Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm
Ben Daha Yeni üyeyim Okulda Peygamberimizin Kutlu Doğum Haftasi Icin Program Hazirlicam Program Da Yapilacaklar Icin Fikirlerinizi Alabilirmiyim
Bana Yardim Edermisiniz?
ALAH HEPİMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH
HAKKINDA HADİSİ ŞERİFLER VAR...İMAMI RABBANİ HAZRETLERİNİN MEKTUBATINDA BU HADİSLER ALINTI YAPILMIŞTIR...SEN OLMASAN EFLAKİ-KAİNATI YARATMAZDIM BUYRULUYOR...BÜTÜN KAİNAT PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE YARATILDI..O Kİ O YÜZDEN VARIZ..BİR AŞK ANINDA BİR AŞKLA YARATILDI..ALLAHCC ÜN SEVGİLİSİ-HABİBİ PEYGAMBERİMİZ...Allahcc doğru yolunda yürüyenlerden eylesin..Allahcc e emanet ol.............
On dört asır evvel, yine bir böyle geceydi,
Kumdan, ayın on dördü, bir Öksüz çıkıverdi!
Lâkin, o ne hüsrandı ki hissetmedi gözler
Kaç bin senedir, halbuki, bekleşmedelerdi
Selamun aleykum kardeşim.Allah razı olsun.Peygambere hasret gönüller olarak onun doğumu inşallah tam manasıyla gönlümüzde ve hayatımızda gerçekleşir selam ve duaylaB)
On dört asır evvel, yine bir böyle geceydi,
Kumdan, ayın on dördü, bir Öksüz çıkıverdi!
Lâkin, o ne hüsrandı ki hissetmedi gözler
Kaç bin senedir, halbuki, bekleşmedelerdi.
Mehmet Akif Ersoy
Rabbimiz sefaatlerine nail eylesin. gecemiz mübarek olsun