-Yalancı_Dünya-
Kayıtlı Kullanıcı
SELAMELEYKÜM
güzel olmuş
razı olsun senden
Ve aleyküm selam. Sağol kardeşim Allah senden de razı olsun .
SELAM VE DUA İLE...
SELAMELEYKÜM
güzel olmuş
razı olsun senden
selameleyküm allah razı olsun
Iyide Bişi Gözükmüyor Ki Allaha Inaniyorum Kitabimada Ama Böyle Pakistan Falan Hurafe Geiyor
Kusura Bakma Kardeşim Seninle Alakasi Yok.
allaha emanet olun ben çıkıyom
yüreğinize sağlık
bende sana katılıyorum kardeşim banada hurafe geliyo .uydurma senaryolarıIyide Bişi Gözükmüyor Ki Allaha Inaniyorum Kitabimada Ama Böyle Pakistan Falan Hurafe Geiyor
Kusura Bakma Kardeşim Seninle Alakasi Yok.
نعىمة;573388' Alıntı:yanlış yerde arıyonuz
ABD de o
ben sayfaya girsemde bulamadım bende var bi beceriksizlik
bende sana katılıyorum kardeşim banada hurafe geliyo .uydurma senaryoları
Selamün Aleyküm
Ben Deccal hakkında okuduğum kitaplardan şunu öğrendim kısaca anlatim :
Deccalin alnında Kafir yazıyor ve bu yazıyı herkes okuyabilecek okuma-yazması olmayanda okuyacak ve deccalin bir tarafında ateş bir tarafında da su olacak bizler müminler deccal sorduğunda ateş mi? su mu? dediğinde ateş demeliyiz çünkü orası gerçekte bizim için cennet su ise cehennemmiş birde Deccali Mehdi gelecek ve öldürecek diye biliyorum aklıma gelen bu
Rabbim cümlemizin yar ve yarımcısı olsun
Allah Hepimizi Deccal Fitnesinden Muhafaza Etsin.banada Inandirici Gelmedi.amadediğin Gibi Olablirde Olamayabilirde.birde Efendimiz S.a.v.
Sağgözü Kör Ve üzüm Salkimi Gibi Birşeyler Var Demmeişmiydi.oe Söylüyorum.ama Paylaşimin Için Allah Razi Olsun.hepimiz Uyanik Olmaliyiz.evletlarimizi Uyarmaliyiz Deccal Fitnesinekrşi.
Allah Hepimizi Deccal Fitnesinden Muhafaza Etsin.banada Inandirici Gelmedi.amadediğin Gibi Olablirde Olamayabilirde.birde Efendimiz S.a.v.
Sağgözü Kör Ve üzüm Salkimi Gibi Birşeyler Var Demmeişmiydi.oe Söylüyorum.ama Paylaşimin Için Allah Razi Olsun.hepimiz Uyanik Olmaliyiz.evletlarimizi Uyarmaliyiz Deccal Fitnesinekrşi.
Evet kardeşim gördüm resmi çok etkilendim.Allah hepimizi şerrinden korusun.Bilgilendirdiğin için Allah razı olsun kardeşim.