Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

örtümü Kendi Ellerimle Cikardim!!! (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ÖRTÜMÜ KENDI ELLERIMLE CIKARDIM!!!

Orta üçüncü sınıfı okuyordum …. Okulun sonlarına doğru İslami tesetture girmiştim. Okul bitince daha güzel kapanacaktım. Hatta çarşaf giymeyi bile okdar istiyordum ki?.... hem dinimi güzelce öğrenecek ve başkalarına da öğretecektim. Hem kendim okuyacak hem de talebe okutacaktım… böyle düşünceler içinde zaman yine delice geçi vermişti farkında olmadan. Derken yıl sonu geldi ve karnemi aldım. İki dersten kalmıştım… fazla üzülmedim, her halde imtihanlara girince verirdim…
İmtihan günleri nihayet gelmişti. İşte benim azabım imtihan günü başlamıştı. Örtülü imtihana girmem yasaktı… ne yapacaktım? Ben böyle düşünürken etrafımdakiler, beni benden çok daha iyi düşündüklerinden mükemmel(!) fikirlerini söylemden edemediler…. "iki ders bu nasılsa verirsin…." "diploma ilerde lazım olur" "ne olacak canım, iki kere başını açacaksın. Sanki hiç açmadın mı?." "hem sen kendin isteğinle açmıyorsun ki, kim açtırıyorsa günah onun olur." "o kadar okudun hiç olmazsa sonunu getir…" "sen bir git beklide öğretmenler seni idare ederler, başını açtırmazlar. Bir dene bakalım?"

Evet işte ben bu son söze dayanarak isteksizce okula gittim. İmtihan yerine girerek hemen müdahale edildi. "başını aç, öyle gir." … "açmazsam olmaz mı?" diyebilmiştim sadece… "olmaz bu okulun kuralıdır…" cevabını aldım… daha fazla ısrar etmeye ne gücüm nede imanım vardı… sesimi çıkaramadım. En yakın arkadaşım bile "bir şey olmaz" aç demesiyle, kendi ellerimle başımın örtüsünü aldım…

İşte bir dünyevi imtihanı kazana bilmek için ALLAHA c.c böyle isyanda bulundum. Erkek öğretmenler, erkek öğrenciler vardı orada…. ALLAHIN onlardan gizlenmemi "FARZ" kıldığı saçlarımı kendim açarak teşhir oldum. Nasıl yaptım. Allah(c.c.) c.c "kapat" emrini vermişti… bende emre karşılık kendi cüzi irademle "aç" emrini verdim ellerimle… oysa ben fetva makamında değildim?... İslam insanların kendi mantıklarına göre yaşanamayacağına göre?... peki ben bu kararı neye göre vermiştim acaba?... böyle bir saatlik isyan içinde ALLAHIN yüce emrini hiçe saymış, çiğnemiş ve sahte ilahları sevince boğmuştum. Bana ne oluyordu ki, ben Kuran dışına çıkıyordum?... "zorda kalınca başını aç" emri hangi hadisde hangi ayette vardı? Ashab kadınlarının hangisi örtüsünü kendi eliyile kafire vermişti?... İslam tarihinde böyle bir olayın olmadığına ve İslama ek yapılamayacağına göre, ben bu fiilimle İslam dışına çıkmamış mıydım acaba? Demek ki, bu hareket İslami değil, isyani bir hareket idi…

Bir saatlik isyandan sonra, bir leş halini alan bedenimi sürükleyerek eve geldim. Bu isyanın üzerimde büyük bir ağırlığı vardı… RABBİMİN emrini ihlal etmenin azabı!...
Bimem bundan daha büyük azab olabilirmiydi?... bundan daha korkuncu düşünülemez heralde?.... ruhumun şimdi çektiği azab acaba ahirette çekeceğim azabın kaçta kaçıydı?....
Eve girdim… Ablam merakla bana hemen sordu:
- başını açtınmı?
- Evet…
- Yani başını açtın… yalan mı diyorsun yoksa?... şaka mı?
- Sus!... üstüme gelme.. ben zaten yeterince sıkıldım…
- İmtihan nasıl geçti peki?
- Heralde kalırım..
- Asıl büyük imtihanı küçük imtihana girmekle kaybetmiş oldun. Allah(c.c.) seni denedi ve sen imtihanı kaybettin. Fransızcadan geçsen ne çıkar, ahireti kazanma imtihanından geçemedikten sonra?... diplomanı alsan ne fark eder, ahiret diplomasını kaybettikten sonra?... doçent, doktor, prof. Olsan ne çıkar; İslamdan taviz vermeyen, tağuta boyun ve RESULULLAHIN s.a.v yolunda yürümeyen bir Müslüman olduktan sonra.
Bir saniye bile baş örtüsüz kalmayı zillet, alçaklık ve şerefsizlik telakki eden İslam kadınlarını ağlattıktan ve gücendirdikten sonra "müslümanım" demek abes kaçmaz mı?
- peki abla niçin imtihana girmeden söylemedin?... ozaman girmezdim ama?...
- bir şey söylememe lüzum yoktu. Zira İslam gerekeni söylemiştir. Emirler açık ve net şekilde meydandadır…
- Evet haklısın… Bilerek yaptım… her şeyi biliyordum …
Doğruydu… Fakat olmuştu bir kere… çekmiştim isyan bayrağını bir kere?... şimdi bu akan göz yaşlarım, bilmem benim isyanımın cezasını siler mi ahirette… bu Allah(c.c.)'ın c.c emirlerine karşı ihanetimin ahirette hesabını nasıl soracaktı acaba benden?... ya Allah(c.c.) bana "kulum" demezse?.... ya PEYGAMBERİM s.a.v bana "ümettim" demezse? Birde ashab kadınları benden yüz çevirirse?...

İşte böyle bütün ısrarlara rağmen ikinci imtihana girmedim.. BAŞINI AÇARAK OKUYAN KARDEŞLERİM; bu haraket İslami değil isyanidir. Başınızı açarak geçirdiğiniz zaman zarfında, Allah(c.c.)'ın ilahlığından çıkıp, nefsiniz ve diğer ilahların emrine girmiş oluyorsunuz. Zira bu emir Allah(c.c.)'dan değil başkasından gelmiştir. Başka ilahların emrine girmek Müslüman’ı kahretmeli… EN BÜYÜK AZABI DİPLOMA ALMADIĞIMIZ İÇİN DEĞİL, İLAHLARA BOYUN EĞDİĞİMİZ İÇİN ÇEKMELİYİZ...

Mektup Dergisi

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
SelamunAleyküm Hafize Abla;
Müslüman kızlarımızın inancıyla ahiret-yaşamıyla dünya tercihleri arasına "kıstırılmaya" çalışıldığı bu iç parçalayan olguyu,hele ki üç kız babası olarak kendi yaşamımız içerisinde de imtihana tabii olmak durumunu yaşamamız,bizleri-çocuklarımızı anlatan yazınız gerçekten kanayan bir yaraya parmak basmıştır.Ellerinize sağlık.Ayrıca kardeşiniz olabilme şerefini bahşetmenize minnettar kalacağım. Dualarınızda olabilmek,dularımızdan da eksik olmamanız dileğiyle, ellerinizden öperken Rahman'ın rızasına nail olmanızı O'ndan niyaz ederim.Allah(CC)'a emanet olunuz. :H

ciftci

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (cc) razi olsun sizlerden
cok guzel bir paylasimdi
helede bu gunlerde adlarina bilmem ne hoca bilmem ne hoca efendi denenlerin ALLAH(cc)'in emirlerinin ustune fetva verdikleri bu donemde bize ALLAH(cc)'in emrini KAINATIN EFENDI(sav)sinin sunnetini hatirlatmaniz cok guzel oldu.
Rasul-i Ekrem (A.S.) Efendimiz, bir hadis-i serifinde söyle buyuruyor: "Mümin bes güçlük arasindadir.
Karsisindaki mümin olur, kendisine hased eder. Münafik olur, gizli düsmanlik eder.
Kâfir olur, kendisiyle savasir. Seytan saptirmaya çalisir.
Nefsi ise kendisi ile çekisir durur."
CENAB-I HAKK(cc) butun dusmanlarimiza galip gelmeyi nasip eder insaallah.amin
selam ve dua ile

IMAM_RABBANI

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (cc) imanları artıracak inşallah .. ne diyelim

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
Asıl büyük imtihanı küçük imtihana girmekle kaybetmiş oldun. Allah(c.c.) seni denedi ve sen imtihanı kaybettin. Fransızcadan geçsen ne çıkar, ahireti kazanma imtihanından geçemedikten sonra?... diplomanı alsan ne fark eder, ahiret diplomasını kaybettikten sonra?... doçent, doktor, prof. Olsan ne çıkar; İslamdan taviz vermeyen, tağuta boyun ve RESULULLAHIN s.a.v yolunda yürümeyen bir Müslüman olduktan sonra.

esselamun aleykum ablacim....yazi gercekten cok guzeldi icimden bisey koptu,kendimi baska hissettim....gercekten oyle ama bunu yapan binlerce arkadasimiz var Rabbim islah etsin...ben onlara degil onlari bu hale getirenlere kiziyorum...ben yurt disinda yasiyorum burda benm ortume saygi duyuyorlar....ben turkiye de yani musluman ulkesinde okumadim cunku ortumu acmam.....emeginize saglik dualrinizda yer almak dilegyle....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Asıl büyük imtihanı küçük imtihana girmekle kaybetmiş oldun. Allah(c.c.) seni denedi ve sen imtihanı kaybettin. Fransızcadan geçsen ne çıkar, ahireti kazanma imtihanından geçemedikten sonra?... diplomanı alsan ne fark eder, ahiret diplomasını kaybettikten sonra?... doçent, doktor, prof. Olsan ne çıkar; İslamdan taviz vermeyen, tağuta boyun ve RESULULLAHIN s.a.v yolunda yürümeyen bir Müslüman olduktan sonra.

esselamun aleykum ablacim....yazi gercekten cok guzeldi icimden bisey koptu,kendimi baska hissettim....gercekten oyle ama bunu yapan binlerce arkadasimiz var Rabbim islah etsin...ben onlara degil onlari bu hale getirenlere kiziyorum...ben yurt disinda yasiyorum burda benm ortume saygi duyuyorlar....ben turkiye de yani musluman ulkesinde okumadim cunku ortumu acmam.....emeginize saglik dualrinizda yer almak dilegyle....

. Guzel kardesim Allahin emri her seyden önce gelir..Seni yaradan Rabbimin emrine uy o senin her yönden yolunu acar riski veren Allahdir unutma bunu.. Allaha atilan bir adim geri dönulmez.. Bu yuzden tevbe etmen ve Rabbine tekrar dönmen ve onun emrini yerine getirmen gerekir..Ama kafanin karismasini anliyorum lakin gercekten iman ettigimizi idda ediyorsak itaat Allaha olmalidir. Bu yuzden la ilahe ilallah muhammeden rasulAllah dedigimizde.. Ey rabbim senden baskasina itaat etmeyecegim senden baska ilah tanimayacagim ve tanimiyorum ve daima sana itaat edecegim ibadete tek laik olan sensindir ve tum sahte ilahlari red ederim demetir.. yoksa kuru kuruya iman ettigimizi idda edemeyiz guzel kardesim..vede iman ettikten sonra cesitli imtihanlara tutulacagiz buda senin icin bir imtihan olmus inshaALLAH turbanini geti takarsin.. ve bu konularda taviz vermeyenlerden eylesin rabbim bizi,... öldugunde kabre konuldugunda ne meslegin ne annen nebaban ne okulun ne kocan ne cocugun hic kimse sana fayda vermeyecek sadece Rabbinin rizasi icin yaptigin ameller seni kurtaracak olan !! Amellerinin degerini bil..Ve unutma ALLAH tevbeleri cokca kabul eden gafurur rahimdir...Esselamu aleykum Allahinneahmeti ve bereketi hidayete tabi olanlarin uzerine olsun....SELAM VE DUA İLE

hilaynur_1986

Kayıtlı Kullanıcı
kardesım bende ünv. bu sebepten okumadım bana sordular karıyerındendemı önemlı ama ben herseyden önemlı cvbını verdım varsın dünyada ne söylerlerse söylesinler ama ins ahırettekı sınavları basarıyla verecegiz RABBİM HEPIMIZI KULLUGA VE EFENDIMIZIN SEFAATINE NAİL ETSİN

humyra

Kayıtlı Kullanıcı
ياعبادي الذين آمنواإن أرضي واسعة فإياي فاعبدون,, ''EY BENIM İMAN ETMİŞ KULLARIM MUHAKKAKKI BENIM ARZIM GENİŞTİR. BANA İBADET EDİN..'' ZÜBEYR BİN AVVAM (RA) DAN RIVAYETLE RASULULLAH (SAV) ''EL BİLADÜ BİLADÜLLAH VEL İBADÜ İBADÜLLAH FEHAYSÜMA ESABTE HAYRAN EFE EGİM!'' ''MEMLEKETLER ALLAH'IN MEMLEKETLERİ, KULLAR ALLAH'IN KULLARIDIR. HERNEREDE HAYRI ELDE EDERSEN ORADA HEMN İKAMET ET!!'' MEVLA TEALA HZ. ANKEBÜT SÜRESINDE BENIM ARZIM GENISTIR BUYURUYOR.. İBNİ KESIR TEFSIRINDE BU AYETI CELILENIN BULUNULAN YER IBADET ETMEYA MEVLANIN EMIRLERINI YERINI GEIRMEYE UYUGN DEĞİLSE HICRET EDILMESI GEREKTIGINI SOYLUYOR.. NITEKIM HADISI SERIFTEDE HERNEREDE HAYRI BULUYRSANIZ ORADA KAIM OLUN BUYRULUYR.. AMA NERDE BIZDE HICRET EDEBILMEYI HOŞ GÖRECEK KABULLENEBILECEK YÜREKK.. RABBIM!! NE OLUR NASIB ET!! NE OLUR BIZI SANA LAYIK OLANLARDAN OLMAYA CALISAN KULLARINDAN ET!! YA RABBI NE OLUR BİZİ BİZE BİZİ NEFSIMIZE BIRAKMA!! SEN YARDIM ETMEZSEN BILIYORSUNKI BIZ HİÇ BİR SEYE VAKIF OLAMAYIZ!!

tu@nna €lif

Kayıtlı Kullanıcı
amin çok güzel dedin hilaynur kardeşim. rabbim hepimizi muvaffak eylesin inşaAllah ((Allah'ım şeytana ve nefsimizze kızmakla oyalanmamızı engelle iyilik yaparak ve dua ederek bu büyük cihadımızda bizi kazançlı kıl 'amin' )))))

Ferhan1982

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferhanaktas.spaces.live.com
Amin.

Amin.

RABBİMİZ (c.c.) Bizlere Bahşettiğin Hakiki Imtahandan Yüz Akiyla çikmayi, Yapilan Bütün Zalimliklere,zorbaliklara Sabir Gösterip Dayanabilmeyi, Senin (c.c.) Riza Göstermediğin Her Türlü Işlerden Siyrilmayi, Rizanin Olduğu Her Türlü Hükme Siki Siki Sarilmayi Inşaallah Cennetinle Cemalinle Müşerref Olmayi, Yeryüzündeki Cümle Müslüman Kardeşlerimize Nasip Eyle ALLAH'IM AMİNNN.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİMİZ (c.c.) Bizlere Bahşettiğin Hakiki Imtahandan Yüz Akiyla çikmayi, Yapilan Bütün Zalimliklere,zorbaliklara Sabir Gösterip Dayanabilmeyi, Senin (c.c.) Riza Göstermediğin Her Türlü Işlerden Siyrilmayi, Rizanin Olduğu Her Türlü Hükme Siki Siki Sarilmayi Inşaallah Cennetinle Cemalinle Müşerref Olmayi, Yeryüzündeki Cümle Müslüman Kardeşlerimize Nasip Eyle ALLAH'IM AMİNNN.

Rabbim hepinizin duasını kabul etsin inş selametle:evet

esmer_-_

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUNALEYKÜM
siteye daha alışamadım işimden dolayı da sizlerle fazla sohbet imkanı bulamıyorum. yazınızı okudum bence o kadar üzülmemelisin ablacım. gerçi fetva vermek benim haddime düşmez ama acizene düşüncelerimle sözlüyorum. Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen yüreğinin bir köşesinde ALLaH korkusu olarak duruyorsa ben inanıyorum ki Rabbim edeceğin dualarla inşallah gönlündeki sıkıntıyı giderecektir.
Çünkü; ALLAHÜTAALANIN rahmettinin ne kadar bol olduğunu peygamber efendimiz bizlere vahiyleriyle bizlere tebliğ etmiştir.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞLERİM GÖRÜYORUM Kİ HEPİNİZ BU KONUDA HEMFİKİRSİNİZ AMA BEN BİRAZ FARKLI BAKIYORUM EVET BAŞIMIZA BU BELAYI AÇANLAR UTANSINLAR AMA ÇARESİ OKULU BIRAKMAKLA ÜNİVERSİTEYE GİTMEMEK... DEĞİL OKULUNUZU OKUYACAKSINIZ, ÜNİVERSİTEYİ OKUYACAKSINIZ Kİ İLERDE SÖZ SAHİBİ OLUP BU AHLAKSIZLIKLARI DÜZELTEBİLESİNİZ SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN HERKES OKULU BIRAKSA KİM DÜZELTECEK BU YANLIŞLARI... İKİNCİ Bİ YÖNÜDE OKUYUP MADDİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ KAZANACAKSINIZ Kİ DAHA GÜZEL Bİ ŞEKİLDE İBADETLERİNİZİ YERİNE GETİRİP İHTİYACI OLANLARA YARDIM EDEBİLESİNİZ..... Bİ SÜRE SABREDECEĞİZ SONRA İNŞALLAH BİZLER DÜZELTİCEZ BU YANLIŞLARI

berat05

Yönetici
]SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞLERİM GÖRÜYORUM Kİ HEPİNİZ BU KONUDA HEMFİKİRSİNİZ AMA BEN BİRAZ FARKLI BAKIYORUM EVET BAŞIMIZA BU BELAYI AÇANLAR UTANSINLAR AMA ÇARESİ OKULU BIRAKMAKLA ÜNİVERSİTEYE GİTMEMEK... DEĞİL OKULUNUZU OKUYACAKSINIZ, ÜNİVERSİTEYİ OKUYACAKSINIZ Kİ İLERDE SÖZ SAHİBİ OLUP BU AHLAKSIZLIKLARI DÜZELTEBİLESİNİZ SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN HERKES OKULU BIRAKSA KİM DÜZELTECEK BU YANLIŞLARI... İKİNCİ Bİ YÖNÜDE OKUYUP MADDİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ KAZANACAKSINIZ Kİ DAHA GÜZEL Bİ ŞEKİLDE İBADETLERİNİZİ YERİNE GETİRİP İHTİYACI OLANLARA YARDIM EDEBİLESİNİZ..... Bİ SÜRE SABREDECEĞİZ SONRA İNŞALLAH BİZLER DÜZELTİCEZ BU YANLIŞLARI

size çok katılıyorum....MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ...
ama en azından okullarımıza istediğimiz gibi girebilmeliyiz. değilmi?
sırf başı kapalı diye okumamak olurmu??
buna bir çare bulmak gerekmez mi?
o zaman insan hakları nerde? eşitlik peki?

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

selam aleyküm belki büyüklerimin yanında bana düşmez ama dayanamadım rabbim bize şöyle olursa başınızı açın böyle olursa kapatın dememişki emir birdir sabittir okumuşlarımızıda gördük müslüman bi ülkede bile nefes alamıyor aldırmıyolar ama allahın emilerine tam itat edenler ise burda bizimle bende katılmıyorum bu fetvaya bizim işimiz işin fetva kısmı değil takva kısmıdır zaten tek bir söz üstüne söz olmaz (inne lillehi ve inne ileyhi raciun)..ey alemlerin rabbi olan allahım ölüm bizi uyandırmadan sen bize uyanmayı nasib eyle rabbim

rodaminb

Kayıtlı Kullanıcı
eğer kapalı müslüman kardeşlerimiz yurtdışında okuma imkanı bulamadığı için eğitiminden vazgeçerse ben çok merak ediyorum ilerde dinini bilmeyenlerin eline mi teslim edecekler evlatlarını?başörtüsünü açıp hizmet için yanan insanlara dini daha iyi aşılamak için zorluklara katlanan arkadaşlara biraz haksızlık edilmiş bence bu yazıda, onların Allah'ın imtihanından neyle sonuçlanacaklarını ancak Allah bilir..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsü yasağı, Türkiye’nin en anlaşılmaz ve kamu vicdanını en ziyade yaralayan yasaklarının başında geliyor. Anlaşılmaz; zira ‘üniversitelerde kılık kıyafet serbesttir’ yazılı bir kanun maddesine ve ‘üniversitelerde kız öğrencilerin kıyafetini yasaklayan’ hiçbir kanun hükmü olmamasına rağmen bu yasak icra ediliyor. Yasağa dayananların diline pelesenk ettikleri ve anayasada ‘değiştirilmesi teklif edilemez’ nitelik izafe edilmiş ‘devrim kanunları’nda da, kadınların kıyafetine dair bir hüküm, dolayısıyla da kadınların kıyafetine dair bir yasak, hatta bir ima dahi yer almıyor.
Dolayısıyla, özellikle üniversitelerde uygulanan başörtüsü yasağı, gerçekte, bir ‘keyfîlik’ simgesi, bir ‘ben yaptım oldu’ gösterisi, bir ‘güçlüyüm; kanunmuş, hak ve özgürlükmüş tanımam’ manzarası...
Bu yönüyle de, kamu vicdanını yaralıyor, dahası o dilimizden düşmez hale gelmiş ‘toplumsal barış’ı dinamitliyor. Buna rağmen, sosyal bilimci Ali Bayramoğlu’nun yazılarında sıkça kullandığı tabirle ‘toplumsal fay hatları’ndaki ‘enerji birikmesi’ni de sembolize ediyor başörtüsü yasağı. Yani, nasıl bir deprem fay hatları çizgisinde enerji yoğunlaşan yerde gerçekleşiyorsa, bu toplumun eşitlikçi ve özgürlükçü kesimleri ile ‘biz daha eşitiz’ci kesimleri arasındaki kırılmanın yoğunlaştığı bir nokta başörtüsü yasağı. Birileri, gereğinde ‘kanırta kanırta,’ yani yasağın yol açtığı bireysel mağduriyetlere de, toplumsal yaralanmalara da asla aldırmadan yasağı ‘ebedîleştirme’ derdinde.

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
. Guzel kardesim Allahin emri her seyden önce gelir..Seni yaradan Rabbimin emrine uy o senin her yönden yolunu acar riski veren Allahdir unutma bunu.. Allaha atilan bir adim geri dönulmez.. Bu yuzden tevbe etmen ve Rabbine tekrar dönmen ve onun emrini yerine getirmen gerekir..Ama kafanin karismasini anliyorum lakin gercekten iman ettigimizi idda ediyorsak itaat Allaha olmalidir. Bu yuzden la ilahe ilallah muhammeden rasulAllah dedigimizde.. Ey rabbim senden baskasina itaat etmeyecegim senden baska ilah tanimayacagim ve tanimiyorum ve daima sana itaat edecegim ibadete tek laik olan sensindir ve tum sahte ilahlari red ederim demetir.. yoksa kuru kuruya iman ettigimizi idda edemeyiz guzel kardesim..vede iman ettikten sonra cesitli imtihanlara tutulacagiz buda senin icin bir imtihan olmus inshaALLAH turbanini geti takarsin.. ve bu konularda taviz vermeyenlerden eylesin rabbim bizi,... öldugunde kabre konuldugunda ne meslegin ne annen nebaban ne okulun ne kocan ne cocugun hic kimse sana fayda vermeyecek sadece Rabbinin rizasi icin yaptigin ameller seni kurtaracak olan !! Amellerinin degerini bil..Ve unutma ALLAH tevbeleri cokca kabul eden gafurur rahimdir...Esselamu aleykum Allahinneahmeti ve bereketi hidayete tabi olanlarin uzerine olsun....SELAM VE DUA İLE

hafize annem sen beni yanlis anladin...ben hic bir sekil ortumu cikarmadim cikarmamda ben 12 yasindan beri kapaliyim....hic bir zaman da acmadim ailemin bu konu da destegi cok oldu....biz de herkes cok erken yasta kapanir ilahi emri yerine getrmek icin....zaten benm cevremde hamd olsun ki hic acik sacli yok...hepsi benim gibi....ben sadece oyle arkadaslarimiz var dedim....ben oyleyim demedim...neyse hafize annem hakkini helal et...Allah a emanet ol.....selam ve dua ile...duanda yer almak dilegiyle.....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hafize annem sen beni yanlis anladin...ben hic bir sekil ortumu cikarmadim cikarmamda ben 12 yasindan beri kapaliyim....hic bir zaman da acmadim ailemin bu konu da destegi cok oldu....biz de herkes cok erken yasta kapanir ilahi emri yerine getrmek icin....zaten benm cevremde hamd olsun ki hic acik sacli yok...hepsi benim gibi....ben sadece oyle arkadaslarimiz var dedim....ben oyleyim demedim...neyse hafize annem hakkini helal et...Allah a emanet ol.....selam ve dua ile...duanda yer almak dilegiyle.....

Yok yanlış anlamadım sen yanlış anladın senin yazına ben de ilave etmek istedim olurmu hiç benim vurgulamak istediğim üniversiteler serbest kıyafet hani forma falan yok örtüye yabancılar karşı çıkmıyır bu bizim vatanımızda üstelikte müslüman olan bir ülkede oluyor ona üzülüyorum özür dilerim :gulegule

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim benim kız kardeşim örtülü lakin baş örtüsünü açıp perruk takıyor ilahiyat mezunu şimdi arkadaşlar soruyorum bilgimizle evde oturup inançsızların elinemi bırakalım çocuklarımızı kardesim çok bilgiler kazandırdı çoçuklara islami yönden sevabını alıyor oda arkadaş arasında eziliyor ama sabrediyor arkadaşlar kazanalım bilgilerimizi saklamayalım allah razı olsun selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt