yüreğinize sağlık
selamunaleykum
allah razı olsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
yüreğinize sağlık
a. s kardeşim cok sağol
Aleyküm Selam canım kardeşim yazınızı okuyunca bir an duygulandım emeğine yüreğine sağlık Allah razı olsu. Allah herkesin yuvasında huzur mutluluk dolu günler geçirmelerini dilerim Rabbim kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin çünkü anne babadan ziyade olan hep çocuklara oluyor kaç yaşında olursa olsun. Bende annemi çok seviyorum Allah tüm annelere hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin hep bareber inşallah aramızda olmayan annelerede Allah rahmet eylesin makamları cennet olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Alalh'a emanet olun.
Selamün Aleyküm gül gönüllü hocam.
Allah c.c razı olsun, yine ne güzel bir anıyı paylaşmışsınız.. Çok duygulandım gül hocam.Gül gönlünüze sağlık olsun inşallah..Değerli hocam, çok mutlu oldum.. Her fırsatta sevginizi dile getirin inşallah.. Anne için de, evlat için de tarifsiz bir mutluluk bu... Rabbimiz c.c sizlerden iki cihanda da razı ve memnun olsun inşallah..Muhterem annenizin de ellerinden öpüyorum değerli hocam..Selam ve hürmetlerimi iletirseniz çok memnun olurum.. Selam, baki dua ve muhabbetle Kalplerin Asıl Sahibi olan Dost'a emanetimsiniz inşallah..
selamun aleyküm kardeşlerim
ANAM benim ocağımın tüten en parlak yıldızı,
duygu selim yüreğimin güldüren ve ağlatan yanı,
anayurdum, gözyaşlarına butun evlatlarını sığdıran,
ayağından cennet ırmakları akan ANAM.
_HAKAN_
selamünaleyküm hocam...sadece saat mesafe ile uzaksınız...yani şanslısınız...
(tabii ben onlarlayım sanırım daha şanslıyım:evet)
hayata sıfırdan başladığımız en aciz anımızdan itibaren, Rabbimizin verdiği merhamet ile bizi bizi büyüten,
sıkıntılarımızı seve seve çeken, hertürlü yaramazlığımıza katlanan ama asla bize merhametten vazgeçmeyen
ve sayamayacağımız kadar hakkı geçen tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum...Hayırlı geceler...
ALLAHA EMANET OLUNUZ