Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Para bulmak (1 Kullanıcı)

patanozer

Kayıtlı Kullanıcı
çöp tenekesinin yanında cüzdan buldum içinde hiç birşey yoktu yıkadım kullanacaktımkı içinde 100 tl cıktı kime ait olduğu belli değil gizli bölümünden para çıktı napmalıyım

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Değerli kardeşim,halinden anlaşıyorki sende Allah Teala nın sevgisi ve korkusu var,öyle olmasaydı sen o parayı çoktan harcar burayada hiç bir şey yazmazdın,bana göre senin için bu bir imtihandır,Hak Teala seni imtihan etmektedir,yapman gereken cüzdan ile beraber en yakın karakola götürmen ve olayı anlatıp teslim etmendir,Allah Teala seni doğru yoldan ve doğru insanlarından ayırmasın,selametle kal...

leni

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm haddim değil belki burda daha bilgili abiler ablalar warken ama bence yani kişiye ait hiç bir iz yoksa cüzdanda ya bir karakola götür yada bulduğun kişinin niyetine onun adına hayır yap ne bileym bi camiye bağışla mesela.hayırlı akşamlar inşaallah selametle..

dünyaa

Kayıtlı Kullanıcı
sahibinin hayrına ihtiyaç sahibi birisine verebilirsin kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt