Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

PAPA TEZ ZAMANDA OLASIN MEVTA (2 Kullanıcı)

efsane

Kayıtlı Kullanıcı
RE: PAPA TEZ ZAMANDA OLASIN MEVTA

papa kıvırmaya başlamış arkadaşlar.BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR...MÜSLÜMANLARIN TEPKİSİ KARŞISINDA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI ŞAŞKIN...BİZ BÖYLE BİRLİK VE BERABERLİKTEN AYRILMAZSAK BİZİ KİMSE EZEMEZ ALLAH'IN İZNİYLE...

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

YA KAFİR YİNEDE ÖZÜR DİLEMİYOR. ALLAH ISLAH ETSİN

garip-

Kayıtlı Kullanıcı

Başlığınız çok hoş bende o güzel duaya amiiiiiiiiiin diyorum

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
Selamunaleykum arkadaşlar,
Fatma kardeşimizin yüreğine sağlık, bir insan duygularını ancak böyle güzel ifade edebilir. Kendilerini ve foruma katılan tüm arkadaşları kutluyorum. Bu konuya kayıtsız kalmadıkları için Mehmet Akif Ersoy büyüğümüzün dediği insanlardan (His yok, tepki yok leşmi kesildiniz be...) olmadığımızı tescilledikleri için. Ama bence bu densiz geri kafalıların yapacaklarının sonu değil, 2 ay evve bush oğlu bush'un haçlı seferi itirafı, 1 ay evvel danimarka karikatür rezaleti şimdide papa efendinin bunaklığı. bu burada bitmeyecek fırsat buldukça bu tip icraatlarına devam edecekler. ne zaman biz tepkisiz kalacağız o zaman son darbeyi vuracaklar. Onun için arkadaşlar birlik beraberliğimizi her daim muhafaza etmeli ve bunuda dışarıya her fırsatta belli etmeliyiz.
selametle kalın,
K.S.E.O.

Ey insanlar görüyorum ki
Evleriniz Rum Kayserlerine,
Lükse hayranlığınız, Kisra’nın tutumuna,
Servet peşinde koşmanız , Karun’un anlayışına,
Saltanatınız Firavu’nun saltanatına,
Nefisleriniz, Ebu Cehil’in nefsine,
Gururunuz Ebrehe’nin gururuna,
Yaşayışınız sefihlerin yaşayışına benziyor,
Allah için söyleyin MUHAMMED’i (s.a.v) olanlar nerede .

Yahya Bin Muaz. (r.a.)

KARDEŞİM PAPANE KADAR EMEK VERMİŞ YADA OKUYARAKMI PAPA OLMUŞ BİLMİYORUM AMA O KADAR UGRAŞMIŞ VE BİR HATASI SONUCU HEM BİZLERİN ÖFKESİNİ KAZANMIŞ HEMDE DİLİMİZE DÜŞMÜZ GARİBİM YAŞI GEREGİ NE NEDİGİNİ BİLMİYOR.

kum_saati

Kayıtlı Kullanıcı

advede arkadaşıma kesinlikle katılıyorum..müslümanları kışkırtmayaa çalışıyorlar..bu oyuna gelmememiz lazım...:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt