Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Parmak Izleri (1 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
''insan Mutlaka Bizim Onun Kemiklerini Toplayip Biraraya Getiremeyeceğimizi Mi Zannediyor? Evet Biz Parmak Uçlarini Bile Bütün Husussiyetleriyle Derleyip Yeniden Yaratmaya Kadiriz.(kiyame1-2-3) Ayeti Kerimede Dikkati Parmak Uçlarindaki çizgilere çekmektedir.

Evet Parmak Uçlarinin özel Ayrimlari Vardir Ki Biri Diğerininkine Hiç Benzemez. Parmak çizgilerinin Bu özellikleri 18.yy Kadar Bilinemez Gibiydi.
1884 Yilinda Ingiltere'de şahislari Birbirinden Ayirt Edip Taniyabilmek Için şaşmaz Ayirici Parmak Izini Resmen Kabul Ettiler. Bu Kivrimlar Hayat Boyunca Hiç Değişmediği Için Adli Tip Da Ipucu Olarak Kullanilmaktadir.burada Sonsuz Bir Ilim Ve Herşeye Muktedir Bir Kudretin Ispati Vardir. Görmeyen Kendini Düşürmüş Olur. Sanatçisini Değil..

Emine şenlikoğlu

Selamun Aleykum Kardeşlerim Iş Yoğunluğu Yüzünden Birkaç Gündür Doğrudürüst Siteye Giremiyordum. Hepinizi çok özlemişim. Inşallah Tüm Kardeşlerimin Sihat Ve Sağliklarida Iyidir. Yarinda Işe Gelmeyeceğim Için Bu Günden Bayraminizi Kutlamak Istiyorum Ayrica. Hepiniz Sevdiklerinizile Mutlu Huzurlu Bir Bayram Geçirirsiniz Umarim Rabbimize Emanet Olun. Selam Ve Dua Ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim B) Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun, paylaşımınız güzeldi..İnşallah ibretlenenlerden ve akledenlerden oluruz..Rabbimiz c.c işlerinizde kolaylık ve bereket ihsan eylesin, yar ve yardımcınız olsun..Kurban bayramınızı şimdiden kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim yüce Rabbimizden..Rabbimize emanetsiniz güzel kardeşim..Selam ve dua ileB)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim B) Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun, paylaşımınız güzeldi..İnşallah ibretlenenlerden ve akledenlerden oluruz..Rabbimiz c.c işlerinizde kolaylık ve bereket ihsan eylesin, yar ve yardımcınız olsun..Kurban bayramınızı şimdiden kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim yüce Rabbimizden..Rabbimize emanetsiniz güzel kardeşim..Selam ve dua ileB)

BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM GÜZEL KARDEŞİM. GÜZEL DUAN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN. RABBİMİN VARLIĞINA DELİL GÖSTERMEKTEN UTANÇ DUYUYORUM AMA İNSAN BUNA MECBUR OLABİLİYOR. PARMAK İZLERİMİZİN YARATILIŞI DİŞLERİMİZİN DİZİLİŞİ VE DAHA BİNLERCESİ RABBİNİ BULMAK İSYEN İÇİN ADETA BİZ BURADAYIZ BİZE BAKIN RABBİNİZİ GÖRÜN DER GİBİ BAĞIRIŞIP DURUYORLAR. RABBİM KALP GÖZÜ AÇIK OLANLARDAN EYLESİN CANIM KARDEŞİM. RABBİMİZE EMANET OL SELAM VE DUA İLE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt