Kaan Erdem
Yönetici
RE: RAHATINIZ KAÇMASIN.ÖYLECE DURUP BAKIN OLUR MU..!
beynelmilel yazdı:
beynelmilel yazdı:
cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm,biz onlar için yazılan şiirleri dinledik ,ezgiler söyledik,onların bizden istediği ne ezgiydi ne şiir.onlar sadece dualarımızı beklediler,onu bile çok gördük,önce kendimiz için istedik yine.bu görüntüler film değil,gerçek,kardeşlerimiz dediğimiz insanların yaşadığı gerçek.şayet onlar bizi kardeşliğe layık görecekler mi onların yanında değilken.yalnızca dua etmekten başka birşey yapamıyorken.
yanlış anlaşılmasın,bu durum üzerine tabiki şiir yazılabilir.yapılması gereken çok şey varken yazılanları okumak,videoları seyretmek çok acı verici.
Rabbim zulüm altında bulunan kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.Paylaşımınız için Rabbim razı olsun sizden
gonulturker yazdı:
yaa cok kotu bi durum ALLAH ?(cc)nyardimcilari olsun...
cok kotu oldum ben cok cabuk etkileniyorum kimsenn uzulmesine dayanamiyorum
dua edcgm ins....
selam ve dua ile....
istikbal yazdı:
Sürekli gündemimizde olan ve de gündemimizden bu zulüm de bitmediği surece düşmeyecek olan bir konu açmıssınız.Allah (cc) sizden razı olsun..
Kardeşlerimizin yanında olamadık hiç olmasa bari mallarımızla,dualarımızla yalnız bırakmayalım.Onları yalnız bırakmayalım ki yarın ahiret gününde bizlerden şikayetçi olmasınlar.
Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kim, müslüman kardeşinin namusunu ve şahsiyetini korursa, Allah onun yüzünü kıyamet gününde cehennem ateşinden uzak tutar."
Câbir radıyallahu anh. Tirmizî.
Esselemü Alayküm hayırlı günler...
firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
[marq][/marq]
DEĞERLİ KAAN,
BU ACI AMA GERÇEK PAYLAŞIMIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN.
RABBİM ÜMMET_İ MUHAMMEDE ACISIN İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)
samsun1919 yazdı:
bunlara sadece seyirci kalmak o kadar aciki..su o kadar kotü oldumki.. müslüman din kardeslerimiz orda ne cileler cekerken bizler rahat ,rahat evimizde oturuyoruz..ALLAHim affetsin..
anamaya yazdı:
allah yardımcıları olsun
hafizkiz yazdı:
s.a
mevla zulm edenleri inşaallah hidayete erdirsin ya da cezalarını versin mevla en doğrusunu bilir zulm altındaki kardeşlerimizi nooooooooooooooooooolur tez zamanda kurtar Allah ım(amin)