Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

RAHİMLERDE OLANI (O) BİLİR (1 Kullanıcı)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RAHİMLERDE OLANI (O) BİLİR

bu söylediginde haklisin ögrenmek icin tartismak gerek.hak veriyorum ama farkindaysan tartisma senin yazdiklarinla alakali degil.yazdiklarin öyle aydinlatici ki soru isareti bile yok insanin aklinda.konu benim yazmis oldugum erkek cocuk ve türk erkeklerinden cikti.Allah sendende razi olsun görüsüme deger verdigin icin kendimi iyi hissettim.ayrica konu yayilsada tartismayi bende seviyorum dedigin gibi ögreniyoruz.ben bu siteyi cok seviyorum sizleride ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUNB)B)B)B)B)

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

bencede burası bir platform herkes görüslerını belırtıyor bir paylasım olur ve tatısılır olumlu veya olumsuz abi senin paylasımlarını sevıyorum

cok ızlenıyor ve yorumlar yapılıyor dıgerlerıne gore
ve tartısma ortamı doguyor ne guzel herkes kendı fıkrını soyleyıp bılgı alısverısı oluyor.

Allaha emanet olun

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

İKİNİZDE GÜZEL SOYLUYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN ÖNEMLİ OLAN BİLGİ ALIŞVERISI DIR EGER BIZ BURADA BISEYLERI PAYLASIYORSAK NE MUTLU BİZLERE ;););)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt