tevbeYA-HAK
Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.ben öğretmenim ve gerçekten bu paylaşım benim için yazılmış sanki.uzun süreir bunun ızdırabını yaşıyorum.istifa etmeyi bile düşündüm.maddiyatı felan hiç gözümde yok inanın ki.yalnızca RABB'imin emrine uymadığım için azap çekiyorum.ama şunu da düşünüyorum.ben istifamı versem benim yerime gelecek ne verebilecek acaba.elimden geldiği kadar bişeyler vermeye çalışıyorum çocuklara.beni anlayabilen vardır inşallah.çünkü çevreme bakıyorum gerçekten o kadar bilgisiz insanlar var ki.açık konuşmak gerekirse şuan çevremdeki hiç bir öğretmen arkadaşım islam adına hiç bişey öğretmiyor.çünkü korkuyorlar.böyle insanların eline mi bırakıyım o küçücük bedenleri o minicik beyinleri.RABB'imin emri tabi ki bu anlattığımın kat kata üstündedir öylede olmalı zaten ama insanların beyinsizliklerini görünce o minicik beyinleri o beyinsizlere bırakamıyorum.
beyinsiz kelimesi yanlış manada kullanılmamıştır.ALLAH'ın verdiği aklı kullanmayan insanlar anlamında kullandım yanlış anlaşılmasın inşallah.selamün aleyküm.
beyinsiz kelimesi yanlış manada kullanılmamıştır.ALLAH'ın verdiği aklı kullanmayan insanlar anlamında kullandım yanlış anlaşılmasın inşallah.selamün aleyküm.