Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Özür Dilemiyorum Kampanyası (1 Kullanıcı)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Total number of supporters registered:34233

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Form Doldurdum Gönderdim Şimdi... :)

Selametle Arkadaşlar.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Total number of supporters registered:41857

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum...

olmayan birşey için özürmü dilegecegiz... olsa olsa özür !!! bekleriz..

şahsen bana bir özür borçları var erzurumda büyük dedem ermeniler tarafından katledilmiştir...

ermeniler tarafından katledilen tüm osmanlı vatandaşları ve yakın tarihimizde katledilenlere rabbim rahmet eylesin

tarih yalan söylemez boşuna yormasınlar kendilerini...
karanlık bir dünyada aydın olmak nasıl bir tezatlık sa!! bunuda anlamıyorum

teşekkürler kardeşim
selam ve dua ile

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum...

olmayan birşey için özürmü dilegecegiz... olsa olsa özür !!! bekleriz..

şahsen bana bir özür borçları var erzurumda büyük dedem ermeniler tarafından katledilmiştir...

ermeniler tarafından katledilen tüm osmanlı vatandaşları ve yakın tarihimizde katledilenlere rabbim rahmet eylesin

tarih yalan söylemez boşuna yormasınlar kendilerini...
karanlık bir dünyada aydın olmak nasıl bir tezatlık sa!! bunuda anlamıyorum

teşekkürler kardeşim
selam ve dua ile

Aleyküm Selam..
Aslında aydınlanmaya çalışan dünyayı karartmak isteyen ''aydınlar'' denilebilir..
Aydın da denmez ya hani, bu şekilde söylendiği için aydın demek zorunda kalıyoruz.. 3-5 yaşındaki çocuklar daha aydındır kanımca..
Allah dedenize ve dedelerimize rahmet eylesin.. Onlar canlarını göz kırpmadan verdikleri için bizler şuan rahat içindeyiz..Ve bu büyük insanların kanlarını yerde bırakmamak için ÖZÜR DİLEMİYORUM(Özürlük bişey yapmadılar çünkü)... Hatta hepsi birer kahraman ve hepsine ayrı ayrı TEŞEKKÜR ETMEK GEREKİYOR..

Selam ve dua ile..Hayırlı bereketli günler...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Total number of supporters registered:42611

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Total number of supporters registered:45717

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bu batılı keferelerBOSNADA...FİLİSTİNDE...AFGANİSTANDA...IRAKTA...KEŞMİRDE...SOMALIDE..AKITTIKLARI MİLYONLARCA MÜSLÜMANIN HESABINI BİR VERSİNLER HELE...Ulan kefereler bu ermeniler 600 yıl OSMANLI DEDELERİMİZİN TEBAASI OLARAK HUZUR İÇİNDE YAŞADILAR...

Ve o zamanlar da bu millete Milleti Sadıka (Sadık Millet) deniyordu.. Taa ki düşman devletlerin gazına gelene kadar..
Sonraları ise zor durumdaki ordumuzu arkadan vurarak milyonu bulan şehit vermemize sebebiyet vermişlerdir.. Şimdilerde bizim yetkililerin duyarsızlığından faydalanarak bütün dünyaya ermeni soykırımı yalanı uydurdular..Belki bütün ermenileri zan altında bırakmak doğru değil ama benim asıl sitemim içimizdeki ermenilere...
Değerli katkınız için teşekkür ederim..Selametle inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt