Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

örtümü Kendi Ellerimle Cikardim!!! (2 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.ben öğretmenim ve gerçekten bu paylaşım benim için yazılmış sanki.uzun süreir bunun ızdırabını yaşıyorum.istifa etmeyi bile düşündüm.maddiyatı felan hiç gözümde yok inanın ki.yalnızca RABB'imin emrine uymadığım için azap çekiyorum.ama şunu da düşünüyorum.ben istifamı versem benim yerime gelecek ne verebilecek acaba.elimden geldiği kadar bişeyler vermeye çalışıyorum çocuklara.beni anlayabilen vardır inşallah.çünkü çevreme bakıyorum gerçekten o kadar bilgisiz insanlar var ki.açık konuşmak gerekirse şuan çevremdeki hiç bir öğretmen arkadaşım islam adına hiç bişey öğretmiyor.çünkü korkuyorlar.böyle insanların eline mi bırakıyım o küçücük bedenleri o minicik beyinleri.RABB'imin emri tabi ki bu anlattığımın kat kata üstündedir öylede olmalı zaten ama insanların beyinsizliklerini görünce o minicik beyinleri o beyinsizlere bırakamıyorum.
beyinsiz kelimesi yanlış manada kullanılmamıştır.ALLAH'ın verdiği aklı kullanmayan insanlar anlamında kullandım yanlış anlaşılmasın inşallah.selamün aleyküm.

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim sakın bırakma görevini rabbim yardımcı olur yarın ondanda suale çekiıecegiz ne kazandırdın diye sorulacak ozaman ne diyecegiz evde oturduk baş örtüsü serbest olsun diye lütfen allah rızası için inançsızların eline bırakmayalım çocuklarımızı okulda baş örtüsünü açan arkadaşlarımızı kınamayalım allah razı olsun

humyra

Kayıtlı Kullanıcı
müslümanın kişiliği azimetle amel olmalıdır ruhsat ile değil.. şimdi bazı kardeşlere soruyorum geçmişte hemde cok gecmışte mesela sahabe kiramın tabiinin tebei tabiinin vaktınde dinlerinin, kendilerine farz olmuş emırlerın dışına zerre kadar tevessül etmiş bır isim söyleyebilirlermi?? (dinlerinin herkese ulaşmasını dileyen ve bu uğurda çalışmış olanlardan.. ) sakın kimse demesin bu vakıt şimdi elde olmadan bunu gerektryor! diye.. dini yaymak tebliğde bulunmak illa resmmi kurumlarda söz sahibi olmakla olmuyor.. emin olunuz Mevla onun bir emrinden çıkmadan yaptığımız işten razı.. kadının testtürü malumdur ve hangi kişilerle olacak olan mahremiyetide.. bunun için durum açıktır.. ARİF OLAN ANLAR..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.ben öğretmenim ve gerçekten bu paylaşım benim için yazılmış sanki.uzun süreir bunun ızdırabını yaşıyorum.istifa etmeyi bile düşündüm.maddiyatı felan hiç gözümde yok inanın ki.yalnızca RABB'imin emrine uymadığım için azap çekiyorum.ama şunu da düşünüyorum.ben istifamı versem benim yerime gelecek ne verebilecek acaba.elimden geldiği kadar bişeyler vermeye çalışıyorum çocuklara.beni anlayabilen vardır inşallah.çünkü çevreme bakıyorum gerçekten o kadar bilgisiz insanlar var ki.açık konuşmak gerekirse şuan çevremdeki hiç bir öğretmen arkadaşım islam adına hiç bişey öğretmiyor.çünkü korkuyorlar.böyle insanların eline mi bırakıyım o küçücük bedenleri o minicik beyinleri.RABB'imin emri tabi ki bu anlattığımın kat kata üstündedir öylede olmalı zaten ama insanların beyinsizliklerini görünce o minicik beyinleri o beyinsizlere bırakamıyorum.
beyinsiz kelimesi yanlış manada kullanılmamıştır.ALLAH'ın verdiği aklı kullanmayan insanlar anlamında kullandım yanlış anlaşılmasın inşallah.selamün aleyküm.

çOKTA İYİ YAPIYORSUN BENİM BİLDİĞİM BİRKAÇ ÖĞRETMEN DİNLE İMANLA HİÇ ALAKASI YOK onlar çocuklara nasıl islamı öğretebilirler benim damadımda öğretmen ama namazında niyazında hepsini bir kefeye koymayalım tabi siz sakın bırakmayın devam edin selametle

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
çOKTA İYİ YAPIYORSUN BENİM BİLDİĞİM BİRKAÇ ÖĞRETMEN DİNLE İMANLA HİÇ ALAKASI YOK onlar çocuklara nasıl islamı öğretebilirler benim damadımda öğretmen ama namazında niyazında hepsini bir kefeye koymayalım tabi siz sakın bırakmayın devam edin selametle

teşekkür ederim.tavsiyelerinizden dolayı allah sizden razı olsun.

begench_t

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardes bence de gorevini sakin birakma Allah yardimcin olsun
ben tr li degilim ama hic anliyamiyorum turkiyedeki bas ortusu sikintisini...
bizler kapatamiyoruz sizin orda kapalilari acma gayrentindeler
AEO

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardes bence de gorevini sakin birakma Allah yardimcin olsun
ben tr li degilim ama hic anliyamiyorum turkiyedeki bas ortusu sikintisini...
bizler kapatamiyoruz sizin orda kapalilari acma gayrentindeler
AEO

A öyledir açılmaya merakımız çok öyle kapalılarla işimiz yoktur selametle:evet

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
Yok yanlış anlamadım sen yanlış anladın senin yazına ben de ilave etmek istedim olurmu hiç benim vurgulamak istediğim üniversiteler serbest kıyafet hani forma falan yok örtüye yabancılar karşı çıkmıyır bu bizim vatanımızda üstelikte müslüman olan bir ülkede oluyor ona üzülüyorum özür dilerim :gulegule

:gulegule:gulegule tamam annem hakkini helal et....asil ben ozur dilerim....haklsn.....dualarinda yer almak dilegiyle....selam ve dua ile....

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
ne demek kardeşlerim kimse isteyerek başını açmış degil ben görev yapmıyorum kardeşim başını açmıyor yanliş anlaşıldı galiba kardeşim dindersi ögretmeni perruk takarak birşeyler vermeye çalışıyor kimse baş açmaya meraklı degil çok üzüldüm ya ben 20 senedir mücadele ediyorum hakkınızı helal edin selametle

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hafize benimde basimdan bu benzer olaylar gecti ben allmanyada yasadigim icin okulla ilgili bir sorunumuz olmuyordu ama is meselesine gelince hep sorun cikarriyorlardi banada dediler basina acmazsan is bulamazsin gibi sözler ama yapmadim cünki yapmadim kapanali bir sene oldu iki sen olucak ama yinede acilamadim halbuki yeni kapaliyim istersem aciola bilirdim ama olmadi g+ünahini bile bile bunu yapmazdima cilaamazdim
birde snein adina cok sevindim hafiz olmak gercekten cok güzel bend eo yoldayim hafiz olmak icin calisiyorum y bu arada yasini sorsmaa yip etmis olurmuyum

sonunu pek anlayamadım ama yaşımı soruyorsun zannedersem yaşım 53
ama artık yukarı çıkmak istemiyorum :Aşaka şaka Allah yaş bereketi versin inş :K

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt