Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

RAHATINIZ KAÇMASIN.ÖYLECE DURUP BAKIN OLUR MU..! (2 Kullanıcı)

deryam

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÖYLECE DURUP BAKIN OLUR MU..!

B)B)B):(:(ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ZULUM ALTINDA OLAN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN RESİMLER ÇOK ETKİLEYİCİ EMEĞİNİZE SAĞLIK ABİB)B)B)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C

TIPKI BİR YIL GİBİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...:(:(:(:(;);););)

KAAN ERDEM yazdı:
DAHA MI AZ YOKSA BANA ÖYLE GİBİ GELDİ KARDEŞİM.ONA YAKIN BİR ŞEY BELKİ 2 AYDIR :D:D:D:D:D:D AMA BANA ÇOK UZUN GİBİ GELDİ.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.:D:D:DB)B)B)B)

CENNET GULU yazdı:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
3 AY MI?????????

KAAN ERDEM yazdı:
KARDEŞİM SANIRIM 3 AYA YAKIN OLDU.AMA ARASIRA SİZİ ZİYARET ETTİM.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.B)B)B)B)

CENNET GULU yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.BURALARDAYIM ARTIK GİBİ GÖZÜKÜYOR.SİZLERİDE ÇOK ÖZLEDİM ALLAH CC RIZASI İÇİN.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.HAYIRLI GECELER KARDEŞİM.B)B)B)B)B)B)B):DB)B):D:DB)B)

CENNET GULU yazdı:
B)KAAN ABİ NERELERDEYDİN?? ÖZLETTİN BİZİ...
AYRICA RESİMLER İÇİN TEŞEKKÜRLER...B)B)B)B)B)B)

BİR ŞEY SORACAĞIM KAAN ABİ..SİZ ACABA NE ZAMANDIR YOKSUNUZ FORUMLARINIZI OKUMASAK SİZİ UNUTACAĞIZ YANİ...HAYIRLI GECELER...B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

BANA ÖYLE GELDİ KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL.

CENNET GULU yazdı:
TIPKI BİR YIL GİBİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...:(:(:(:(;);););)

KAAN ERDEM yazdı:
DAHA MI AZ YOKSA BANA ÖYLE GİBİ GELDİ KARDEŞİM.ONA YAKIN BİR ŞEY BELKİ 2 AYDIR :D:D:D:D:D:D AMA BANA ÇOK UZUN GİBİ GELDİ.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.:D:D:DB)B)B)B)

CENNET GULU yazdı:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
3 AY MI?????????

KAAN ERDEM yazdı:
KARDEŞİM SANIRIM 3 AYA YAKIN OLDU.AMA ARASIRA SİZİ ZİYARET ETTİM.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.B)B)B)B)

CENNET GULU yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.BURALARDAYIM ARTIK GİBİ GÖZÜKÜYOR.SİZLERİDE ÇOK ÖZLEDİM ALLAH CC RIZASI İÇİN.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.HAYIRLI GECELER KARDEŞİM.B)B)B)B)B)B)B):DB)B):D:DB)B)

CENNET GULU yazdı:
B)KAAN ABİ NERELERDEYDİN?? ÖZLETTİN BİZİ...
AYRICA RESİMLER İÇİN TEŞEKKÜRLER...B)B)B)B)B)B)

BİR ŞEY SORACAĞIM KAAN ABİ..SİZ ACABA NE ZAMANDIR YOKSUNUZ FORUMLARINIZI OKUMASAK SİZİ UNUTACAĞIZ YANİ...HAYIRLI GECELER...B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

DUALARIMIZ ONLARLA DİYORUZ AMA! ACABA GERÇEKTEN ANLAMADAN DUALRIMIZDA NE KADAR YER VERİYORUZ? SÖYLEDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAMIYIZ? SELAM VE DUA İLE KALIN KARDEŞİM.

deryam yazdı:
B)B)B):(:(ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ZULUM ALTINDA OLAN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN RESİMLER ÇOK ETKİLEYİCİ EMEĞİNİZE SAĞLIK ABİB)B)B)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A...

ELLERİNİZE SAĞLIK...

ALLAH RAZI OLSUN...

ÜZÜLMEKTEN,,,KURTULUŞLARI İÇİN İŞİ ALLAHA HAVALE EDİP DUA ETMEKTEN ,,,VE BÖYLECE

İŞİN İÇİNDEN SIYRILMA ACİZLİĞİNDEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELİMDEN.......

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALLAH RAZI OLSUN

Ne Hayberr17;ler görüldü, ne çileydi, ne işti
Arz bile bu savaşı dört gözle beklemişti
Peygamber r0;tek Yahudi kalmayacakr1; demişti
Beklenilen müjdenin geleceği gün yakın

Allah'a cc emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ERDAL ABİ.BAK SEN BENİM İÇİN BİR ŞEY DEMİŞTİN.
GELDİM HABERİN OLSUN.SELAM VE DUA İLE KAL.

erdal yazdı:
S.A...

ELLERİNİZE SAĞLIK...

ALLAH RAZI OLSUN...

ÜZÜLMEKTEN,,,KURTULUŞLARI İÇİN İŞİ ALLAHA HAVALE EDİP DUA ETMEKTEN ,,,VE BÖYLECE

İŞİN İÇİNDEN SIYRILMA ACİZLİĞİNDEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELİMDEN.......

Kaan Erdem

Yönetici

A.S KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL ALLAH CC EMANET OL.

metfamu yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN

Ne Hayberr17;ler görüldü, ne çileydi, ne işti
Arz bile bu savaşı dört gözle beklemişti
Peygamber r0;tek Yahudi kalmayacakr1; demişti
Beklenilen müjdenin geleceği gün yakın

Allah'a cc emanet olun

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum kardeşim.. Hoş geldin..
Paylaşımın için Allah c.c. senden razı olsun, bunları bize unutturmadığın için çok sağol..
Bizler çabuk unutuyoruz malesef hiçbişey yokmuş gibi devam ediyoruz hayatlarımıza ama böyle hatırlatılsın ki bizde unutmayalım ve onlara dua edelim..
Rabbim dualarımızı kabul etsin onların yardımcısı olsun, inşaAllah zalim'in zulmünden hayırlısıyla kurtulurlar..
Selametle kal kardeşimB)B)

Kaan Erdem

Yönetici

AS KARDEŞİM ALLAH CC RAZI OLSUN.HOŞ BULDUK.:D:D:DUMARIM İYİSİNİZDİR.ALLAH CC EMANET OLUN.B)B)B)B)

desertrose yazdı:
Paylaşımın için Allah c.c. senden razı olsun, bunları bize unutturmadığın için çok sağol..
Bizler çabuk unutuyoruz malesef hiçbişey yokmuş gibi devam ediyoruz hayatlarımıza ama böyle hatırlatılsın ki bizde unutmayalım ve onlara dua edelim..
Rabbim dualarımızı kabul etsin onların yardımcısı olsun, inşaAllah zalim'in zulmünden hayırlısıyla kurtulurlar..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Elhamdülillah iyiyiz biz kardeşim, görüyorum ki sende iyisin inşaAllah, gülücükler saçıyorsun:)
Rabbim eksik etmesin.. Sende Rabbime emanet ol.. SelametleB)B)

KAAN ERDEM yazdı:
AS KARDEŞİM ALLAH CC RAZI OLSUN.HOŞ BULDUK.:D:D:DUMARIM İYİSİNİZDİR.ALLAH CC EMANET OLUN.B)B)B)B)

desertrose yazdı:

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.KONULARINI TAKİP EDİYORUM;)BAŞARILI ÜYE.:DALLAH CC EMANET OL.SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.HAYIRLI PAZARLAR.

desertrose yazdı:
Elhamdülillah iyiyiz biz kardeşim, görüyorum ki sende iyisin inşaAllah, gülücükler saçıyorsun:)
Rabbim eksik etmesin.. Sende Rabbime emanet ol.. SelametleB)B)

KAAN ERDEM yazdı:

desertrose yazdı:

fa_tih

Kayıtlı Kullanıcı

B) B) B) Zulmedenin yanına eğer bu zulmü kalsaydı Firavun helak olmazdı."Cennet annelerin ayakları aldındadır."demiş peygamberimiz (s.a.v) ordaki annelerimizin ahını alanların da helakı yakındır,bu ettikleri yanlarına kalacak değildir.Rabbim herkese adaletiyle hükmetsin selametle...B) B) B)

Kaan Erdem

Yönetici

AMİN KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE KAL.

fa_tih yazdı:
B) B) B) Zulmedenin yanına eğer bu zulmü kalsaydı Firavun helak olmazdı."Cennet annelerin ayakları aldındadır."demiş peygamberimiz (s.a.v) ordaki annelerimizin ahını alanların da helakı yakındır,bu ettikleri yanlarına kalacak değildir.Rabbim herkese adaletiyle hükmetsin selametle...B) B) B)

Kaan Erdem

Yönetici

BU KONULAR ESKİDİ DEĞİLMİ?NE GEREĞİ VARDI ŞİMDİ DEĞİLMİ?

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

s.a :(:(:(:( herşey açık ve net içimden lanet okumak gelıyor bunları yapanlara ama bizlere lanet okumak yakışmaz Allah'ıma havale ediyorum hepsini:mad::mad::mad::mad::mad:

Kaan Erdem

Yönetici

AS SADECE DULARIMIZDAN EKSİK ETMEMEK TEN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEY YOK.ALLAH CC BUNLARI İSLAH ETSİN.DİKKATLİ OLMALIYIZ.KARDEŞLERİMİZE KURŞUN OLARAK DÖNEN MALLARI BİLE ALMAMALIYIZ.AMA OLMUYOR İŞTE HER YERİ ELE GEÇİRMİŞLER.BİR ÇOK BÜYÜK MAGAZALAR BU MALLARLA DOLU.ALLAH CC HAVELE ETMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEY YOK.SELAM VE DUA İLE.

uote]cennet_agaci yazdı:
s.a :(:(:(:( herşey açık ve net içimden lanet okumak gelıyor bunları yapanlara ama bizlere lanet okumak yakışmaz Allah'ıma havale ediyorum hepsini:mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
AS SADECE DULARIMIZDAN EKSİK ETMEMEK TEN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEY YOK.ALLAH CC BUNLARI İSLAH ETSİN.DİKKATLİ OLMALIYIZ.KARDEŞLERİMİZE KURŞUN OLARAK DÖNEN MALLARI BİLE ALMAMALIYIZ.AMA OLMUYOR İŞTE HER YERİ ELE GEÇİRMİŞLER.BİR ÇOK BÜYÜK MAGAZALAR BU MALLARLA DOLU.ALLAH CC HAVELE ETMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEY YOK.SELAM VE DUA İLE.

uote]cennet_agaci yazdı:
s.a :(:(:(:( herşey açık ve net içimden lanet okumak gelıyor bunları yapanlara ama bizlere lanet okumak yakışmaz Allah'ıma havale ediyorum hepsini:mad::mad::mad::mad::mad:
[/quote]

tabıkı dualrımızla onların yanında olmalıyız:(:(:( insanlar malesefki yedıklerı, içtiklerı, giydıklerı, hiç birşeye dikkat etmıyor onların umurlarındamıki sanki:mad::mad::mad::mad::mad: Allah sonumuzu hayır etsın

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM TEKRAR HOŞGELDİN. TEKRAR ESKİ ETKİLEYİCİ YAZILARINA BAŞLAMISSIN HAYIRLI OLSUN. İNŞ. TEKRAR BIRAKIP GİTMEZSİN.:) BİZLERİ. İNŞ. ALLAH'IN(C.C) İZNİYLE HEPSİ BİTİCEK BUNLARIN. RABBİM YAPTIKLARINI YANLARINA BIRAKMAZ İNŞ. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN. S.A

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

Büyük Ortadoğur17;ymuş siyonistin tek düşü
Bence bu hayal ile başlamıştır çöküşü
Bir bedene bürünüp yaşayanı, ölmüşü
Yahudir17;nin gerçeği bileceği gün yakın

S.A KAAN KARDEŞİM HOŞGELDİN.YA İNANIN BU RESİMLERE BAKAMIYORUM.EKLEMEYİN DE DİYEMİYORUM.RABBİM HALİMDİR.O HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR.RABBİM O MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZN MÜKAFATINI EBEDİ HAYATTA VERECEK İNŞALLAH.BUNDAN DAHA GÜZEL NE OLABİLİRKİ.RABBİM SABIR VERSİN ONLARA DAYANMA GÜCÜ VERSİN.:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt