Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

PKK'ya sanal alemde darbe! (1 Kullanıcı)

rebida

Kayıtlı Kullanıcı
eyvallah

eyvallah

Tabiiki güzel ülkemizi kana bulayan her türlü harekete tepki vermemiz gerekir.Lakin olayın terör boyutundan ziyade manevi duygularımızla oynayan ahlak dışı sitelere ne hikmetse hackerlerimiz sessiz kalması beni düşündürüyor.Kendi şahsi görüşüm maneviyatı güçlü bir gençlik,teröre anarşiye bulaşmaz.Allaha emanet olunuz.

mehmet ercan

Kayıtlı Kullanıcı
Tabiiki güzel ülkemizi kana bulayan her türlü harekete tepki vermemiz gerekir.Lakin olayın terör boyutundan ziyade manevi duygularımızla oynayan ahlak dışı sitelere ne hikmetse hackerlerimiz sessiz kalması beni düşündürüyor.Kendi şahsi görüşüm maneviyatı güçlü bir gençlik,teröre anarşiye bulaşmaz.Allaha emanet olunuz.
KARDEŞİME KATILIYORUM...GÜZEL BİR YAKLAŞIM...

Bütün aziz şehitlerize ALLAH'tan rahmet, ailelerinede sabırlar diliyorum...
Bütün şehit annelerinin va babalarının ellerinden öpüyorum... ve şunu unutmamalarını istiyorum; Kur'an-ı Kerim'de ''İnsanların en şerefllisi Pey gamberlerden sonra Şehitlerdir.'' buyruluyor...

>>>ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZZZ.<<<

عمرفاروق

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum...

Hangi gaflet ordularıymışki bizi küçümseyen,
Bilmezlermiki onlar, bizim adımız MEHMET!
Ay yıldızlı al bayrak uğruna, vatan uğruna,
Her gün, yüzlerce kez ölür , binlerce kez doğarız biz!...

Allah'tan şehitlerimize rahmet yakınlarına sabırlar vermesini niyaz ediyorum...

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ha ha cok gusel olmus,allah fırsat vermesın bozgunculara,

*BEDİR*

Kayıtlı Kullanıcı
Türkiye Cumhuriyeti topraklarının bölünmez bir bütün olduğunu, bir milim dahi eksilmeyeceğini bütün dünya öğrendi de, bir bunlar öğrenemedi. Bunlar (pkk) yeni olduklarındandır belki, yakında anlarlar.

Son şehitlerimize uğurlama yapılırken, diğer Mehmetçik arkadaşları da, bu cahillere havadan ve karadan baskın üzerine baskın, operasyon üzerine operasyon yaparak, kimilerini canlı, kimilerini ise leş halinde buluyorlar. Kimileri de kış için hazırlık yapmış oldukları mühimmat, erzak, cephaneleri bırakıp belki de canlarını kurtaramamışlardır.
Allah hepsine hidayet nasib eylesin, düzelmeyenleri ise bildiği gibi yapsın. Amin.

Bir şehit cenazesinde bir komutanımız,
-Sorun dağda değil. demişti. Fakat bunun üzerinde kimse durmadı, dikkat etmemişlerdi. Bu biz dağları temizleriz fakat önümüzü kesiyorlar demektir.

Savaş iki şekilde yönetilir. Bir masa başında, iki cephede. Yani komutanımız, bizim sorunumuz cephede değil, masa başındakilerde demiştir. Türkiye'nin kesin kaybedeceği bir yer varsa, orası cephe değil, masabaşıdır.

Bu gibi bölücülük faaliyetleri, kurulan pusular,tuzaklar, döşenen mayınlar, söylenen soykırım yalanları, atılan müslümanlık gericiliktir düşünce iftiraları, YÜCE TÜRK MİLLETİ'nin, imânını, milliyetçiliğini pekiştirmektedir.

Türk milleti, ne aptaldır, ne düşüncesizdir, ne cahildir, ne geri kafacıdır, ne güçsüzdür,... Böyle düşünenler bizleri ancak kendi kafalarında küçümsemektedir.

Hiçbir dünya ülkesi tanımıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne güç yetirsin. ALLAH, yar ve yardımcımız olsun.

Ağzına sağlık kardeşim.Bende siirt 3.komando tugayında askerlik yaptım 20 nin üzerinde operasyona katıldım benim komutanımda aynı şeyleri söylüyordu.Hatta şuan birçok avrupa ülkesinin bile pkk ya yardım yaptığı bilinen gerçek.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaALLAH tamamen kökü kazınacaktır.

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
yapanların ellerine sağlık selametle kardeşim.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Yapanlardan ALLAH razı olsun .

EL-CAMİ

Kayıtlı Kullanıcı
pkk ne yaparsa yapsın ama asla başaramıcaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt