Cep telefonumdan birilerine ulaşmaya çalışırım korna çalar, teybin sesini açar birilerinin beni duymasını sağlamaya çalışırım.
Allah korusun. Çok önemli bir sınava gidiyorsun ama giriş belgeni unuttun ne yaparsın ?
Selam ve dua ile
Param var ise dışarıdan yemek siparişi veririm bilgisayar başından sadece kapıyı açmak için kalkmış olurum Tabi erkek olduğum için yemek yapma derdi fazla olmuyor o yüzden rahatım bu konudahakkaten saçma ders çalışırım napıyım
Alttkı şimdi yemek yapmak zorundasın ama pcden kalkmak istemiyorsun naparsın İbraya özendim saçma oldu
Param var ise dışarıdan yemek siparişi veririm bilgisayar başından sadece kapıyı açmak için kalkmış olurum Tabi erkek olduğum için yemek yapma derdi fazla olmuyor o yüzden rahatım bu konuda
Alttaki sabah kalktın hava güneşli mont almadan dışarı çıktın birden havalar soğudu yağmur başladı ne yaparsın ?
Yurumeyi haddinden cok severim
Alttaki bekleyis icindesin ve sonucu belli olmayan bir yoldasin n'edeceksin? Bakiniz: Ben
Tamda bahsettiğiniz yolda bulunuyorum ve ne yapacağımı hala çözebilmiş değilim
Alttaki arkadaşlarına önemli bir mesaj atmak gerekli ancak mesaj hakkın bitmiş hattında tl de yüklü değil ne yaparsın ?