"Şüphesiz Allah Teala, sadece kendisi için ve ancak kendisinin rızası gözetilerek yapılan amellerden başkasını kabul etmez"
Müslüman olarak, hiçbir zaman şu gerçeği hatırdan çıkarmamalıyız: Bizim bütün davranışlarımız, sözlerimiz ve kalbimizden geçen bütün düşüncelerimiz, Cenab-ı Hakkın bilgisi dahilindedir.Bu sebeple bütün davranışlarımızda, insanların değişik tepkilerini düşünmeden önce, Allah Teala'nın değerlendirmesini hesaba katmalıyız.
"Şüphesiz Allah Teala, sadece kendisi için ve ancak kendisinin rızası gözetilerek yapılan amellerden başkasını kabul etmez"
"Allah, sizin kalıbınıza ve süretinize değil, kalbinize bakar."
Bazı paylaşımları üzülerek ve hayretlere düşerek takip ediyorum.
Mana nedir?
Mesaj nedir?
Hangi tarafından ibret alalım ve yaşantımızda uygulamaya koyalım?
Buna dikkat etmekte fayda yokmudur?
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.
selamın aleyküm
sayın KAAN bana anvartarımdaki resim için ceza vermişiniz resim benim kendi resmim değildi..ve sitede kimsenin kendi resmini kullanmadığını bilen biriyim..o resim yazar bir arkadaşımızın tekrar o resmi kullanmak iştiyorum sakıncası yoksa..nereye yazacağımı bilmeiğim için buraya yazdım kusura bakmayın ALLAH a emanet kalın..
Aleykümselam kardeşim;
Bu konuda zanda bulunduğumuz için hakkınızı helal ediniz lakin bizi zan'da bulunmaya ittiğiniz için bizde hoş görelim inşaALLAH.Kurallar hakkında bilinçli olduğunuzdan bizlerde bu konu hakkında samimiyetinize güveniyoruz.
Topluma örnek olmuş şahsiyetlerin resimlerini avatar olarak saygı,sevgi ve hürmet vesilesi için kullanmak güzel bir hareket olsa gerek.Yukarıda da belirttiğim gibi konu açıklığa kavuşmuştur.Tercih sizindir kardeşim,bir öneride bulunursam isminize şu an ki avatar daha yakışık duruyor,selametle kalınız kardeşim.