Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<< RAHMET ECZANESİ << (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm Kardeşim Rabbim razı olsun senden inşallah ... Bu Rahmet Eczanesine Tüm Müslüman kardeşilerimizin uğramasını Temenni ediyorum KURAN Ruhun gıdasıdır ilacıdır ... Ücreti : ABDEST ALMAKTIR.. Ben bu ücreti seve seve Vermeye Razıyım .....

Allaha emanet ol Selam ve dua ile kal inşallah ...

Ve aleyküm selam kardeşim. Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..Sağolunuz. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için..Rahman c.c Kur'an'ın nurundan, şifasından ve şerahından istifadelenmeyi cümlemize nasip eylesin inşallah..Siz de Rabbimize emanetsiniz kardeşim..Selam ve baki dua ile.

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm çok güzel bir reçete olmuş.Sağlıcakla kalın ..:H:H:H:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah Razi Olsun Kardeşim çok Güzel Bir Paylaşim Allah Hepimize O Eczaneden Yararlanmayi Nasip Etsin..
BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALAR DİLERİM..

Rabbimiz c.c sizden de razı olsun kardeşim.Amin inşallah..
Teşekkür ederim yorumunuz için.Rabbimize emanet olun..
Selam ve dua ile.B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
<< RAHMET ECZANESİ <<
miscellaneous325yb61fi0.gif

Efendim hepimizin birçok eksileri ve yapamadıkları vardır..
Halbuki Rabbimiz (c.c.) bizlere ne kadar da çok ve sayısız rahmet fırsatları vermiştir....
Mesela bir rahmet eczanesi vardır..

Orada Ağrı kesici TESBİHATLAR...
Kul hakkını hatırlatıcı UYARI HAPLARI...
Tedavi edici Hadis ve Sünnet SERUMLARI.....
Tefekkür ANTİBİYOTİKLERİ....
Tevbe İĞNELERİ.....
İlim GÖZLÜKLERİ...........

Evet kardeşlerim tüm bunları Kuran-ı Kerim'den okuyabilir ve ne işe yaradıklarını çözebiliriz....Bu rahmet eczanesi nerede mi?....Hemen söyleyeyim Yalnız ücretlidir...Ücreti :

ABDEST ALMAKTIR..Bunu yaptıktan sonra tüm bu ilaçlara ulaşabilir ve Ruhumuzun gıdasını, verir, tedavisini yapabiliriz....Abdest alıp gezinin...Karşınıza çıkan ilk eczane....
RAHMET ECZANESİ'DİR......

blume1121xc7.gif

EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu
Kıymetli Aliye Yeğenim ;

Rabbim cümlemizi "Rahmet Eczanesi" nin etkili ilaçlarından şifa bulabilen müdavimlerinden
olabilmemizi nasib ve müyesser kılsın inşaAllah..

Allah(CC) razı olsun benim Çalışkan..her konusu ile gönüllere deva dağıtma hedefi olan Kıymetli Yeğenim..Rabbim gayretinde ve İlminde sebat..daim amil..Rıza yolunda da kaim eylesin İnşaAllah-u Teala..
Her daim dualarımızdasınız..Sizin de dualarınıza muhtacız acizane..Rabbim bu ayda başta Aileniz ve Sizi..Yarenleri..Dost-ahbap ve Kardeşlerinizi..Ümmed-i Muhammed'i bela ve musibetlerin her türlüsünden muhafaza buyursun..

Selam ve baki dualarımla Alemlerin Rabbi Allah(CC)'a emanet olunuz..

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
[/FALLAH RAZI OLSUN kardeşim çok güzel özetlenmiş paylaşımın için teşekkürler...ONT]

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim emeğine güzel yüreğine sağlık RABBİM razı olsun daima hayırlara vesile olman duasıyla

MÜLKÜN TEK SAHİBİNE ALLAHA EMANET OL SELAM ve DUA ile kal

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM

YÜREĞİNE SAĞLIK "ALLAH" RAZI OLSUN
RABBİM CÜMLE ÜMMET-İ MUHAMMED-E KUR'NI MÜBİN İLE ŞİFALANMAYI MÜESSER EYLESİN

CUM'ANIZ MÜBAREK OLSUN
ALLAH'A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli Resul abim..
Sağolunuz..Rabbimiz c.c sizden de razı ve memnun olsun her daim..Eksik olmayın inşallah..Güzel duanıza kalbî aminler inşallah.. En büyük Şifa olan biricik kitabımıza sıkıca sarılanlardan olabilmemiz duasıyla..Rabbimiz c.c, Kur'an-ı Mübin'in şefaat ve şifasından bizleri ayırmasın, nasipdar eylesin inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
<< RAHMET ECZANESİ <<

Halbuki Rabbimiz (c.c.) bizlere ne kadar da çok ve sayısız rahmet fırsatları vermiştir....

Tevbe İĞNELERİ.....

Evet kardeşlerim tüm bunları Kuran-ı Kerim'den okuyabilir ve ne işe yaradıklarını çözebiliriz....Bu rahmet eczanesi nerede mi?....Hemen söyleyeyim Yalnız ücretlidir...Ücreti :

ABDEST ALMAKTIR..Bunu yaptıktan sonra tüm bu ilaçlara ulaşabilir ve Ruhumuzun gıdasını, verir, tedavisini yapabiliriz....Abdest alıp gezinin...Karşınıza çıkan ilk eczane....
RAHMET ECZANESİ'DİR......

blume1121xc7.gif

EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu
Kıymetli Aliye Yeğenim ;

Rabbim cümlemizi "Rahmet Eczanesi" nin etkili ilaçlarından şifa bulabilen müdavimlerinden
olabilmemizi nasib ve müyesser kılsın inşaAllah..

Allah(CC) razı olsun benim Çalışkan..her konusu ile gönüllere deva dağıtma hedefi olan Kıymetli Yeğenim..Rabbim gayretinde ve İlminde sebat..daim amil..Rıza yolunda da kaim eylesin İnşaAllah-u Teala..
Her daim dualarımızdasınız..Sizin de dualarınıza muhtacız acizane..Rabbim bu ayda başta Aileniz ve Sizi..Yarenleri..Dost-ahbap ve Kardeşlerinizi..Ümmed-i Muhammed'i bela ve musibetlerin her türlüsünden muhafaza buyursun..

Selam ve baki dualarımla Alemlerin Rabbi Allah(CC)'a emanet olunuz..

Ala Resulina ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü çok kıymetli, gönlü yüceler yücesi Talip Amcam..Güzel yorumunuzla aciz yeğeninizi duygulandırdınız, layık gördüğünüz o güzel düşünceleriniz ve hüsnü zannınız için de ayrıca sonsuz şükranlarımı sunarım size kıymetli amcam..İnşallah Rabbimiz c.c, bu güzel düşüncelerinize layık kılar inşallah amcam..Allah c.c sizden ebeden razı ve memnun olsun, sizi her iki cihanda aziz eylesin, derecetü'l-ala ile mükafatlandırsın inşallah..Acizane paylaşımı beğendiğinize sevindim kıymetli amcam, her bir yorumunuz benim için çok çok değerli..Ve yazan ellerinize sağlık olsun inşallah diyorum.. Rabbimiz c.c güzel yüreğinize zeval vermesin inşallah..

Kıymetli Talip Amcam, dost ve ahbaplarım, yarenlerim, ailem sizi tanıyorlar:) Ve biliniz ki ailece ve arkadaş çevremce de daimi dualarımızdasınız..Siz ve muhterem ailenize her daim duacıyız kıymetli amcam..Artık onların da bir Talip Amcası var..Yanıma geldiklerinde sizin yazılarınızı hep okuyoruz amcam..Rabbimiz c.c daim eylesin bu anlamlı, değerli ve faydalı hizmetlerinizi inşallah..Herbirinin ecrini de ziyadesiyle Rabbimiz c.c size lütfeylesin inşallah..Hepimiz sizi yürekten selamlıyor, daimi dualar, saygı ve kalbî sevgilerimizle Yüceler Yücesi Rabbimize emanet ediyoruz..Rabbimiz c.c her daim güzel gönlünüze göre versin inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar dilerim kıymetli Talip Amcam..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
çok Güzel Bir Paylaşimdi. Emeğine Ve Yüreğine Sağlik Kardeşim. Unutmayin Rahmet Eczanesine Sadece Ihtiyaciniz Olduğu Zman Değil Her Gün Her Dakika Gidinki Ilerisi Aci Olmasin. çok Etkilendim ücretini ödeyip (abdest Alip) Hergün O Eczaneye Gidiyorum Inşallah Mevlam Kabul Eyler. A.e.o

İnşallah kardeşim. Rabbimiz c.c bu ilaçlardan her daim istifadelenmemizi nasip eylesin bizlere..Yorumunuz için teşekkür ediyorum..Selam ve dua ile.

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı
miscellaneous325yb61fi0.gif

Tevbe İĞNELERİ.....

Evet kardeşlerim tüm bunları Kuran-ı Kerim'den okuyabilir ve ne işe yaradıklarını çözebiliriz....Bu rahmet eczanesi nerede mi?....Hemen söyleyeyim Yalnız ücretlidir...Ücreti : ABDEST ALMAKTIR..Bunu yaptıktan sonra tüm bu ilaçlara ulaşabilir ve Ruhumuzun gıdasını, verir, tedavisini yapabiliriz....Abdest alıp gezinin...Karşınıza çıkan ilk eczane....RAHMET ECZANESİ'DİR......

blume1121xc7.gif

Allah razi olsun kardesim emegine saglik :G

zehracan

Kayıtlı Kullanıcı
ilginç,hoş bir paylaşım olmuş...Rahmeti bulanlardan olabiliriz inş...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm kardeşim emeğine güzel yüreğine sağlık RABBİM razı olsun daima hayırlara vesile olman duasıyla

MÜLKÜN TEK SAHİBİNE ALLAHA EMANET OL SELAM ve DUA ile kal

Ve aleyküm selam kardeşim. Sağolunuz, teşekkür ederim yorumunuz için..Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun, sizi de hayırlara vesile kılsın inşallah..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz kardeşim.Selam ve dua ile.

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Bir Paylaşim Abla Emeğine Sağlik Konuyu Bu Kadar Güzel Anlatmana çok Sevindim.. Selam Ve Dua Ile....;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt