RE: Öyle bir hayat yaşa ki ...
Rabbim razı olsun evindar kardeşim,gerçektende çok değerli bir paylaşım,Rabbim sevabınızı yazsın inş,kendi hayatımızdan şöyle örnek vermek istiyorum.Benim annem Rabbim hayırlı uzun ömürler versin,bizleri hep vermekle eğitti,çok cömert bir insan kendisi ve zor zamanlarında iyilik gördüğü kimseleri bana ve kardeşlerime devamlı hatılatır.Yavrum der ben falancadan şu zor günümde şu iyiliği gördüm ben ölürüm onun veya çocuklarının zor bir anı olur yardımcı olmasanız size hakkımı helal etmem,ve öyleki kardeşlerim ve ben yolda yürürken dahi artık acaba şu yanımzdan geçeninde üzerimizde bir iyiliği varmı diye düşünürüz,böyle yetişmemizde annemim payı çok büyük yeri geldi biz sıkıntı çektik annem yardıma ihitiyacı olanların yanında oldu.Belki zor oldu ama güzel oldu,anacığımın da 4 tane güzel evladı oldu çok şükür insanlara merhametli saygılı sevgi doluyuz çok şükür,bunu anlattım bu bir örnekti,çocuklar tüm güzellikleri ailesinden öğrenir,kötülüğüde tabi,giydiğimiz yok olur,ama verilen asla yediğimiz yok olur,ama yedirilen asla uzar gider bu,önemli olan zerrede olsa bir insanın kalbine girebilmek,o kalbi Allah inancına açabilmek,SELAM VE DUA İLE