evet
Ağlamasaydın anlayamazdın
Sende bir terslikler olduğunun farkındaydım![]()
vaay insaAllahCanin sagolsun ablam, senin yerine ben sorarim..
Alttaki uyudun uyadin bir baktin deprem enkazinin altindasin.. Nolcak?
Artık senin için yapabilcek hiç bişey kalmamış dostumçünkü o bir çeşmi bülbül bilmem anlatabildim mi
Alttaki ibra ve rana senin hayellerinle dalga geçiyorsa ne yaparsın![]()
Ayneeen derimVallahi senden korkmaya başladım, ama görüşmek isterim..
Alttaki ben Cesmi Bülbülün eline geçtim naparsin?
Artık senin için yapabilcek hiç bişey kalmamış dostumçünkü o bir çeşmi bülbül bilmem anlatabildim mi
![]()
Cocugimdir abla nolcakbuyuynce bende onun ustune kusarim
bu sakaydi..
Alttaki cok onemli birseyi kaybettin ne yaparsin?
Eger bana atifta bulunuyorsaniz biz o konuyu kendi aramizda hallettik. Ustune sohbet edilmis bir konuyu bu derece kirici bir sekilde soylemen biraz yanlis oldu galiba.. En azindan benim acimdan..
ibra çok fenasınbak sinir etme cidden kargo yollarım aaaa!
...![]()
Ararım....
Altta ki kimliğini kaybettin naparsın?
Niyetim seni kırmak değildi kardeşim ben artniyetli söylememiştim benden böyle bişey nasıl beklersin ben kimseyi kırmak istememEger bana atifta bulunuyorsaniz biz o konuyu kendi aramizda hallettik. Ustune sohbet edilmis bir konuyu bu derece kirici bir sekilde soylemen biraz yanlis oldu galiba.. En azindan benim acimdan..
Niyetim seni kırmak değildi kardeşim ben artniyetli söylememiştim benden böyle bişey nasıl beklersin ben kimseyi kırmak istemem
ama beni anlamadığın için şimdi ben sana kırıldım ayrıca senin ve herkesin hayellerine sonsuz saygım var
üzdün beni şimdi :a33:
Aska Adanmis Bir Omur ...
Hz.Haticenin hayatini, Efendimize askini anlatan buyuk bir basyapit.. Taarif edemem harika!
Alttaki bana ezber yapabilecegim ilk adimim olacak hadis kitabi tavsiye et..
Rana abla.. Gece gece yine karistirdik oyunlari bu seferde ben senin pesinden gittim. Birbirimize pollyannacilik yapacagimiz durumlar soyleyecektik.. Neyse
alttaki gece yarisi olmus, evdeki en ufak tikirtiya uyanan bir annen var, sofrada duzgun yemek yemeyip geceleri mutfakta biskuvi kemiriyorsun diye kizan bir baban var ve aciktin ne yaparsin?![]()