Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

PKK'ya sanal alemde darbe! (2 Kullanıcı)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
Terör örgütüne sanal ortamda destek veren siteler, Türk hacker'lar tarafından ele geçirildiler. Siteler içerisinde Leyla Zana'nın web sitesi de bulunuyor.

Türk hacker gruplarından CyberProtest tarafından üstlenilen toplu atak sonucunda terör örgütüne yakınlığı ile bilinen popüler sitelerin ana sayfaları ele geçirilerek birlik ve beraberlik mesajları bırakıldı.

Siteler arasında Leyla Zana'nın resmi internet sitesi de yer alıyor. Siteye girenler "Bu siteye YÜCE TÜRK MİLLETİ adına el konulmuştur" yazısı ile karşılaşıyor. Daha sonra da site otomatik olarak Nihal Atsız'ın anlatıldığı bir başka siteye yönleniyor.

Hacklenen siteler şunlar;

Bu terrörist siteye; yüce TÜRK milleti adına el konulmuştur !
ooPS!!!
General Error

Kaynak:internethaber.com

A

Arzu_76

Ellerine ve yüreklerine sağlık

Rabbim fırsat vermesin
Şehitlerimize Allah tan rahmet ailelerine sabor diliyorum

Bu vatan ve bo topraklar bizim bir kaç çapulcuya bırakmayız.
Hapimiz Müslümanız
Hepimiz Mehmetçiğiz
Hepimiz Mehmetçik Anneleriyiz

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
bunları yapanlardan allah razı olsun pkk nın kökü kurutulmalı

.
Hapimiz Müslümanız
Hepimiz Mehmetçiğiz :) VATAN SAOLSUN

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
ellerine sağlık..

allah razı olsun..nasıl sevindim tarifi yok..

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
Türkiye Cumhuriyeti topraklarının bölünmez bir bütün olduğunu, bir milim dahi eksilmeyeceğini bütün dünya öğrendi de, bir bunlar öğrenemedi. Bunlar (pkk) yeni olduklarındandır belki, yakında anlarlar.

Son şehitlerimize uğurlama yapılırken, diğer Mehmetçik arkadaşları da, bu cahillere havadan ve karadan baskın üzerine baskın, operasyon üzerine operasyon yaparak, kimilerini canlı, kimilerini ise leş halinde buluyorlar. Kimileri de kış için hazırlık yapmış oldukları mühimmat, erzak, cephaneleri bırakıp belki de canlarını kurtaramamışlardır.
Allah hepsine hidayet nasib eylesin, düzelmeyenleri ise bildiği gibi yapsın. Amin.

Bir şehit cenazesinde bir komutanımız,
-Sorun dağda değil. demişti. Fakat bunun üzerinde kimse durmadı, dikkat etmemişlerdi. Bu biz dağları temizleriz fakat önümüzü kesiyorlar demektir.

Savaş iki şekilde yönetilir. Bir masa başında, iki cephede. Yani komutanımız, bizim sorunumuz cephede değil, masa başındakilerde demiştir. Türkiye'nin kesin kaybedeceği bir yer varsa, orası cephe değil, masabaşıdır.

Bu gibi bölücülük faaliyetleri, kurulan pusular,tuzaklar, döşenen mayınlar, söylenen soykırım yalanları, atılan müslümanlık gericiliktir düşünce iftiraları, YÜCE TÜRK MİLLETİ'nin, imânını, milliyetçiliğini pekiştirmektedir.

Türk milleti, ne aptaldır, ne düşüncesizdir, ne cahildir, ne geri kafacıdır, ne güçsüzdür,... Böyle düşünenler bizleri ancak kendi kafalarında küçümsemektedir.

Hiçbir dünya ülkesi tanımıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne güç yetirsin. ALLAH, yar ve yardımcımız olsun.

hasbihall

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm

Yapanlardan Allah razı olsun... şehitlerin yakınlarına RABBİM sabir versin inşaALLAH

KALROLLLLLLLLLLLLL PKK

ervude44

Kayıtlı Kullanıcı
şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalanlara Allahtan sabır diliyoruz

Allah razı olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun türk Hacklerleri

kahrolsun pkk rabbim gelsin Hakkınızdan

şehitler ölmez vatan bölünmez ne mutlu şehidim diyene ne mutlu Peygamberimize (s.a.v)

komşu olana

kenanamca

Kayıtlı Kullanıcı
sanal alemde pkk nın yok olması içimize bir nebzede olsa su serpiyor fakat esas gerçek hayatta yok olması için Allah tan c.c. dua ediyorum mübarek geçenin hürmetine vatan haini düşmanımızı hahruperişan et onları birbirine düşür leş kargaları gibi dağlarda çürüsünler yok olsunlar AMİN

RANAA

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
Allah türk halkına bu acıyı yaşatnlardan hesap soracaktır.
Bütün şehitlerimize ALLAH'dan rahmet diliyoruz.
Dün gece yapmış olduğumuz ibadetlerimiz,etmiş olduğumuz dualarımızın hepsi onların ruhlarına.
PKK dağlardan temizlenmeli elbette ama önce PKK demeye dili varmayan.Ölü PKK lılara şehit diyen parlementodaki tehlike bertaraf edilmeli.
ALLAH rahmet eylesin.
Hepimizin başı sağolsun.vatan sağolsun.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için rabbim razı olsun inşallah..
selam ve dualarımla.
..
:G

AY YILDIZ79

Kayıtlı Kullanıcı
Terör örgütüne sanal ortamda destek veren siteler, Türk hacker'lar tarafından ele geçirildiler. Siteler içerisinde Leyla Zana'nın web sitesi de bulunuyor.

Türk hacker gruplarından CyberProtest tarafından üstlenilen toplu atak sonucunda terör örgütüne yakınlığı ile bilinen popüler sitelerin ana sayfaları ele geçirilerek birlik ve beraberlik mesajları bırakıldı.

Siteler arasında Leyla Zana'nın resmi internet sitesi de yer alıyor. Siteye girenler "Bu siteye YÜCE TÜRK MİLLETİ adına el konulmuştur" yazısı ile karşılaşıyor. Daha sonra da site otomatik olarak Nihal Atsız'ın anlatıldığı bir başka siteye yönleniyor.

Hacklenen siteler şunlar;

Bu terrörist siteye; yüce TÜRK milleti adına el konulmuştur !
ooPS!!!
General Error

Kaynak:internethaber.com
gerçekten çok sevindim kahrolsun pkk özellikle Nihal Atsız'ın anlatılması gerçekten isabet olmuş.Yüzlerinin aldıgı şekli merak ettim şimdi,ALLAH razı olsun senden kardeşim paylaşımın için teşekkürler:B

seherce

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim her iki cihanda aziz eylesin onlari nasil sevindim bilemezsiniz SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ AEO

nur_yuzlum

Kayıtlı Kullanıcı
ellerine sağlık Allah razı olsun hepsinden.. Allah'ın izniyle onların üstesinden geleceğiz İnşaallah..

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeş paylaşımın için.
o insan pkk yanlısı yatakçısı kadını nasıl meclise aldılar hala anlamıyorum biiir terör yatakçısı ülkemiz adına ne yapabilirki.şu saçma anlamsız dokunulmazlık kalkmadı kalksa ne olacak sanki elini kolunu sallaya sallaya giriyorlar zaten meclise.

etruce

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ellerinize sağlık...şehitlerimizin ailelerine allahtan sabır diliyorum...inşallah mehmetciklerimiz kökünü kurutacak PKK nın..

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
yapanlardan Allah Razi Olsun...şehitler ölmez Ama Siz Pislikler Birgün öleceksiniz...

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı
Elleri Dert Görmesin Inşlh.
Yapabilsem Bende Yapardim....iyi Yapmişlar...

reyyan34

Kayıtlı Kullanıcı
ellrine sağlık yalnız sanal alemde değil dünyadan kazıncak kökleri

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt