YaralıGönül
Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam ve rahmetullah. bende okudum. Rabbim o güzel insanların üstüne rahmet yağdırsın. amin.
Allah kabul etsin inşallah.
Vesselam...
Ve aleykum selam ve rahmetullah. bende okudum. Rabbim o güzel insanların üstüne rahmet yağdırsın. amin.
allah razı olsun kardeşim çok güzel bir uygulama başlatmışsınız...
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin amin amin)
okudum Rabbim haberdar eylesin
Okudum,her gece okurum.Allah,kabul etsin inşallah..B)
ALLAH Hayrınızı kabul buyursun.
Vesselam...
Okudum Allah kabul etsin
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin)
Bende okudum efendimize ve bütün peygamberlerimizin ruhuna...
Allah kabul etsin..
RABBİM kabul etsin..
selam ve dua ile..
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne (amin)
Bismillahirrahmanirrahim
Başta Peygamber efendimizin(s.a.s) ve bütün peygamberlerin ,evliyaların, alimlerin ve nesli bitmiş Fatiha bekleyen din kardeşlerimizin ruhuna bağışladım..
selam ve dua ile ...