hayrunissa86 yazdı:
selamun aleykym ALLAH razı olsun gercekten banelerı ınsan kafasını oyle bı karıstırıyokı takı o baştörtuyu aldıgında aslında bahnelerın gereksız oldıgunu anlıyorsunuz ALLAH rızası için yapılan öyle bi lezzeti varkı hamdolsun yaradanıma ıyıkıde kapanmısım B)B)B)
AYNALI23 yazdı:
emeğine yüreğine sağlık kardeşim
KAAN ERDEM yazdı:
SA KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.SELAM VE DUA İLE KAL.
RECEB-I KAMER yazdı:
s.aleyküm kardeşim allah(c.c.)razı olsun senden gerçekten çok güzel bir konuyu paylaşmışsın bizlerle..adeta nefsin avukatlığını yapan ve kapanamayan insanlara kaçacak yer bırakmamış bu yazı..çok etkileyici gerçekten..hani habire bahane üretenler olur ya işte al bunu oku diyeceğin nitelikte.al al da bahane üretme çünkü burda tüm bahanelerin çürütüldü denebilir..allaha(c.c)emanet ol kardeşim abin nasıl oldu bi ara ameliyat oldu demiştin..durumu nasıl şu an iyileşmiştir inşaAllah..
ecmain inşaALLAH kardeşim..ne demek yaa biz kardeşiz diyorsak birbirimizin hüznüyle hüzünlenmeli,neşesiyle neşelenmeliyiz elbette..birbirimizi tanımasakta kardeşlerimizin selameti için dua etmeliyiz kardeşliğin özünde de bu var zaten..abinizin iyi olmasına sevindim kardeşim..allaha(c.c.)emanet olun..s.aleykümBahar_58 yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
s.aleyküm kardeşim allah(c.c.)razı olsun senden gerçekten çok güzel bir konuyu paylaşmışsın bizlerle..adeta nefsin avukatlığını yapan ve kapanamayan insanlara kaçacak yer bırakmamış bu yazı..çok etkileyici gerçekten..hani habire bahane üretenler olur ya işte al bunu oku diyeceğin nitelikte.al al da bahane üretme çünkü burda tüm bahanelerin çürütüldü denebilir..allaha(c.c)emanet ol kardeşim abin nasıl oldu bi ara ameliyat oldu demiştin..durumu nasıl şu an iyileşmiştir inşaAllah..
Ve Aleyküm Selam
ALLAH Sendende Razi Olsun... Yazdiklarina Aynen Katiliyorum Receb Kardesim__B)
ALLAH a Cok sükür iyi evde simdi Önce ALLAH in sonra da dualariniz sayesinde ilgin icin tesekkür ederim cok menmun oldum
ALLAH RAZI OLSUN
furkan ba yazdı:
sa gunumuz insanlarının cekemediği bir konuyu acmıssın allah razı olsun sendenB)B)
RECEB-I KAMER yazdı:
ecmain inşaALLAH kardeşim..ne demek yaa biz kardeşiz diyorsak birbirimizin hüznüyle hüzünlenmeli,neşesiyle neşelenmeliyiz elbette..birbirimizi tanımasakta kardeşlerimizin selameti için dua etmeliyiz kardeşliğin özünde de bu var zaten..abinizin iyi olmasına sevindim kardeşim..allaha(c.c.)emanet olun..s.aleykümBahar_58 yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
Ve Aleyküm Selam
ALLAH Sendende Razi Olsun... Yazdiklarina Aynen Katiliyorum Receb Kardesim__B)
ALLAH a Cok sükür iyi evde simdi Önce ALLAH in sonra da dualariniz sayesinde ilgin icin tesekkür ederim cok menmun oldum
ALLAH RAZI OLSUN
Sabrinnisa yazdı:
S.A KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ GERÇEKTEN.HALA KAPANMAKTA TEREDDÜTÜ OLAN KARDEŞLERİM TEKRAR TEKRAR OKUYALIM.GETİRİSİ GÖTÜRÜSÜNDEN DAHA ÇOK DEĞİL MİAEOLUN.
CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM ALLAHRAZI OLSUN KARDEŞİM ABİN NASIL OLDU İNŞALLAH İYİDİR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)