Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

rabbim babama hidayet versin inşallah (1 Kullanıcı)

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

sürekli sıkıntılarımı dile getirip sizlerden dua istiyorum yüzüm kalmadı artık nolur hakkınızı helal edin

evet yine sıkıntılıyım ama bu yeni değil 5 yıldır yani annemi kaybettiğimden beri varolan bir sıkıntı

yani babam gerçi ona bu kelimeyi kullanmak bile gelmiyo içimden ama baba işte..

yanlış sözler sarfedersem affedin beni ama artık içim okadar dolduki patlıcak gibiyim yıllardır onu anlamaya çalıştım ama artık aklım mantığım almıyo ne yapmak istiyor maksadı ne anlamıyorum bütn hayatı paradan ibaret sanki pardon bide evlenmek evet hakkı tabiki yaptıda annemden 6 ay sonra evlendi ve o kadın uğruna 4 çocuğunu attı sokağa bize yapmadıkları kalmadı evden attıktan sonra bile hayatı zindan etti sonra karısıyla ayrıldı tekrar yanına yerleşti yalnız kalmasın diye ben evliyim 1 yıllık kardeşim de 1 ay sonra evlenicek inşallah kardeşlerime zulmetmeye hala devam ediyor sürekli bağırp çağırmalar orda burda çocuklarım bana bakmıyo rezil oluyorum diye konuşmalar alkol küfür borç batağına giriyor erkek kardeşim destek çıkıyo sonra yne aynısını yapıyo sonra yine herkese kartımı kullanıp eve alışveriş yapıyolar ödemiyolar sözleri bana eşime kardeşime onun nişanlısına kredi çekiceksin baskısı benim evliliğim çatırdamaya başladı kardeşiminki daha nişanlılık döneminde başladı tartışmaları babam yüzünden yalvarırım yardım edin acıyorum ona evet acıyorum sevmiyorum nefret ediyorum adece acıyorum nolur dualarınızla bana destek çıkın hidayete ersin artık

allah hepinizden razı olsun

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim,

Rabbim sıkıntılarınızı gidersin, en kısa zamanda feraha kavuştursun, babanıza da hidayet versin inşallah.

Hayırlı ve huzurlu günler dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

T

tevbekarım

Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim imtihan dünyası Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazlasını yüklemez bize düşen sabır...kulluk şuuru...işin içinde olan sizsiniz sıkıntılarınızı en iyi siz bilirsiniz ama Allah en güzel vekildir...Rabbim iyilerin duasını size nasip etsin bizde gönülden dua edecez inşaallah...selam ve dua ile...

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim imtihan dünyası Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazlasını yüklemez bize düşen sabır...kulluk şuuru...işin içinde olan sizsiniz sıkıntılarınızı en iyi siz bilirsiniz ama Allah en güzel vekildir...Rabbim iyilerin duasını size nasip etsin bizde gönülden dua edecez inşaallah...selam ve dua ile...

evet biliyorum imtihan ben gerçekten çok kötü günler yaşadım uçurumun kenarından döndüm kaç kere bir erkek bile kaldıramzdı belkide yaşadıklarımı şuan ise kardeşlerim için üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum çünkü elimden bişey gelmiyor rabbim hayırlısını versin inşallah

allah razı olsun

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Yar Ve Yardımcınız Olsun.Dua Etmekten Başka Elimizden Bişey Gelmez...Selam Ve Dua İle...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarım seninle ,
allah yar ve yardımcın olsun.
Selametle kal canım benim.

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Zeynommm Kardesim.
Allah sana ve kardeslerine sabir,güc kuvvet ve kolaylik versin.Size hayirlisina nasip eylesin.
Mutlulugunuza,sagliginiza ve iyiliginize dilerim.

Bugün bir amca tanidim.Bunu seninle paylasmak istedim,senin meysuya yakisiyor.
Ona elimdeki birseyi sormaya gitmisdim.Sebebine sordu,biraz anlattim.Senin icin hayirlisi olsun dedi.Sasirdim ve duygulandim.Devam etti:"insan kanaatker olmali,sagligini istemeli,yetecek kadar calismaliki sorumlulugunu alabilsin".
Kendisi kardesiylen ortakmis,kardesinden ayrilmis görüs farkliligindan.Kardesi ona hic bir hakkini vermemis,oda sifirdan baslamis herseyi.
Cocuklarina kol,kanat germis,geriye cekilip cocuklarina yol vermis.
Icimden aglamak geldi,amcayla saatlerce konusmak isterdim.
Benim babam benimle hic böyle konusmadi.Maalesef annenin/babanin yaptiklari hatayi cocuklari ödüyor.
Bende su an bunun bedeline ödüyorum.

Her insanin tasidigi bir yük vardir,sabirdan baska caremiz yok.Allaha siginip,güvenip ve dayandigimizda cogu seyler hafifliyor.
Beterin beteri vardir,halimize sükür edelim yine.
Selam ve duamdasiniz.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
Zeynommm Kardesim.
Allah sana ve kardeslerine sabir,güc kuvvet ve kolaylik versin.Size hayirlisina nasip eylesin.
Mutlulugunuza,sagliginiza ve iyiliginize dilerim.

Bugün bir amca tanidim.Bunu seninle paylasmak istedim,senin meysuya yakisiyor.
Ona elimdeki birseyi sormaya gitmisdim.Sebebine sordu,biraz anlattim.Senin icin hayirlisi olsun dedi.Sasirdim ve duygulandim.Devam etti:"insan kanaatker olmali,sagligini istemeli,yetecek kadar calismaliki sorumlulugunu alabilsin".
Kendisi kardesiylen ortakmis,kardesinden ayrilmis görüs farkliligindan.Kardesi ona hic bir hakkini vermemis,oda sifirdan baslamis herseyi.
Cocuklarina kol,kanat germis,geriye cekilip cocuklarina yol vermis.
Icimden aglamak geldi,amcayla saatlerce konusmak isterdim.
Benim babam benimle hic böyle konusmadi.Maalesef annenin/babanin yaptiklari hatayi cocuklari ödüyor.
Bende su an bunun bedeline ödüyorum.

Her insanin tasidigi bir yük vardir,sabirdan baska caremiz yok.Allaha siginip,güvenip ve dayandigimizda cogu seyler hafifliyor.
Beterin beteri vardir,halimize sükür edelim yine.
Selam ve duamdasiniz.

evet bende sabrediyorum dediğim gibi çok şey yaşadım atlattım hep dua ettim ve hep benim için dua ettiler kazandım tüm sorunlarım bitti çok mutluyum ama babam konusu yani çözümler üretmeye çalıştım olmadı hatalar yaptı affettik olmadı yne devam etti onsan sadece güleryüz sevgi bekledik yalan bile olsa yapamadı anne yok en azından baba sevgisi olmalıydı en ihtiyaç duyduğum anlarda uzaklaştık sahipsiz sandılar bizi dedim ya çok kere uçurum kenarından döndüm allahıma çok şükür beni bizi yem etmedi kurtlara burda yazıyorum çünkü içimdekileri rahatça anlatabildiğim tek yr burası rahatlayabildiğm tek yer burası allah hepinizden razı olsun inşallah
evet çok iyi babalr var ve ben onları gördüğümde evlatlarını kıskanıyorum hemde çok kıskanıyorum

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun,sıkıntılarınızı gidersin
1 İnşirah Suresi okudum.Allah kabul etsin,feraha çıkarsın inşallah.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Ne çok sıkıntın varmış canım ya.ALLAH ona hidayet versin.İnşallah ebedi hayatını bu dünyada kurtarmak nasip eder.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt