Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

••• Kalpleri FORMATLAMAK ••• (1 Kullanıcı)

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Bir şey karışıklıktan arındığı zaman, temiz olur,
Kişinin bütün varlığı ve benliği ile Allah'a kulluk etmesi ve bu kulluğun da ondan başkasını düşünmemesidir.
Allah razı olsun kardeşim,
Rabbim cümlemize böyle bir kulluk nasip etsin,
Selam ve baki dua ile kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
.
laleler.jpg

Son düzenleme:

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamün aleyküm
ancak bukadar güzel anlatılırdı herkelime yerinde o kadar net ve doğruki satırlardan taşıp bağrıyo
yaz temizliği gibi iman temizliği lazım tüm benliklere
ellerine sağlık allah razı olsun ...........

akvamarin

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm ne güzel seyler paylasiyorsunuz Allah cüleninden ve cümlemizden razi olsun.gönülleriniz hos kalbiniz nur dolsun insallah. selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
“Allah’ım
Senin muradını benim muradım eyle.”

Selamun aleykum aliyeciğim.Hayırlı günler olsun efendim:=)Kulluğumuzu tekrar gözden geçirmemizi bize hatırlatan bir yazı.Hatırlattığın içinde teşekkürler.Kalbimiz okadar çok boş şeylerle meşgulki bu meşguliyetlerimiz arasında rabbim varmıdır acaba yada nekadarında vardır?

Emeğine sağlık canım.Allaha emanet ol

~*~

Ve aleyküm Selam can ablam.Size de hayırlı ve bereketli geceler olsun inşallah ''hanımefendi'' ablacım:D...Ben teşekkür ederim bu güzel ve değerli yorumunuz için..Gönlünüze sağlık olsun inşallah ablacım..Rahman c.c dünya meşguliyetleriyle kalplerimizi oyalamasın ve kalpler Gerçek Sahibinin zikri ve sevgisiyle tatmin olsun inşallah..Amin Amin..Allah c.c razı olsun ablacım..Regaib kandiliniz mübarek, dualarınız makbul olsun inşallah.Rabbimize emanetimsiniz..Selam ve baki dualar ile inşallah.B)B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm aliyecim ellerine yüreğine sözlerine sağlık bu güzel paylaşımı bize aktardığın için bizi farklı düşüncelerle buluşturduğun için RAB senden razı olsun...ALLAHA emanetsin...selam ve dua ile

Ve aleyküm Selam ismi ve gönlü güzel kardeşim.B)
Allah c.c senden de iki alemde razı ve hoşnut olsun inşallah..Teşekkür ederim güzel kardeşim.Sen de Selam, baki dualar ve muhabbetle En Emin'e emanetimsin inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
es Selamu Aleyküm Gönlü Güzel Gül Kardeşim...B)
Uzun Süredir Siteyle Bağlanti Kuramadim Bilemiyorum Nedendir,bu Süre Zarfinda Değerli Paylaşimlarinizdan Uzak Kaldim.bugün Yine ümitsiz Oturdum Ama çok şükür Kavuştum Sizlere.yine Emeğini Verdiğin Hayirli Bir çalişma Olmuş Canim Kardeşim.Rab'bim C.c. Razi Olsun,emeklerini Sevaba çevirsin InşaAllah...
Ruhumuzun Birer Iç Aynasi Olan Kalplerimiz...hayirli Birer Kul Olabilmek Için Kalp Gözlerimizin Açik Olması ve Neyin Doğru Neyin Yanliş Olduğunu Kendi Içimizde Sinamamiz Için Vesile Oldun Can Kardeşim.Rab'bim C.c. Kendini Bilen ,Kalbi imanla beraber olan Salih Kullarindan Eylesin...(amin).ellerine Sağlik.Rab'bim E C.c. Emanetsin.selam,baki Dua Ve Muhabbetle InşaAllah...​

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü sevgi dolu, can kardeşim.B) Senin bu güzel mesajını okuyunca gerçekten çok mutlu oldum canım kardeşim..Uzun zamandır yoksun gerçekten..Seni ve güzel paylaşımlarını özlüyorum güzel kardeşim..İnşallah bağlantınızdaki sorunlar çözüme kavuşur ve seni yine burada görmek nasip olur.. Rahman c.c senden de her iki cihanda razı ve memnun olsun, senin de ecrini en güzeliyle ve en hayırlısıyla sana lütfeylesin inşallahü Teala..O güzel dualarına tüm kalbimle amin diyorum gül yürekli kardeşim..Rabbimiz c.c güzel gönlüne göre hayırlısıyla versin sana her güzelliği inşallah..Dualarımda her daim varsın..Rahman c.c'ye emanetimsin.En kısa zamanda tekrar görüşmek duası ile inşallah..Baki muhabbetle ve Sevgi;) ile kal inşallah..B)

osmanyusuf

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbi formatlamak...

veya

kafayı formatlamak...

ikisi içinde bir adet format CD si gerekli..Piyasada korsan üretilmiş bi dünya
format CD si var.Evet hemde çok ucuza ...Ama yinede ORJİNAL birformat CD tüm sorunlara daha başlamadan çözümler getiriyor.

