Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Pilav üstü Kuru pardon Pantolon üstü Türban (1 Kullanıcı)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim çok güzel bır konuya değinmişsin...günümüzn genç kızlarına baktığımz da hoş olmuyan görüntülerle karşılasıyoruz bunlrı yazmakta çok haklısnz ama bırde mecburıyetten pantolan gıyen kardeşlerımz var mesela ben ilk kapandığımda mecburıyetten gıyıyordum ama üstüne uzun bırsey gıymeden cıkmıordum şimdi ne mecburıyetın vardı dıye soruyorsnz bılıyorum ailemdi benim tam tesetturlu olmamı ıstemıyorlardı hatta kapanmama karsılardı ama dınlemedım içim acıya acıya o sekılde dısarı cıkıyordum utanıyordum kendımden ama zamanla aştım kendımı şuan pardüsemıde gıyıyorum kara basörtumude takıyorum ve halımden cok ama cok memnunum ailem razı gelmesede... insanın içinde olmalı bazı şeyler gerçekten istemeli ve yaşamalı dua ile selametle

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim çok güzel bır konuya değinmişsin...günümüzn genç kızlarına baktığımz da hoş olmuyan görüntülerle karşılasıyoruz bunlrı yazmakta çok haklısnz ama bırde mecburıyetten pantolan gıyen kardeşlerımz var mesela ben ilk kapandığımda mecburıyetten gıyıyordum ama üstüne uzun bırsey gıymeden cıkmıordum şimdi ne mecburıyetın vardı dıye soruyorsnz bılıyorum ailemdi benim tam tesetturlu olmamı ıstemıyorlardı hatta kapanmama karsılardı ama dınlemedım içim acıya acıya o sekılde dısarı cıkıyordum utanıyordum kendımden ama zamanla aştım kendımı şuan pardüsemıde gıyıyorum kara basörtumude takıyorum ve halımden cok ama cok memnunum ailem razı gelmesede... insanın içinde olmalı bazı şeyler gerçekten istemeli ve yaşamalı dua ile selametle
s.a....
bu kadar
olaya rağmen aileniz bu duruma alıştı zannediyorum....
etek çok abes değildir....
takva'yı yaşamaya gayret edelim...
bundan sonra pantolaon yerine
etek alırsanız daha eftal olur....
böylece çirkin görünen o durumdan
kurtulmuş olursunuz...vesselam...

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
benim fikrim asla ama gelde görde yanma şu yaşımda bile giymedim inşallah rabbim nasıp etmez kızım da akrabamda arkadaşimda giyiniyorlar
rabbim hidayet versin amin

ayse karatas

Kayıtlı Kullanıcı
ya kardeşler bundan da ileri pantolon üzeri kısa badi ve başörtü buna ne demeli

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
s.a....
bu kadar
olaya rağmen aileniz bu duruma alıştı zannediyorum....
etek çok abes değildir....
takva'yı yaşamaya gayret edelim...
bundan sonra pantolaon yerine
etek alırsanız daha eftal olur....
böylece çirkin görünen o durumdan
kurtulmuş olursunuz...vesselam...

a.s selam kardeşimde siz beni yanlış anladınız sanırım ben pantolonu ıstıyerek gıymıyordum mecburıyetten gıyıyordum ben cokmu mutluydum gıyerken asla içim yanıyordu seccademın basında ağladığımı bılırım... ama Allaha şükür olsun ki şuan ki halim tam tesettür...yerlere kadr pardüse ve basörtümde rengarenk değil siyah başörtü ve salınık omuzlardan ailem razı gelmıyor bazı şeylere benım modern tesetturlu olmamı ıstıyor madem kapandın ozaman modern ol dıyorlar sadece demekle kalıyor çünkü bır kulağımdan gırıyor diğerınden çıkıyor açıkcası çok üzücü ama böyle yapmak zorundayım yoksa nefısıme yenık düşerım Allah muhafaza umarım şimdi benı anlamışınızdır

Kaan Erdem

Yönetici
Sizi konu hakkında kabul ederseniz haddimi aşmazsam takdir ederim.Allah cc yolunuzda sabit kılsın ve daim eylesin.Allah cc emanet olun selam ve dua ile kalın selametle...

a.s selam kardeşimde siz beni yanlış anladınız sanırım ben pantolonu ıstıyerek gıymıyordum mecburıyetten gıyıyordum ben cokmu mutluydum gıyerken asla içim yanıyordu seccademın basında ağladığımı bılırım... ama Allaha şükür olsun ki şuan ki halim tam tesettür...yerlere kadr pardüse ve basörtümde rengarenk değil siyah başörtü ve salınık omuzlardan ailem razı gelmıyor bazı şeylere benım modern tesetturlu olmamı ıstıyor madem kapandın ozaman modern ol dıyorlar sadece demekle kalıyor çünkü bır kulağımdan gırıyor diğerınden çıkıyor açıkcası çok üzücü ama böyle yapmak zorundayım yoksa nefısıme yenık düşerım Allah muhafaza umarım şimdi benı anlamışınızdır

YARDIM

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşalr bu pazara kadar 1000 adet salavatı tefriciye okunacak lütfen yardım eder misinz? selam ve dua ile... form açamadım bu formu kullanmak zorunda kaldım:(

YARDIM

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar yardın edecek yok mu ALLAH RIZASI İÇİN

C

CMS27

S.a Insanlari Dinden Sogutmak Iyi Deyildir Tamam Guzel Birsey Demiyorum Ama Yapilmasi Hosdeyil Yinede Diyerlerinden Daha Iyi Diye Dusunyorum Pantulon Giyyor Ama Ustunden Uzun Kiyefet Giyiyor Senin Bahsttiyin Gibi Vucut Hatlari Gorunmuyor Istsnalar Vardir Belik Benim Gorduyum Anlattigim Gibi

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Insanlari Dinden Sogutmak Iyi Deyildir Tamam Guzel Birsey Demiyorum Ama Yapilmasi Hosdeyil Yinede Diyerlerinden Daha Iyi Diye Dusunyorum Pantulon Giyyor Ama Ustunden Uzun Kiyefet Giyiyor Senin Bahsttiyin Gibi Vucut Hatlari Gorunmuyor Istsnalar Vardir Belik Benim Gorduyum Anlattigim Gibi
S.A....
KARDEŞ...
ÖNCEDEN BİLİNÇSİZCE
GİYMİŞ OLMASINA
LAF ETTİK Mİ?HAYIR
BİZ BURDA BİLİNÇLENDİĞİ HALDE PANTOLAN GİYMEYE
DEVAM EDENLERİ SÖYLÜYORUZ Kİ
O GİYMEK İSTEYENLERDE GİYMESİN....
DİYORSUN PANTOLONUN ÜSTÜNE
UZUN GİYİNİYORLAR....
RASULULLAH'IN HANGİ ZEVCESİ BU ŞEKİL GİYİNİYORDU
TAKVAYA DÖNELİM LÜTFEN
EFENDİMİZİN SÖYLEDİĞİ HADİSİ HATIRLAYALIM....
SOĞUKMAK MI SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ...

YARDIM

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşalr Allah Rizasi Için Bir Forum Açarmisin Ve 1000 Tane Salavati Tefriciye Ihtiyacim Var Ne Olur Yardim Edin Pazar Akadar30 09 2007

C

CMS27

Fatma Zehra Kardesim Ben Sana Sunu Nalatmaya Calisiyorum Pantulon Uzerine Uzun Mont Tesettur Neden Anlamak Istemiyorsun Sen Sanki Tesettur Giyen Kardeslerimiz Tesettur Altina Pantulon Giymiyormu Mont Dediyimiz Kiyafet Yanliz Giyinimez Harhalde Lutfen Bana Yazarmisin Sinirlenmeden

YARDIM

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşalr Allah Rizasi Için Bir Forum Açarmisin Ve 1000 Tane Salavati Tefriciye Ihtiyacim Var Ne Olur Yardim Edin Pazar Akadar30 09 2007

merol

Kayıtlı Kullanıcı
umitsizlik ümitlerimizin tükenmesi olmasın

umitsizlik ümitlerimizin tükenmesi olmasın

selam. ümitsizlik ümitlerimizin yok olmasına sebeptir,sorgulamamak pasiflik değildir.insanın düşünerek mantıklı bir yol bulmasıdır.tıpkı dinimiz gibi .Aşırılık iyi değildir.pasif olmak susmak değildir.sevgili peygamberimiz hep sükunet içindeydi,kararlıydı işte örnek ortada.bizim yapacağımız şey.kendimizi sorgularken başkalarını sorgulamamalıyız.:!

KIVILCIM06

Kayıtlı Kullanıcı
YARDIM a cevap

YARDIM a cevap

ben senin için 1000 tane tefriciye okuyacağım kardeşim. en geç c.tesi bitiririm inşallah,şüphen olmasın kesin okuruM. ALLAH'A emanetsiniz

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
S.A....
KARDEŞ...
ÖNCEDEN BİLİNÇSİZCE
GİYMİŞ OLMASINA
LAF ETTİK Mİ?HAYIR
BİZ BURDA BİLİNÇLENDİĞİ HALDE PANTOLAN GİYMEYE
DEVAM EDENLERİ SÖYLÜYORUZ Kİ
O GİYMEK İSTEYENLERDE GİYMESİN....
DİYORSUN PANTOLONUN ÜSTÜNE
UZUN GİYİNİYORLAR....
RASULULLAH'IN HANGİ ZEVCESİ BU ŞEKİL GİYİNİYORDU
TAKVAYA DÖNELİM LÜTFEN
EFENDİMİZİN SÖYLEDİĞİ HADİSİ HATIRLAYALIM....
SOĞUKMAK MI SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ...

ben bilinçsizce giymiyordum günah olduğunu bile bile giydim ama günahı benim boynuma değil benım kapalı olmamı istemeyen aileme şimdi diceksinizkı senın aklın yokmuydu evt var Allaha şükür olsunki ama ailemı ıyıce sogutmamak adına bu sekılde mecburıyettendi pantolon gıydiğimde de hatlarım belli olmuyordu ayrıcada... he şunu da söyliyim beni kimse yolumdan soğutamaz nefisimle çok mücedele ettim çok hemde ama ben galip geldiğimi düşünüyorum... ama tabi hala nefisimi uğraştığı oluyor ama ben halımden çok mutluyum yaa gerçekten okadar huzur doluyum ki inş öelene kadar bu sevgi coşku sürer inş

C

CMS27

Insallah Krdesim Allah Bizi Cennetine Layik Goruur Allah Teseturu Iyi Anlamayi Cumlemize Nasip Etsin

kıvırcık fenerli

Kayıtlı Kullanıcı
A.s Kardeş Sağol
Allahim Sen Bizi Okumuş Cahillerden Koru
Allaha Emanet Olun

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
Fatma Zehra Kardesim Ben Sana Sunu Nalatmaya Calisiyorum Pantulon Uzerine Uzun Mont Tesettur Neden Anlamak Istemiyorsun Sen Sanki Tesettur Giyen Kardeslerimiz Tesettur Altina Pantulon Giymiyormu Mont Dediyimiz Kiyafet Yanliz Giyinimez Harhalde Lutfen Bana Yazarmisin Sinirlenmeden

S.A....
İLK ÖNCE ŞUNU BELİRTEYİM...
CENNET AĞAÇI KARDEŞİM SANA
SÖYLEDİĞİM SÖZ YOK DURUMUN BELLİ....
HER YAZIĞIMI ÜZERİNİZE ALINMAYINIZ İNŞAALLAH....
CMS27 KARDEŞİM....
BAKIN PANTOLON ÜZERİNE UZUN ŞEYLER DAHİ
GİYİNİLMEMESİ GEREKİR....
SÖYLÜYORUM ISARAR EDİYORSUNUZ...
EFENDİMİZİN HANGİ ZEVCESİ BU ŞEKİL
TESETTÜRE BÜRÜNMÜŞTÜR....
HER ŞEYİN BİR USLÜ VARDIR...
ŞÖYLEKİ BİR ERKEĞİN NASIL
ETEK GİYMESİ ABESE İŞTİGAL İSE KANINDA
PANTOLON GİYMESİ OLAYI
BUNA EŞDEĞERDİR....
UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR....