Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

" Pakistanda çikan Deccal Olduğu Sanilan şahis" (bir Bakin Mutlaka!) (2 Kullanıcı)

KERAY

Kayıtlı Kullanıcı
Iyide Bişi Gözükmüyor Ki Allaha Inaniyorum Kitabimada Ama Böyle Pakistan Falan Hurafe Geiyor
Kusura Bakma Kardeşim Seninle Alakasi Yok.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Iyide Bişi Gözükmüyor Ki Allaha Inaniyorum Kitabimada Ama Böyle Pakistan Falan Hurafe Geiyor
Kusura Bakma Kardeşim Seninle Alakasi Yok.

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM RESMİ BİLGİSAYARINA YÜKLE ÖYLE BAK İSTERSEN HAKLISIN RESİM ÇOK KÜÇÜK. ALLAH'DAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ ŞÜPHESİZ AMA BEN GÖRMEK İSTERSİNİZ DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM. YORUM İÇİN:T

SELAM VE DUA İLE...​

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;573388' Alıntı:
yanlış yerde arıyonuz
ABD de o

HAYIRLI AKŞAMLAR KARDEŞİM EVET ORADA ÇOK FİTNECİ İNSANLAR VAR ŞİMDİ İSİM SÖYLEMEYİM ANLAYAN ANLADI. RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.AMİN.

SELAMETLE KARDEŞİM.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
bende sana katılıyorum kardeşim banada hurafe geliyo .uydurma senaryoları

HAYIRLI GÜNLER. UYDURMA DA OLABİLİR TABİ SİZLERİN DE DEDİĞİ GİBİ. GÖRMEKTE YARAR VAR DİYE DÜŞÜNDÜM. BU KİŞİ KESİNLİKLE DECCALDİR DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ RABBİMDEN BAŞKASI BİLEMEZ ONU. KIYAMET ALAMETLERİNİ BİR BİR YAŞIYORUZ OLMAMA OLASILIĞI DA VAR OLMA OLASILIĞI DA VAR BEN KESİNLİKLE BUDUR DİYE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM.
ALLAH'A EMANET OLUN.
HAYIRLI AKŞAMLAR.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ben Deccal hakkında okuduğum kitaplardan şunu öğrendim kısaca anlatim :
Deccalin alnında Kafir yazıyor ve bu yazıyı herkes okuyabilecek okuma-yazması olmayanda okuyacak ve deccalin bir tarafında ateş bir tarafında da su olacak bizler müminler deccal sorduğunda ateş mi? su mu? dediğinde ateş demeliyiz çünkü orası gerçekte bizim için cennet su ise cehennemmiş birde Deccali Mehdi gelecek ve öldürecek diye biliyorum aklıma gelen bu
Rabbim cümlemizin yar ve yarımcısı olsun

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ben Deccal hakkında okuduğum kitaplardan şunu öğrendim kısaca anlatim :
Deccalin alnında Kafir yazıyor ve bu yazıyı herkes okuyabilecek okuma-yazması olmayanda okuyacak ve deccalin bir tarafında ateş bir tarafında da su olacak bizler müminler deccal sorduğunda ateş mi? su mu? dediğinde ateş demeliyiz çünkü orası gerçekte bizim için cennet su ise cehennemmiş birde Deccali Mehdi gelecek ve öldürecek diye biliyorum aklıma gelen bu
Rabbim cümlemizin yar ve yarımcısı olsun

VE ALEYKÜM SELAM ABLA. AYNEN YAZDIĞIN GİBİ BEN DE YAZIMDA AÇIKLAMIŞTIM ZATEN. BU KİŞİ DE ELİNİ ATEŞE DEĞDİRİYORMUŞ VE HİÇBİR ŞEY OLMUYORMUŞ. AMA EN DOĞRUSUNU YÜCE RABBİMİZ BİLİR. ŞÖYLE DÜŞÜNECEK OLURSAK ; KIYAMETİN ALAMETLERİNİ BİR BİR YAŞIYORUZ BU KİŞİNİN DECCAL OLMA OLASILIĞI DA VAR. YERYÜZÜN DE ÇOK BÜYÜK BİR FİTNE ÇIKARACAK DECCAL. RABBİM KORUSUN.

DİKKAT EDELİM BEN BU KİŞİ DECCALDİR DİYE KESİN BİR YARGIYA VARMIYORUM SADECE OLASILIK ÜZERİNE KONUŞUYORUM.

SELAM VE DUA İLE...

gönül saray

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hepimizi Deccal Fitnesinden Muhafaza Etsin.banada Inandirici Gelmedi.amadediğin Gibi Olablirde Olamayabilirde.birde Efendimiz S.a.v.
Sağgözü Kör Ve üzüm Salkimi Gibi Birşeyler Var Demmeişmiydi.oe Söylüyorum.ama Paylaşimin Için Allah Razi Olsun.hepimiz Uyanik Olmaliyiz.evletlarimizi Uyarmaliyiz Deccal Fitnesinekrşi.

dilasude

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kardeşim gördüm resmi çok etkilendim.Allah hepimizi şerrinden korusun.Bilgilendirdiğin için Allah razı olsun kardeşim.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Allah Hepimizi Deccal Fitnesinden Muhafaza Etsin.banada Inandirici Gelmedi.amadediğin Gibi Olablirde Olamayabilirde.birde Efendimiz S.a.v.
Sağgözü Kör Ve üzüm Salkimi Gibi Birşeyler Var Demmeişmiydi.oe Söylüyorum.ama Paylaşimin Için Allah Razi Olsun.hepimiz Uyanik Olmaliyiz.evletlarimizi Uyarmaliyiz Deccal Fitnesinekrşi.

bunlar mecazi anlam da olabiliri
deccal imanı küfre katan demektir.ve çoktan zuhur etmişler.
bir hadis biliyorum bunların sayısı 33 kadar olacak diye bulursam yazarım
imanımızı çalmak ister. fitne de kolay kolay farkedilmeyen bir şeydir
yoksa fitne olmaktan çıkardı, avanaklar imtihanı olurdu

ayhaner2002

Kayıtlı Kullanıcı
walla resmi uzaktan görmem bile yetti Rabbim ümmeti muhammedi korusun.Arkadaşlar bu gunlerde çok sıkıntılıyım benim için sabah namazını kıldıktan sonra dua edermisiniz.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm abla. Amin . Rabbim bizleri bütün kötülüklerden korusun. Allah cümlemizden razı olsun . Selametle kal ablam.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt