xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
xtar yazdı:
Allah razı olsun herkes dua etmeli çünkü edilen dualar geri dönmez yani kabul olur, hele işin ucunda rabbimin sevgilisi varsa.
İNŞ.ÖZELLİKLEDE ŞU MÜBAREK AYDA.SİZİ BİLMEM AMA BENİM CANIM ÇOK SIKILDI.KİMSE BUNLARI SÖYLEYEMEZ BENİM ÖNDERİME.SÖYLEMİŞLERSEDE CEVASI VERİLMELİ
Evet burdan sinirlendiğinizi bile anlamak mümkün. Elinize verseler bir kaşık suda boğacak hatta suyu bile harcamaya kıyamayarak boğasınız geliyor belli. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.
İNANIN BEN AKŞAM HABERLERDE İZLEDİM ÇOK CANIM SIKILDIÇBİR ŞEY YAPAMAMAK DELİ EDİYOR İNSANI.TAMAM DUA EDİYORUZ AMA BENİM SİNİRLERİMİ BOŞALTMAM LAZIM
Bugün için zikir konulu bi başlık açacaktım araştırmaya koyuldum akşam.
3-4 tane başlıklık konu çıkardım ve en sonunda Yukarıda yazdığım sohbet konusu çıktı karşıma ve tek bunu yazmak durumunda kaldım. Yazı şuydu;
Her gün Allah'a ve kitaba hakaret edilir. Peygambere gizli açık küfürler savrulur ama bazılarının kılı bile kıpırdamaz. Ne zaman biri onun gururuna az bi dokunsa, biraz onu rencide etse, gece yarılarına kadar uykuları kaçar ve günlerce rahatsız olur. İşte Allahr'la olan münasebetimizin bir göstergeside bu şekilde bu şekilde rahatsızlıklarımızın kaynağıdır.
Dedim kıl kıpırdatma zamanı bu zaman. artık hakim olamadım duygularıma. yazdım.
Yanlış yazdığım şeyler varsa lütfen uyarın.