...............................................................................

NOT:Sözün özü bu......

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamünaleyküm aliye kardeşim...
güzel ve düşündüren paylaşımın için çok teşekkürler...
Rabbim dünyevi boş işlerin menziline girmekten korusun...
sapmayan, saptırmayan kullardan olmamızı nasib etsin...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

~*~

Ve aleyküm Selam Değerli Yasemin ablam. Ben teşekkür ederim..Güzel dualarınıza kalbi aminler inşallah..Allah c.c razı olsun.Rabbimize emanet olunuz siz de inşallah..Selam ve baki Dua ile.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Alışkanlıklar, yeniden gözden geçirilmesi
gerekenler listesinin ikinci sırasında
olmalı. Kim bilir edindiğimiz ne
çok saçmasapan alışkanlıklarımız var
ve onları yıkılmaz bir tabu kabul edip
dokundurtmuyoruz? “Bana göre”, “Benim
fıtratım”, “Benim alışkanlıklarım”
diye diye içimizde büyüttüğümüz devasa
“dokunulmaz”ları hayatın gâyesi
haline getiriyoruz.

Esselamun aleyküm canım kardeşim
Yazınızı beyenerek okudum çok teşekkür ederim.
Hayatımıza yön verirken önceliklerimize dikkat etmeliyiz.
Farkında olmadan büyük bir yanlışın içirisinde olabiliriz Allah muhafaza etsin kardeşim.
Rabbim bizleri Allah ve Resulüne itaat eden bilinçli kullardan eylesin her daim inşaallah.
Baki selamlar...Allah a emanet ediyorum.B)B)

Ve aleyküm Selam canim kardesim..Ben tesekkür ederim güzel ve degerli yorumlariniz icin..Allah c.c razi olsun insallah güzel kardesim..Güzel dualariniza kalbi aminler insallah..Allah c.c bizleri her daim razi olacagi amelleri islemeye muvaffak eylesin..Dualarda bulusmak duasi ile En Emin'e emanetimsiniz insallah güzel kardesim..Baki dualar ve muhabbetle kalin..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALLAH arzı olsun ALİY"e kardeşim gene hoş güzel bir paylaşıma imza atmışsınız ...selam ve dua ile ..:)

Ve aleyküm Selam degerli Yunus kardesim...
Tesekkür ederim kardesim..Allah c.c sizden de ebeden razi ve memnun olsun insallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile..Hayirli ve bereketli günler olsun insallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleykum Degerli kardeşim
emegine saglık olsun
çok güzel bir paylaşımdı.
hayırlı vakitler...
...DuaLarla...

Ve aleyküm Selam degerli ablacim.
Sizin de gönlünüze saglik olsun insallah..Tesekkür ederim..Allah c.c razi olsun insallah..Rabbimize emanetimsiniz ablam..Selam ve baki DuaLar ile..B)B)

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm Aliye AblacığımB). Alışkanlıklarımızın , davranışlarımızın bizlere ne gibi sonuçlar açtığını bu güzel paylaşımda hatırlamış olduk.Rabbim sizden razı olsun.Allaha emanet olun ablacığım...:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Bir şey karışıklıktan arındığı zaman, temiz olur,
Kişinin bütün varlığı ve benliği ile Allah'a kulluk etmesi ve bu kulluğun da ondan başkasını düşünmemesidir.
Allah razı olsun kardeşim,
Rabbim cümlemize böyle bir kulluk nasip etsin,
Selam ve baki dua ile kalın.

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü kiymetli kardesim. Elinize saglik, yorumunuz cok güzeldi..Rahman c.c razi olsun insallah..Cok tesekkür ederim kardesim.Rabbimiz c.c'nin : ''Alemlere sigmadim ama kulumun kalbine sigdim.'' buyurdugu gibi, o kalp yuvasini, yürek ülkemizi her daim temiz tutalim insallah...Cünkü Rahman c.c, o kalplerde misafir degil, kalplerin sahibidir..Güzel duaniza kalbi aminler insallah degerli kardesim..Rahman c.c makbul eylesin insallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dualar ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm
ancak bukadar güzel anlatılırdı herkelime yerinde o kadar net ve doğruki satırlardan taşıp bağrıyo
yaz temizliği gibi iman temizliği lazım tüm benliklere
ellerine sağlık allah razı olsun ...........

Ve aleyküm Selam güzel ablacim:)
Allah c.c razi olsun güzel yorumunuz icin..Haklisiniz, yaz temizligi gibi insallah..Sizin de gönlünüze saglik olsun güzel ablam..Selam, dua ve muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz insallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamünaleyküm ne güzel seyler paylasiyorsunuz Allah cüleninden ve cümlemizden razi olsun.gönülleriniz hos kalbiniz nur dolsun insallah. selam ve dua ile.

Ve aleyküm Selam güzel kardesim.
Begendiginize sevindim..Rahman c.c sizden de razi olsun insallah..Tesekkür ederim..Amin güzel duaniza..Ecmain insallah..Rabbimize emanet olunuz.Selam ve Dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt