Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

örtülü olan çıplaklara ve erkek gibi giyinen kadınlara ve kadın gibi giyinen, (1 Kullanıcı)

delinin biri

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Tem 2009
Mesajlar
135
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Web Sitesi
delininbiriyimiste.tr.gg
---örtülü olan çıplaklara ve erkek gibi giyinen kadınlara ve kadın gibi giyinen, süslenen erkeklere lanet olsun!!! (tergib-üs-salat )

örtülü olan çıplaklara..
örtülü olan çıplaklar kimlerdir? Sanatçılar, mankenler, şarkıcılar, artistler değil mi? Bu saydıklarımızın örtüleri paradır.. Onların örtüsü yoktur aslında.. Ne kadar çok para alırlarsa o kadar çok soyunurlar.. Onların dini imanı paradır.. şan şöhret ve alkış toplamaktır.. Onlara sorarsan sanat için yaptıklarını söylerler.. Insanlara göstermeye çalıştıklarına göre sanat için, gerçekte para, şan, şöhret ve övülme için soyunurlar.. Bir de derler ya biz halka mâl olmuş insanlarız diye.. Mâl ve mal oldukları doğrudur aslında.. şeytana mâl olmuşlardır, ve şeytanın malıdırlar.. örtülü çıplaklar kimlerdir? Birçok kimsenin bildiği halde uygulamadığı dini hükümlerin öngördüğü şekilde bedenlerinin örtünmesi gereken yerlerini örtmeyenlerdir.. Erkeklerde diz ve göbek dahil mahrem olan diz ve göbek arası örtülü olmayanlar örtülü çıplaktır.. Kadınlarda el ve yüz hariç tüm vücudu örtülü olmayanlar örtülü çıplaktır.. Sadece saçı açık olanlar bile örtülü çıplaktır..
Yobazım değil mi? Hangi devir de yaşıyorum.. Modern çağda, bilgi çağında böyle düşünülür mü? Günümüz insanlarının düşüncelerine göre modern çağda yaşıyoruz, gerçekte ahir zamanda yaşıyoruz.. Cehennemliklerin sayılamayacak kadar çok, cennetliklerin ise; cehennemliklerin yanında parmakla sayılacak kadar az olduğu zamanda yaşıyoruz..
Saçının bir tutamının bile açık olması göz zinasına girdiğinden; saçı açık olan kadını gören her erkek göz zinası işlemiş oluyor.. Saçı açık olan kadın da onu gören erkeklerin sayısı kadar zina günahı yüklenmiş oluyor.. Daha ilkokul sıralarından itibaren, kızkardeşlerimiz, ablalarımız, kızlarımız başları açık olarak okula alınıyor değil mi? Bu sistem müslüman olduğunu iddia ediyor ama, dini hükümleri hiçe sayarak hükmediyor.. Kız öğrencilerin başları kapalı olursa fitne çıkarmış.. Büyüdükleri zaman ahlaksızlık çıkıyor ama kimsenin umurunda değil ki.. Sonra diyorlar birde bu nesil neden bozuldu..

Saçı başı açık olması yetmiyormuş gibi, bir de güzellik adına makyaj yapıyorlar ya.. Süsleniyorlar.. Iltifat duymak, güzel görünmek, aynı ortamda bulunduğu diğer kadınlar arasında farklı olabilmek.. Yapmayan çok az kaldı değil mi? çok nadir.. Bazılarıda modernlik adına, kendini kanıtlayabilmek, kendine güvendiğini gösterebilmek adına yapıyor.. Makyaj yapmayan birini gördüklerinde küçümserek bakanlarda var tabi, hangi çağda yaşıyorsun, bakımsız kadın olur mu diye.. Herkes yapıyor, yapmayan da bir süre sonra yapmaya başlıyor bu zamanda..

Domuz eti yiyen dinden çıkar, kafir olur.. Peki domuz neden haramdır?, neden bu derece de yasaktır?.. Domuz, kendi pisliğini yiyen tek hayvandır yeryüzünde, ve eşini de kıskanmayan tek hayvandır.. Makyaj malzemelerinin içinde domuz yağı bulunur, domuz yağı katkılı maddeler bulunur.. Ne bulunursa bulunsun değil mi? Zorunlu haller dışında evden bile çıkmamaları gerekirken onlar için güzellik, beğenilme herşeyin önünde gelir.. Yiyip içtikleri herşeye; dudaklarına sürdükleri rujlarda bulunan domuz yağu karışır, domuz yağı midelerine gider.. Ve dinden çıkarlar.. Kafir olurlar.. Halbuki saçının bir tutamının görülmesi bile zina olduğu halde, saçlarını açarlar kestirirler, boyarlar,; üstüne makyaj yaparlar.. Ama kullandıkları makyaj malzemelerinde domuz katkısı olduğunu önemsemezler.. Girdiği ortamlarda güzel kokabilmek adına parfüm kullanırlar, o ortamdaki erkeklerin hepsine zina günahı yüklenir onun yüzünden, ve o ortamdaki erkeklerin sayısınca zina günahı yüklenir kendisi.. Ama güzellik, modernlik herşeyin başında gelir..

Takılar takınıp süslenirler üstelik!!

Sevban (radıyallahu anhum) anlatıyor: ‘’resulullah aleyhissalatu vesselam’ın yanına fatıma bintu hübeyre, elinde altından iri yüzükler olduğu halde gelmişti.. Aleyhisselatu vesselam, kadının ellerine vurmaya başladı.. Fatıma da hemen (oradan sıvışıp) resulullah’ın kerimeleri fatımatu’z-zehra (radıyallahu anhum)’un yanına girdi.. Ona resulullah aleyhisselatu vesselam’ın kendisine olan davranışını anlattı.. Bunun üzerine hazreti fatıma radıyallahu anhum boynundaki altın zinciri çıkarıp: ‘’bunu bana hasan’ın babası hz. Ali hediye etti’’ dedi.. Zincir daha elindeyken resulullah aleyhisselatü vesselam yanlarına girdi ve şunu söyledi:
‘’ey fatıma! Halkın: ‘’resulullah’ın kızının elinde ateşten bir zincir var!’’ demesi seni memnun eder mi?’’ dedi ve böyle diyerek oturmadan geri dönüp gitti.. Bunun üzerine fatıma radıyallahu anhum zinciri çarşıya gönderip sattırdı, parasıyla bir köle satın aldı ve onu azad etti.. Bu olanlar resulullah aleyhisselatü vesselam’a anlatılınca: ‘’fatıma’yı ateşten kurtaran allah’a hamdolsun!’’ buyurdular.. (nesai, zinet 39, (8,158); kutubi sitte, 2105. Hadis)

ebu hüreyre (radıyallahu anhum) anlatıyor: ‘’bir kadın resulullah (aleyhisselatü vesselam)’a gelerek sordu:
‘’iki altın bilezik hakkında ne dersiniz, (takayım mı?)’’
‘’ateşten iki bileziktir, (takmayın!) ‘’buyurdular.. Kadın devamla:
‘’pekala altın gerdanlığa (ne dersiniz?)’’ diye sordu.. Rasulullah (aleyhisselatü vesselam)’dan yine:
‘’ateşten bir gerdanlık!’’ cevabını aldı.. Kadın yine sordu:
‘’bir çift altın küpeye ne dersiniz?’’
‘’ateşten bir çift küpe!’’
…..
(nesai, zinet 39, (8,159); kutubu sitte, 2104. Hadis )

süslenip dururlar, kıyafetlerine aksesuar olarak takılar takarlar değil mi? Modaymış..

Birde tırnak uzatıp boyarlar ya..

‘’resulullah aleyhisselatü vesselam efendimiz tekrar başka mevzua geçti ve (şeytana) şöyle sordu:
..
-peki, sam yeli estiği zaman ve ortalığı sıcaklık bastığı zaman çocuklarını nerede gölgelendirirsin?
-insanların tırnakları arasında..
.. (muhyiddin-i arabi’nin ‘’seceret’ül kevn’’ adlı eserinden..)’’

şeytanların gölgelenmesi için uzattıkları ve üstüne boya sürdükleri tırnaklar.. Bir de yemek yerler o uzun tırnaklı elleriyle, üstüne yemek de yaparlar.. Modaymış.. Ilericilikmiş, medeniyetmiş..

Leş parçalamış akbabalar gibi kıpkırmızı dudaklarla gezerler.. Görenlerin içleri gider ya bir de.. Bön bön bakarlar.. Gerçekten de leş parçalıyorlar aslında, bilmezler ve kabullenmezler ama.. Marka takıntısı vardır bazılarında, illede yabancı markalar olacak onlar için, dünya modası.. Moda diye gezerler ya.. Yabancı ürünler aldıklarında dünyada ki müslümanlara harb eden, müslümanları öldüren, ve öldürülmesine vesile olan kafirlerin, gavurların ekonomisine katkıda bulunurlar.. Ne olursa olsun güzellikten vazgeçmezler.. En moda olan makyaj malzemeleri de gerçek müslümanlara zulmeden kafirlerin ürettikleridir..
Kapalı olanlara gerici gözüyle ve aşağılayıcı bir şekilde bakarlar ya, kendi aşağılıklarını, işledikleri günahları bilmezler.. Açık saçık giyinip vücudlarını teşhir ederler..

Modern çağda yaşıyoruz değil mi? Modern çağ.. Eskiden kafir, müşrik, dinsiz, putperest kadınlar bile bırakın bedenlerini teşhir etmeyi saçlarını bile açmazlardı.. Hadi ya o kadar film var eskilere dair, nasıl olur.. Filmlerin senaryoları düzmecedir.. Tarihi bir film olsa bile kıyafetleri, konuşmaları senaristler kendi kafalarına göre yazarlar.. Bir çok senaryoda sadece tema, ana konu ve karakterlerin isimleri doğrudur.. Gerisi hep düzmecedir..

Bu zamanda başı açık olanlar, bedenlerini her türlü teşhir etmekten kaçınmayanlar bile müslümanlık iddiasında.. Müslümanlık ne dille, ne de kimliklerde müslüman yazmakla olur… müslümanlık özle, kalbde olur.. Kalbde..

Başı açık olan, bedenlerini teşhir edecek şekilde ve vücut hatlarını teşhir edecek şekilde giyinenler; sürekli göz zinası işlediklerinden, zinazade olduklarından dolayı f…..dir.. Bu şekilde giyinmelerine izin veren, ses çıkarmayan; aile büyükleri, abileri, kardeşleri,eşleri birer p……..tirler..ama bu sistem, yöneticiler bu şekilde olmasını istiyor, bu şekilde olması için kanunlar koyuyorlar değil mi? P…….ler memleketim..

Hakikatte gerçekten müslüman olan, ve mü’min olan bir erkek; bırakın açık saçık giyinen kadını, sadece başı açık olan bir kadınla bile evlenmez.. Tabi sözde değil, özde müslümansa.. Başı açık olan kadın kafirdir çünkü.. Işlediği günahlardan ve kapaması, gizlemesi gerektiği halde, mahrem olduğu halde saçları açık olarak; her girdiği ortamda zina günahı yüklendiği için..​
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt