Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

oyuncak bebek le ilgili sorum var (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
bebeklerimin adını peygamberin kızılarının adını koymuştum zeynep,ümmügülsüm,fatma günahmı
günahsa hemen değiştircem rahatsız ettim kusura bakmayın bide benim odama melek girermi.oyuncak bebek çok var odamda.tamam büyüdüm ama para verilmişti günah atamamki çeyizime koyarım çocuğuma saklarım boşuna para vermem neyse isimler günah olurmu siz cevab verin ben öğleee namazını kılcam gelcem

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
yönetim abi bana bağıran o kardeş benim konuma yazmasın lütfen
kalbimi kırıyor ağlıyorum lütfen yazmasın

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım benim...
nasılsın bakalım. evet canım o kişinin sana yazdıklarını üzülerek okuduk....
canım şeytan boşdurmuyor. işte böyle kişiler çok bitanem...
o yüzden sen üzülme. emi hep aramıda görmek istiyoruz seni tamammı canım kardeşim...
soruna gelince canım benim bi fikir veripte seni yanlış yöndendirmek istemem. arştırmadan. canım araştırdıgım zaman sana yazarım...
allaha emanet ol. canım..

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım benim...
nasılsın bakalım. evet canım o kişinin sana yazdıklarını üzülerek okuduk....
canım şeytan boşdurmuyor. işte böyle kişiler çok bitanem...
o yüzden sen üzülme. emi hep aramıda görmek istiyoruz seni tamammı canım kardeşim...
soruna gelince canım benim bi fikir veripte seni yanlış yöndendirmek istemem. arştırmadan. canım araştırdıgım zaman sana yazarım...
allaha emanet ol. canım..

aleyküme selam ablacım.hamdolsun iyim.evet boşver ablacım herkezi allaha havale edeim biz.
bendde araştırıyorum.ama bulamadım.google'da baktım .ama bulamadım.bende bulrsam sana haber veririm ablacım.allaha emanet ol..:a14:

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
canım incim, bu konuda bir fikir yürütmek yanlış olur kendi adıma tabi.
annenle konuştun mu bu konuyu?

şekerleme

Kayıtlı Kullanıcı
:D ben bebeklerimin adını hep betül koyardım zamanında neden bilmiyorum
hiç aklıma gelmezdi günah mı değil mi
ben de merak ettim doğrusu
;)selametle

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
:D ben bebeklerimin adını hep betül koyardım zamanında neden bilmiyorum
hiç aklıma gelmezdi günah mı değil mi
ben de merak ettim doğrusu
;)selametle

evet kardeşim bende çok ama çok merak ediyorum küçük heykelller vardı süs onları attım melek girmezmiş
ben öğrenince söylerim sizede kardeşim.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
kalbim ablacım ben çıkayım saat 4oldu ders çalışmam lazım matematik test
sonra gelirim allah a emanet ol ablacım

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
incimm canımmm .
tamam bitanem dersine çalış sen.
aaa birşey dicem sana. senin eski bı konun vardı sadece ismini hatırlıyorum.
içeriğini bilmiyorum ...SU İÇERKEN HASAN HÜSEYİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ismi sanırım.
bu konunu bizlerle paylaşırmısın tekrar.
baktım silinmiş bu konun.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım Yavrum,
Sana gıpta ediyor saygı duyuyorum,tabi annenede,sen ne kadar güzel,ne kadar ince düşüncelisin,inan hiç aklıma gelmemişti böyle birşey,daha oraya varamamışım,biliyormusun canım sayende inş. çok şey öğreneceğim,Meleğimsin,inş. RABBİM izin verirde yarın ULU camide seni görürüm,birde vaktini bilsem,biliyormusun canım ben hiç Cuma namazında camide olmadım,bu akşam eşimden ders alacağım,sayende bunu da öğreneceğim,Meleğim inş.RABBİM şevkini her daim arttırsın,sana nasıl dua edeceğim bilemiyorum,İnş.Melekler duacın olsun...
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım Yavrum,
Sana gıpta ediyor saygı duyuyorum,tabi annenede,sen ne kadar güzel,ne kadar ince düşüncelisin,inan hiç aklıma gelmemişti böyle birşey,daha oraya varamamışım,biliyormusun canım sayende inş. çok şey öğreneceğim,Meleğimsin,inş. RABBİM izin verirde yarın ULU camide seni görürüm,birde vaktini bilsem,biliyormusun canım ben hiç Cuma namazında camide olmadım,bu akşam eşimden ders alacağım,sayende bunu da öğreneceğim,Meleğim inş.RABBİM şevkini her daim arttırsın,sana nasıl dua edeceğim bilemiyorum,İnş.Melekler duacın olsun...
Selam ve Dua ile

----------

aleyküme selam ablam .
yarın malesef gidemicez.Allah izin verirse pazartesi ,öğlen ezanında orda olucaz ablam.müsait olursan bekleriz inşallah.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
QUOTE=Nur_u Secde;1136653]aleyküme selam ablam .
yarın malesef gidemicez.Allah izin verirse pazartesi ,öğlen ezanında orda olucaz ablam.müsait olursan bekleriz inşallah.[/QUOTE]

Hastane işlerim var ama inş. olmaya çalışacağım,Kardeşim gerçekten çok güzel bir evlat yetiştirmişsin ,RABBİM yarattıkları sayısınca razı olsun,nazardan saklasın inş.
Selam ve Dua ile
----------

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
QUOTE=Nur_u Secde;1136653]aleyküme selam ablam .
yarın malesef gidemicez.Allah izin verirse pazartesi ,öğlen ezanında orda olucaz ablam.müsait olursan bekleriz inşallah.

Hastane işlerim var ama inş. olmaya çalışacağım,Kardeşim gerçekten çok güzel bir evlat yetiştirmişsin ,RABBİM yarattıkları sayısınca razı olsun,nazardan saklasın inş.
Selam ve Dua ile

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.[/QUOTE]
amin ablam cümlemizin inşallah.
müsait oldğun zaman gidelim dicem ama ramazandan önce türbeleri gezmek istiyoruz.malum ramazanda günler uzun ve sıcak olucak ,incinur oruçluyken gezemiyor arabayada binemiyor midesi bulanıyor ablacım.inşallah Rabbim nasip ederse görüşmek nasip olur.
hayırlı ,nurlu geceler ablam.

OkanDemir

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim bu yaşta bu kadar hassas olman gerçekten gurur verici.Kendi oyuncak bebeklerine Efendimiz in kızlarının isimlerini vermen bize senin O na ve O nun evlatlarına karşı beslediğin hürmeti gösteriyor .Herhangi bir Ayet te Hadis te bunun ve benzeri bir olayın haram olduğunu görmedim İcma ve Kıyas a dair de böyle bir ifade yok.Yalnız insan değil de canlı cansız mahlukattan başkasına bu isimleri verirsen bunun caiz olacağını sanmıyorum .

Bebekleri evde odanda saklama konusunda 7- TASVİR /SURET YAPMAK

buradaki bilgilere gözatmanı tavsiye ederim.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim okan kardeşim
annem akşam okumuş bana anlattı .bende değiştiririm isimleri
ben kötü niyetle koymmaıştım çok sevdiğim için
allah razı olsun.

konuyu silebilirsiniz yönetinm.cevap aldım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt