Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Paylaşımlardaki Mana,Mesaj ve İçerik Ne İçin? (2 Kullanıcı)

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun emeğine sağlık

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
"Şüphesiz Allah Teala, sadece kendisi için ve ancak kendisinin rızası gözetilerek yapılan amellerden başkasını kabul etmez"

Müslüman olarak, hiçbir zaman şu gerçeği hatırdan çıkarmamalıyız: Bizim bütün davranışlarımız, sözlerimiz ve kalbimizden geçen bütün düşüncelerimiz, Cenab-ı Hakkın bilgisi dahilindedir.Bu sebeple bütün davranışlarımızda, insanların değişik tepkilerini düşünmeden önce, Allah Teala'nın değerlendirmesini hesaba katmalıyız.

ALLAH cc razı Olsun kardeşim .
SELAM VE DUA İLE

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
"Şüphesiz Allah Teala, sadece kendisi için ve ancak kendisinin rızası gözetilerek yapılan amellerden başkasını kabul etmez"

"Allah, sizin kalıbınıza ve süretinize değil, kalbinize bakar."

Bazı paylaşımları üzülerek ve hayretlere düşerek takip ediyorum.
Mana nedir?
Mesaj nedir?
Hangi tarafından ibret alalım ve yaşantımızda uygulamaya koyalım?
Buna dikkat etmekte fayda yokmudur?

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

hayırlı paylaşımlarda bulunmak duası ile....

selametle ... B)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Mana nedir?

Mesaj nedir?

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

berat05

Yönetici
ALLAH'ın rızasını kazanma niyetiyle, Müslüman'ın yaptığı her meşru iş; bir ibadet gibi, kendisine sevap kazandırır. Bu bakımdan Müslüman; ilim tahsilinde, iş hayatında, mesleki çalışmalarında, ailevi ve ictimai münasebetlerinde, daima niyetini düzgün tutmalı ve sadece ALLAH'ın rızasını gözeterek hareket etmelidir.

berat05

Yönetici
Mana nedir?

Mesaj nedir?

berat05

Yönetici
Mana nedir?

Mesaj nedir?

berat05

Yönetici
Mana nedir?

Mesaj nedir?

Y

YAGMURBEY

selamın aleyküm

sayın KAAN bana anvartarımdaki resim için ceza vermişiniz resim benim kendi resmim değildi..ve sitede kimsenin kendi resmini kullanmadığını bilen biriyim..o resim yazar bir arkadaşımızın tekrar o resmi kullanmak iştiyorum sakıncası yoksa..nereye yazacağımı bilmeiğim için buraya yazdım kusura bakmayın ALLAH a emanet kalın..

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam kardeşim;

Bu konuda zanda bulunduğumuz için hakkınızı helal ediniz lakin bizi zan'da bulunmaya ittiğiniz için bizde hoş görelim inşaALLAH.Kurallar hakkında bilinçli olduğunuzdan bizlerde bu konu hakkında samimiyetinize güveniyoruz.

Topluma örnek olmuş şahsiyetlerin resimlerini avatar olarak saygı,sevgi ve hürmet vesilesi için kullanmak güzel bir hareket olsa gerek.Yukarıda da belirttiğim gibi konu açıklığa kavuşmuştur.Tercih sizindir kardeşim,bir öneride bulunursam isminize şu an ki avatar daha yakışık duruyor,selametle kalınız kardeşim.

selamın aleyküm

sayın KAAN bana anvartarımdaki resim için ceza vermişiniz resim benim kendi resmim değildi..ve sitede kimsenin kendi resmini kullanmadığını bilen biriyim..o resim yazar bir arkadaşımızın tekrar o resmi kullanmak iştiyorum sakıncası yoksa..nereye yazacağımı bilmeiğim için buraya yazdım kusura bakmayın ALLAH a emanet kalın..

Y

YAGMURBEY

Aleykümselam kardeşim;

Bu konuda zanda bulunduğumuz için hakkınızı helal ediniz lakin bizi zan'da bulunmaya ittiğiniz için bizde hoş görelim inşaALLAH.Kurallar hakkında bilinçli olduğunuzdan bizlerde bu konu hakkında samimiyetinize güveniyoruz.

Topluma örnek olmuş şahsiyetlerin resimlerini avatar olarak saygı,sevgi ve hürmet vesilesi için kullanmak güzel bir hareket olsa gerek.Yukarıda da belirttiğim gibi konu açıklığa kavuşmuştur.Tercih sizindir kardeşim,bir öneride bulunursam isminize şu an ki avatar daha yakışık duruyor,selametle kalınız kardeşim.

ALLAH razı olsun sağol ilgi ve alakana teşekkür ederim...ben bu avatar ceza alır diye düşünüyordum ama..

hayırlı akşamlar ALLAH a emanet kalın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt