Bir şey daha eklemek istiyorum,
Her ne sebeble olursa olsun,
1- Kapanmak emrini bilip kapanmayanlar,
2- Faizin haram olduğunu bilip faizli kredi alan ve credi card kullananlar,
3- İçkinin haram olduğunu bilip alkol alanlar ,satanlar ,böyle yerler işletenler,
4- Namaz kılmamanın veya tehir etmenin günah olduğunu bilip yinede kılmayanlar,
Başlıca bu saydıklarımı bile bile yapan veya yapmayanların akıbeti bir hristiyandan ,yahudiden,putperestten dahada kötü olsa gerek,çünkü ahirette elin gavuru ben anam babam gavur büyüttü ondan yaptım diyecek,sen ben ne diyecez Yüce Mevlaya,
Allah'ın kelamı Kur-an'I Kerim elimizin altında değilmi? Mevla sormayacakmı Ey müslüman yaptığın amelleri benim kitabımın neresinde okudunda yaptın söyle bana diye?,bilmem ne cevap vereceğiz,korkarım ateşin en narlı,azabın en kötü yerine bizler müstehakız,çünkü bildiğimiz, emrolunduğumuz,kalu belada söz verdiğimiz halde SÖZÜMÜZÜ TUTMUYORUZ!!!.
Eeeee benim işim geri açık olmam lazım,abi bizim fabrikada namaz yasak, napalım alkol satıyorsak milletde içmesin demi! zorlamı kardeşim,çocuk evlenecek ev eşyası altından kalkmak kolaymı almak ŞART bu crediyi,nakit yok ama bayıldım bu kampanyaya kaçmasın GEÇ ŞU CARDI ya zati bu zamanda faiz harammı olurmuş kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz.
Cümlemize hayırlı olsun cehennemdeki yerlerimiz!!!.