Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Protesto Ediyorum! (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
doğrusun kardeşim kandırıyorlar ama müslüman dediğin uyanık olmalı önüne sunulanı yeyip yutmamalı..Aslında tepemizdekileride makam mevkii diye kandırdılar başa getirdiler.peygamberimiz öylemi yaptı sağ elime güneşi solumada ayı verseniz yinede davamdan vazgeçmem dedi..Peki biz ne diyoruz şimdikilere izin vermiyorlar başta askeriye var...çatışma çıkar...

Saddam nasıl yaşadı nasıl öldü??ve onun halkı?ıraklılar hz hüseyini öldürdü..kuveytteki masum insanların öldürülmesine seyirci kaldı,kurtuluş savaşında ingilizlerin safında yer aldı...Belkide onların ceremesini çekiyorlardır..Tabii geçmişteki yaşanılmışlar kadınlara tecavüz edilmesini çoluk çocuk demeden insanların öldürülmesini gerektirmez.yada ettiklerini buldular deyip yardım etmemeyi gerektirmez... hayırlı geceler....

PEYGAMBER EFENDİMİZİN YAŞADIĞI MÜSLÜMANLIKLA ŞİMDİKİ YAŞANILAN MÜSLÜMANLIK NERDE İNSANLAR MAKAM MEVKİ PEŞİNDE KOŞUYORLAR PEYGAMEBER EFENDİMİZ İSTESEYDİ EN LÜKS İÇİNDE YAŞAR KIYAFETLER GİYERDİ AMA ÜMMETİ AÇKEN KENDİDE YERİNE GÖRE BİR HURMAYLA ORUÇ TUTAR ZAMANININ ÇOĞUNU ORUÇLU GEÇİRDİ. ŞİMDİ NERDE BİRDE İNSANLAR ÇALGILI DÜĞÜN YAPMIYORLAY ZİYAFETLER HARCANAN PARLAR DUABAİDE BİLMEM NERELERDE BALAYILAR HERKESİN ÖZEL HAYATI AMA İNSANLARIMIZ AÇ SEFİLLİK İÇİNDE YAŞARKEN ALLAH'TAN REVA MI ALLAH KİMSENİN HAKKINI KİMSEDE KOYMASIN NERDE MÜSLÜMANLIK OLAYLARIN BOTUNU BAŞKA YÖNLERE ÇEVİRİP İSTEDİKLERİNİ YAPIYORLAR MAALESEF ALLAH AFFETSİN İNSANIN BAŞINA NE GELİRSE DİLİ YÜZÜNDEN AMA İNSAN GÖZ GÖRE GÖRE DAYANAMIYOR HAKSIZLIKLARA ALAH SONUMUZU HAYIRLARA VESİLE ETSİN HAYIRLI BİR SAHİP GÖNDERSİN RABBİM TEZ ZAMANDA. MAKAM VE MEVKİNİ ŞIMARTTIĞI DEVLET ADAMININ ŞERLERİNDEN BİZLERİ KORUSUN.

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.:(

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sağol leylacım değerli yorumların için.dulalarınada AMİN diyorum.Sizde allaha emanet olunuz.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
11. Bir takım devlet ve hükümet adamları geçecek diye yolların, caddelerin, meydanların trafiğe kapatılmasını avazım çıktığı kadar protesto ediyorum.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bende bütün maddelerine katılıyorum..Ve Hepsini protesto ediyorum..

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim bende protesto ediyorum

sindy

Kayıtlı Kullanıcı
S.A cok güzel bir yazı ve paylasım saol Allah'a emenet olun..

BurhanT

Kayıtlı Kullanıcı
İçerisinde bulunduğumuz ahir zamanda nelerin meydana gelmesini bekliyordun, bekliyorduk.
İnşallah Mesih as. gelince hepsi gidecek yerini iyilik dürüstlük adalet bolluk, bereket ve eşitlik alıcak. Sonrasında ne olacağını biliyorsunuz.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
İçerisinde bulunduğumuz ahir zamanda nelerin meydana gelmesini bekliyordun, bekliyorduk.
İnşallah Mesih as. gelince hepsi gidecek yerini iyilik dürüstlük adalet bolluk, bereket ve eşitlik alıcak. Sonrasında ne olacağını biliyorsunuz.

selametle kalınB)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kardeşim çok güzel ve yerinde bir paylaşım olmuş 27 yıldır İstanbul'dayım eskiden orman olan alanlar şimdi villa olmuş siteleşmiş ormanlık alanlarımız git gide azalıyor ve daralıyor bu "yeter bee" diyen yok ağaçlara yazık günah yazın ağaç dibinde oturup gölgelenecek ağaç yok kalmadı malesef :(

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kardeşim çok güzel ve yerinde bir paylaşım olmuş 27 yıldır İstanbul'dayım eskiden orman olan alanlar şimdi villa olmuş siteleşmiş ormanlık alanlarımız git gide azalıyor ve daralıyor bu "yeter bee" diyen yok ağaçlara yazık günah yazın ağaç dibinde oturup gölgelenecek ağaç yok kalmadı malesef :(

sağol kardeşim benim allah razı olsun.selametle kalB)

pinar1988

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm çok güzel bi pylaşim allah razi olsun

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Protesto Ediyorum!

1. İstanbul"un nüfusunun 20 milyonun üzerine çıkarılmış olmasını protesto ediyorum. Dünyanın bu en güzel şehrinin rant uğruna perişan edilmesini; şehre seçmen ithal edilmesini protesto ediyorum.

2. Sadeleştirme, arılaştırma, öztürkçeleştirme, Arapça ve Farsça kelimelerden arındırma bahanesiyle yazılı ve edebî lisanımızın zayıf, çirkin, güçsüz hale getirilmesini bütün gücümle protesto ediyorum.

3. Halkın atalarının, dedelerinin, ecdadının mezar taşlarını, millî mimarî anıtlarındaki mermer kitabeleri, Süleymaniye Kütüphanesi"ndeki yazma eserleri, arşivlerdeki belgeleri okuyamayacak ve anlayamayacak kadar cahil bırakılmasını feryat ederek protesto ediyorum.

4. Mini eteğe izin verip de eşarp örtmeyi yasaklayan zihniyeti protesto ediyorum.

5. İstanbul halkına domuz, yaban domuzu, eşek eti yedirilmesini protesto ediyorum.

6. Üzerinde resmî TC antetli “vesikalarla” bazı kadınlara fahişelik belgesi verilmesini, bu işi yapan yasal fahişelerden KDV ve gelir vergisi alınmasını, bunların bütçeye gelir kaydedilmesini protesto ediyorum.

7. Okullarda uyuşturucu kullanma yaşının 11"e inmesini protesto ediyorum.

8. Ülkemin, Birleşmiş Milletlerin her yıl yaptırdığı Dünya Temizlik Anketi Listesi"nin diplerinde, 140"ıncı sırada olmasını, 10 üzerine sadece 3 küsur not almasını utanç ve öfke içinde protesto ediyorum.

9. Ülkemdeki bir takım kara adamların 250 milyar doların üzerinde kirli, haram, necis servete sahip olmalarını protesto ediyorum.

10. Bir takım politikacıların halkın gözüne baka baka yalan söylemelerini, milleti aldatmalarını protesto ediyorum.

11. Bir takım devlet ve hükümet adamları geçecek diye yolların, caddelerin, meydanların trafiğe kapatılmasını avazım çıktığı kadar protesto ediyorum.

12. Milyonlarca halk işsiz, aşsız, sefalet içinde yaşarken vekillerin refah içinde yaşamalarını protesto ediyorum.

13. Üretmeden tüketmek felsefesini, zihniyetini protesto ediyorum.

14. Halkın temel hak ve hürriyetlerini kısıtlayan, din ve vicdan hürriyetini kuşa çeviren fanatik lâikçileri protesto ediyorum.

15. Bir medya patronunun üç beş bankaya, bir sürü uluslararası holdinge, düzinelerce dev şirkete ve tesise sahip olmasını; bunlarla yetinmeyerek milyarlarca dolarlık servetine yeni milyarlar ilave etmek için bin türlü dolap çevirmesini, bir sürü spekülasyon yapmasını protesto ediyorum.

16. İstanbul"da bazı vatandaşların evden işe, işten eve gitmek için günde dört saat vakit, bir sürü yakıt harcamalarını protesto ettiğim gibi bunların toplu taşıt vasıtalarını kullanmayıp özel otomobillerinde tek kişi seyahat etmelerini protesto ediyorum.

17. Nüfus, yüzölçümü, tabii kaynaklar, imkanlar açısından Türkiye"nin çok gerisinde ve altında bulunan Güney Kore"nin; sanayi, iktisat, ihracat, üretim, fert başına düşen milli gelir bakımından benim ülkemden çok ileride olmasını protesto ediyorum.

18. PKK terörünün tozu dumanı içinde, yekun olarak milyarlarca dolarlık uyuşturucu, silah, yakıt, koyun kaçakçılığı yapılmasını protesto ediyorum.

19. Pisliklere bulaşmayan, doğruları söyleyen, haksızlıklar ve yolsuzluklarla mücadele eden bir takım temiz, ehliyetli, liyakatli, değerli politikacıların liste dışı bırakılmasını, saf harici edilmesini protesto ediyorum.

20. Milyonlarca halk sıkıntı ve darlık içinde sürünürken parmaklarında pırlantalı yüzükler, bileklerinde her biri büyük bir servet eden lüks saatler teşhir eden bayanları protesto ediyorum.

21. İstanbul"un en kıymetli ve mutena yerlerinde inşaata ve yapılaşmaya kapalı arsaları alıp, ilgili belediyelere baskı yapıp oralarda kendilerine, çoluk çocuklarına, yakın akrabalarına şeddadî yavru saraylar inşa ettiren cebâbireyi protesto ediyorum.

22. İslâmî bir cihad hareketi olan Millî Mücadele"yi, düzmece ve yapay bir tarih çerçevesinde gösteren çarpık zihniyeti protesto ediyorum.

23. İslâm"a aykırı her şeyi yapan, bir sürü halt yiyen, büyük günah işleyen, haram yiyen, lüks ve israf sergileyen münâfık ve fasık İslâmcıları protesto ediyorum.

24. 1935"te localarını kapattıran, Masonluğu yasak ettiren Atatürk"ü çok seviyormuş numaraları yapan Masonları protesto ediyorum.

25. Ümmet şuurunu yitirip cemaat, hizip, fırka, grup asabiyetine, fanatizmine, militanlık bataklığına saplanan sahte dindarları protesto ediyorum.

26. Saf Müslümanları inek gibi sağan, kaz gibi yolan açgözlü, paraya doymaz, vicdansız din sömürücülerini, mukaddesat bezirganları protesto ediyorum.

27. Kendilerini İslâm"a değil, İslâm"ı kendilerine uydurmaya çalışan sapık, bid"atçi, dengesiz reformcuları, yenilikçileri protesto ediyorum.

28. Dinî hizmet ve faaliyetleri dejenere eden; kutsal değerleri şahsî veya siyasî nüfuz ve menfaatlerine âlet eden; mukaddesatı ticaret konusu yapan alçakları protesto ediyorum.

Daha protesto edilecek çok şey var ama bu kadar yazabildim...
milli gazete

mehmet şevket eygi

bende protesto ediyorum ..!! kardeşcagızım rabbim razı olsun ..

selam ve dua ile :):)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt