AHSEN-I FIGAN
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Öyle bir duaki .......
B)B)B)saolasınB)B)B)
B)B)B)saolasınB)B)B)
acelya26 yazdı:
Yarabbim okuyunca içim titredi bu nasıl bir iman ve nasıl bir teslimiyet.Allah senden razı olsunB) İnşaallah bizde hayırlı ümmet oluruz.
AFRA_NUR yazdı:
amin Allah razı olsun kardeşimü
selametle
AHSEN-I FIGAN yazdı:
B)B)B)saolasınB)B)B)
baltefsiri yazdı:
Yarabbim ne kadar mübarek bir sahabiki duaları üzere rahmete kavuşuyorlar öyle büyük bir mertebeki şehitlik şerbetinden içtiler yarabbim onlar gibi olmayı nasip et peygamberimizin şafaat edeceği ümmetinin arasında olmayı nasip et Allahım..
AMİNNNNNNNNNNN
AMİN AMİN AMİN AMİN ECMAİN İNŞALLAH....... ALLAH RAZI OLSUN..... SELAMÜNALEYKÜM......
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm
Allah c.c razı olsun..harika ve ibretlik bir paylaşımdı...Emeğinize sağlık..selametle kalın...
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ZATEN AĞLIYODUM TAM AĞLATTIN BENİ. RABBİM ONLARIN HÜRMETİNE BİZİDE AFFETSİN İNŞALLAH.
erdal yazdı:
S.A....
ALLAH RAZI OLSUN , ELİNİZE SAĞLIK...
RESULULLAH SAHABELERİM YILDIZLAR GİBİDİR BUYURMUŞTU...HAKETMİYORLAR MI..
SELAMETLE KALINIZ....
tuba07 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...
AMİN ........AMİN.............
ECMAİN OLSUN İNŞAALLAH....
EMEĞİNİZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN...SELAMETLE........
sadece_eda yazdı:
ALLAH RAZI OSLUN KARDEŞİM.....B)B)B)
hayrunissa86 yazdı:
SA ABİ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ AMİNNNNNNN GÜZEL YARADANIM İNŞALLAH O GÜZEL KULLARI GIBI OLABILMEYI NASIP EYLER B)B)B)EMEGINE SAGLIK ABİ B)
desertrose yazdı:
"Allahım bana zorlu düşmanlar gönder kıyasıya onlarla vuruşayım. Cihadın hakkını vereyim. Hepsini öldüreyim. Sonunda biri beni şehit etsin. Sonra dudaklarımı, burnumu, kulaklarımı kessin. Kanlar içinde senin huzuruna geleyim. Sen; Abdullah! dudaklarını, kulaklarını, burnunu ne yaptın? diye sorduğunda; Allahım ben onlarla çok kusurlar işledim, yerinde kullanmadım. Huzuruna getirmeye utandım. Sevgili peygamberimin bulunduğu bir savaşta, toza toprağa bulandım, öyle geldim"
Yarabbim ne kadar mübarek bir sahabiki duaları üzere rahmete kavuşuyorlar öyle büyük bir mertebeki şehitlik şerbetinden içtiler yarabbim onlar gibi olmayı nasip et peygamberimizin şafaat edeceği ümmetinin arasında olmayı nasip et Allahım..
AMİNNNNNNNNNNN
Aminnnnnnnnnnnnnnnn...
Allah c.c. razı olsun kardeşim çok güzeldi ya..
Emeğine sağlık, söylenecek söz yok bunun üzerine..
Selam ve dua ile kal inşaAllah...
Selamun Aleykum..