E
es_selam
YA ALLAH razı olsun hepsi birbirinden güzel..sonnsuzsuk kitabını okudunzmu ? muhammed bozdag ın.emeginize saglık kıskandım ben böyle güzellikler yapamıyorum
selam ve dua ile...
YA ALLAH razı olsun hepsi birbirinden güzel..sonnsuzsuk kitabını okudunzmu ? muhammed bozdag ın.emeginize saglık kıskandım ben böyle güzellikler yapamıyorumselam ve dua ile...
Selamün aleyküm Hilal kardeşim. Allah C.C razı olsun. Çok güzel sözlerdi.
Sözlerin arasında bulunduğu gif'lerden kullanabilir miyim acaba kardeşim :a12:
Tekrar emeğinize sağlık. Allah'a emanet olunuz.. Hayırlı geceler B)
çok teşekkür ederim es-selam;:a07:
biçok kitabını okudum çok şükür... Muhammed Bozdağ'ın kısa cümlelerini çoğu kez kendi kitaplarımdan yazıyorum...
sonsuzluk kitabına sadece göz gezdirmek nasip oldu ... her çarşıya çıkışımda o kitap sergisinin önünde pinekliyor seyredip seyredip geliyorum
sergici ezberledi neredeyse beni...
malesef sadece bakmakla kalıyorum zira ateş pahası el yakıyorlar..
yüksek bi gelirim olsa evin bi odasını kütüphane yapsamda kazancımın yarısını kütüphaneme ayırsam diyorum![]()
keşke size ulaştırabilmem mümkün olsada hediye edebilsem :a20nun sözlerini yazınca siz bende okudunuz sandım önceki kitaplarının oldugu aklıma gelmedi:a19:gerçi bende öncekileri okumadım ama eminim hepsi güzeldir aynı düşüncedeyim bi kütüphanem olsun istiyorum,kitap okumayı çok seviyorum ama bu yıl pek vaktim olmuyo yogunluktan dolayı inşallah peşini bırakmıycam yinede!!!..aslında okudugumu takas yapmak istiyorum ama sanalda olmuyo maalesef:a31:selam ve saygılarımla..