Ey Rabbim,sözlerin en güzeli hic süphesiz sana aittir. bizim söylediklerimiz, söyliyeceklerimiz , söyleyemidiklerimiz, söylemek istediklerimiz, icimizde sakladiklarimiz, suskun biraktiklarimiz, terk ettiklerimiz,
unuttuklarimiz, fisildadiklarimiz, hepsi, hepsi sözlerin hepsi, ancak Sana yöneldigi icin güzeldir.
süphesiz dua yi dilimize veren Sensin…
dilimizi, duaya ceviren Sensin.
sözlerin en güzeli Sana aittir.
ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir.
Ey Rabbim,ebeddiyen bana yakinligini tattirdigin icin,bana, vahyettigin tüm gercekler icin,beni, hayat denen bu sonsuz lezzet pinarinin basina oturttugun icin,bildigin tüm ayiplarimi örttügün icin,gördügün tüm kusurlarimi bagisladigin icin,umuduma katik ettigim tüm hayallerim icin,
en sevgilini, bana elci gönderdigin icin,ey sevgili beni askina muhatap ettigin icin,sonsuz hamd sana,
sonsuz minnettarlik sana,
sonsuz minnet sana,
sonsuz sükür sana,
sonsuz tesekkür sana..
unuttuklarimiz, fisildadiklarimiz, hepsi, hepsi sözlerin hepsi, ancak Sana yöneldigi icin güzeldir.
süphesiz dua yi dilimize veren Sensin…
dilimizi, duaya ceviren Sensin.
sözlerin en güzeli Sana aittir.
ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir.
Ey Rabbim,ebeddiyen bana yakinligini tattirdigin icin,bana, vahyettigin tüm gercekler icin,beni, hayat denen bu sonsuz lezzet pinarinin basina oturttugun icin,bildigin tüm ayiplarimi örttügün icin,gördügün tüm kusurlarimi bagisladigin icin,umuduma katik ettigim tüm hayallerim icin,
en sevgilini, bana elci gönderdigin icin,ey sevgili beni askina muhatap ettigin icin,sonsuz hamd sana,
sonsuz minnettarlik sana,
sonsuz minnet sana,
sonsuz sükür sana,
sonsuz tesekkür sana..