Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Peygamber Efendimize... (3 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin Allahım kabul etsin. başta peygamber efendimiz sallallahü aleyhi ve selleme olmak üzere hatime katılan tüm kardeşlerimizin ve yakınlarının ruhlarına hediye ediyoruz sen ulaştır Allahım. emeğine sağlık kardeşim Rabbim razı olsun. herşeyi kalbine göre versin Allahım.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
O kadar benziyor ki duamız,tek fark benim oğlum yok :( İnşallah bende hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlatlara sahip olmak istiyorum,tertemiz hayırlı bir ömüzr sürüp şehid ölmek istiyorum.
O kadar korkuyorum ki hayattan,insanlardan özellikle :a36:
Duanı okurken dua eder gibi hissettim,Allah c.c. kabul edecektir bugun kesin inanıyorum.
Umutla dualarıma cvp bekliyorum Ya Rab!
inşallah Rabbim hayırlı eş ve evlatlar nasip etsin sana da. evet anlıyorum seni hele ana haber bültenlerini izleyince insan daha da korkuyor herşeyden. gerçek tek dostumuz Rabbimiz bunu anladım zamanla. bir şey söylemek istiyorum bir mesajını okudum bugün bana hafız olarak hitap etmişsin. ben görmemiştim o mesajı maalesef hafız değilim. evliyken denemiştim olmadı. ev işleri ile çok daha zor. bikaç sayfa ezberim var hamd olsun. bir duamda yarım kalan hafızlığımı tamamlamak ölene kadar unutmamak ve Kuran ı sünneti seniyye dairesinden çıkmamak. Allahım hafızlık aşkını tekrar kalbime koysun inşallah.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
:a12:
inşallah Rabbim hayırlı eş ve evlatlar nasip etsin sana da. evet anlıyorum seni hele ana haber bültenlerini izleyince insan daha da korkuyor herşeyden. gerçek tek dostumuz Rabbimiz bunu anladım zamanla. bir şey söylemek istiyorum bir mesajını okudum bugün bana hafız olarak hitap etmişsin. ben görmemiştim o mesajı maalesef hafız değilim. evliyken denemiştim olmadı. ev işleri ile çok daha zor. bikaç sayfa ezberim var hamd olsun. bir duamda yarım kalan hafızlığımı tamamlamak ölene kadar unutmamak ve Kuran ı sünneti seniyye dairesinden çıkmamak. Allahım hafızlık aşkını tekrar kalbime koysun inşallah.

Neden bilmiyorum ama ben seni hep hafız olarak biliyorum,nerden aklımda kalmış acaba? belki yine rast gelmişimdir hafızlık için yapmış olduğun duana...Hımm hatırladım sanırım birisine hafızlık nasıl yapılıyor diye anlatmıstın ben de okudum ordan aklımada kaldı.Ben de çok istiyorum hafız olmayı ama geç mi bilmiorum 23 yaşımdayım,hoclarımız hafızlıktan çok hocalığa teşvik ediyorlar ama hafız olmak başka bir şey,çok istiyorum.Birbirimiz için duada bulunmamız gerek sanırım :a12:

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
:a12:

Neden bilmiyorum ama ben seni hep hafız olarak biliyorum,nerden aklımda kalmış acaba? belki yine rast gelmişimdir hafızlık için yapmış olduğun duana...Hımm hatırladım sanırım birisine hafızlık nasıl yapılıyor diye anlatmıstın ben de okudum ordan aklımada kaldı.Ben de çok istiyorum hafız olmayı ama geç mi bilmiorum 23 yaşımdayım,hoclarımız hafızlıktan çok hocalığa teşvik ediyorlar ama hafız olmak başka bir şey,çok istiyorum.Birbirimiz için duada bulunmamız gerek sanırım :a12:
hafızlıkla ilgili konu açmıştım ordan bağdaştırmış olabilirsin belki. denediğim için yöntemini biliyorum ama hiç hafızım demedim. ankarada bi bayan varmış hatice şahin onun yöntemiyle kısa sürede hafızlık bitiyormuş. önce kolay ayetlerden başlatıyormuş zora doğru gidiyormuş. yöntemi açıkça anlatmıyor konu açmıştım burda röportajı vardı. 23 geç değil ezberin nasıl bilmiyorum. hafızlık bambaşka. ezberlenilen sayfa daha kısa sürede daha rahat okunuyor zaten. önce hafız sonra hoca olursun inşallah. evliyken hafızlık yapmak çok zor ev işleri çok vakit alıyor başka sorunlar olabiliyor. dene bence yapamazsan en azından içinde kalmaz. denedim olmadı dersin.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
hafızlıkla ilgili konu açmıştım ordan bağdaştırmış olabilirsin belki. denediğim için yöntemini biliyorum ama hiç hafızım demedim. ankarada bi bayan varmış hatice şahin onun yöntemiyle kısa sürede hafızlık bitiyormuş. önce kolay ayetlerden başlatıyormuş zora doğru gidiyormuş. yöntemi açıkça anlatmıyor konu açmıştım burda röportajı vardı. 23 geç değil ezberin nasıl bilmiyorum. hafızlık bambaşka. ezberlenilen sayfa daha kısa sürede daha rahat okunuyor zaten. önce hafız sonra hoca olursun inşallah. evliyken hafızlık yapmak çok zor ev işleri çok vakit alıyor başka sorunlar olabiliyor. dene bence yapamazsan en azından içinde kalmaz. denedim olmadı dersin.

Haklısın ya ilerde çok zor,yine Allah bilir ama ...Bende Ankara da ikamet ediyorum ama hiç duymadım daha önce bu ismi.Namazda aklı olmayanın ezanda kulağı olmazmış derler ya ...Çok sağol görüşlerin için..​

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın ya ilerde çok zor,yine Allah bilir ama ...Bende Ankara da ikamet ediyorum ama hiç duymadım daha önce bu ismi.Namazda aklı olmayanın ezanda kulağı olmazmış derler ya ...Çok sağol görüşlerin için..​
http://forum.islamiyet.gen.tr/kuran-i-kerim/54064-iki-ayda-hafizlik-nasil-oluyor.html
bak burda konu bi fikir edinirsin. hem ankarada oturuyorsun hem bekarsın. ben olsam yarın bulurdum bu bayanı. konuşurdum. bişeydeğil.

ha birde 39.hatime genel bi dua yazdım okursun inşallah.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN AMİN AMİN RABBİM kabul eder İNŞALLAH sevabını peygamberımız h.z MUHAMMED MUSTAFA sallı ala seyyidina muhammedın ve gelmiş gecmiş tüm peygamberlerın. eshabına.evlıyalara ermişlere. atatürke.vatanımız ıçin çarpışıp şehit olan gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin ruhuna hedıyemiz olsun. allahım şu mubarek günün hürmetıne tüm müslüman kardeşlerimin muradını versın.dertlılere deva.hastalara şifa. borçlular eda.sıkıntısı olanları feraha.yuva kurmak istiyenlere yuva cocuk istiyenlere hayırlı evlatlar .cocuklarımıza hayırlı ve ımanlı eşler nasip eder inşallah.şu an ellerini açmış çaresiz sana yakaran RABBİM diyen tüm müslüman kardeşlerimin dua,sını kabul eyle YA RABBEL ALEMİN

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım ben bır şey sormak istıyorum hanı sen esmaul husna ezberlemek ıcın topıc actınya bende esmaul husnanın okumanın faydaları ve nerelerde okunacak nelere ıyı gelıyor dıye bır topıc acmak ıstıyorum yoksa senın actıgın topic e mı yazayım bana bır akıl ver mesela ya allah cuma namazından önçe kımsenın olmadıgı sessız bır yerde ya allah ya allah 100.zıkrederse istediği şeye naıl olur dıye bunun gıbi ne dersın

elo.06

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ve rahmetullah
14.cüzü okudum kandiliniz mübarek olsun

elo.06

Kayıtlı Kullanıcı
kusura bakmayın gündüz nete giremediğim için haber veremedim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt