Ramazan bayramını içten dileklerimle kutlar hayırlara ve kurtuluşuma vesile olmasını yüce yaradandan niyaz edrim.
Allah razı olsun kardeşim Rabbim her sene bu günleri görmek sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlara sevdiklerimizle ailemizle sizlerle nice bayramlara inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.. Nice Bayramlara