Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Onikinci 11.000 Esma Konusuna Davetlisiniz. (3 Kullanıcı)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam Ceylantur,güncel katılımcı şu an yok.Hakyolu kardeşimizden sonraki kişi benim inşallah.
Esma konumuz nedense durmuş malesef:(

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Kalan 1.200 de ben aldım inşallah.

15-SEYREN-Eşim iş değiştirmeyi düşünüyor hayırlı ise olsun değilse olmasın,çalıştığı yerde huzur bulması,iftiraya uğramamsı,işlerinde başarılı olması helal kazanç elde etmesi için YA AZİZ istiyorum inşallah arkadaşlar.

ceylantur................500
Dağ Çiçeği...............2.000
Nadas06.................1.000
Leyla-1...................1.000
Katrepare................300
Umuteden................1.000
Seyren....................3.000
kardelele..................1.000

OKUNAN........9.800
KALAN..........1.200

Allah Celle Celalühu kabul etsin inşaAllah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar diliyorum.
200 adet okudum.
ALLAH KABUL ETSİN.
SELAMETLE KALIN.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
300 adet daha okudum.
Allah kabul etsin .
Selametle kalın.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Seyren....................3.700
kardelele..................1.500

OKUNAN........11.000
KALAN..........00

Allah Celle Celalühu kabul etsin inşaAllah
Bu sefer biraz karışık olduğu için gözden kaçan kardeşlerimiz olduysa okumak konusunda hakkınızı helal edin elimden geldiğince listeyi kontrol etmeye çalıştım ama bilerek yada bilmeyerek hatalrımız ekisklerimiz olduysa Allah affetsin:( Allah kabul etsin.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ben galiba yanlış aktardım sorumu kusura bakmayın, bugüne kadar okunan ve bundan sonra okunacak kardeşlerimizin niyetleri ve esmalarını içeren listeyi sormuştum, birinci sayfadan listeyi güncel takip edebilmek için. Dağ Çiçeği ablamız 12. sayfadaki listeden bahsetmiş, okuma listesinin son hali bu mudur?

hayırlı akşamlar, Allah'a Celle Celalühu emanet olun inşaAllah

Aleykümselam Ceylantur,güncel katılımcı şu an yok.Hakyolu kardeşimizden sonraki kişi benim inşallah.
Esma konumuz nedense durmuş malesef:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah'a Celle Celalühu emanet olun,
1-(Mervenena)Ya Azizi_C.C.Niyetim başımda öyle bir dert varki ya eşimi kaybetme yada vicdan azabında kalma durumundayım biraz karışık yani. Ben ne eşimi kaybetmek nede vicdan azabında kalmak bunların ikisinide istemiyorum. Yinede bunlardan birini seçmek zorunda kalsam vicdan azabı çekmektense eşimden olmayı tercih ederim. Bunada eşim razı değil. Biran önce hayırla sonuçlanması için.Kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup selametine çıkması hakkında ne hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah kardeşimizin bütün kardeşlerimizin duasınını kabulu iki cihan saadetine nail olmak için)

2-(Mehmet)Ya Fettah_C.C.Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamete çıkmak yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip edip engellerin hayırlısıyla ortadan kalkmasını hayatındaki engellerin olumsuzlukların olumsuz düşüncelerin hayırlıya olumluya çevirmek nasip etsin Rabbim.
Allah evleneceği kişi ile hayırlısıyla sorunsuz şekilde evlenmek hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etmesi,hayırlısıyla başlarını sokacak bir evlerinin olması hayırlı rızk iş kapılarının açılması bütün maddi manevi sıkıntılardan kurtulması,Allah hepimizin ve bütün kardeşlerimizin duasınını kabulu iki cihan saadetine nail olmak için)

3-NADAS06_"el-Tevvab C.C." : Tevbeleri kabul edip günahları bağışlayan( Günahlarımın affı,tevbelerimin kabulü için )

4-(KARDELELE)YA MÜ'MİN_C.C_(TÜM HASTALARA VE ANNEME ŞİFA İSTİYORUM)

5-ELİFİMBENİM..

6-(KATREPARE)Er-Rahman C.C.( ALLAHu Teala'nin rahmetine mazhar olmak )

7-Barış_Bora_ya HADİ cc_hidayete ermeleri içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selemetlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim. Yuvalarıdan huzur mutluluk dirlik düzen geçim nasip etsin Rabbim.Anne babasına karşı sevgi saygı muhabbet okuluna severek gitmek derslerine çalışmak haklarında ne hayırlı ise Allah en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim şeytana nefsilerine kötü arkadaşlara uydurmasın Rabbim.Barış'ın bilgisayardan uzak durup derslerini çalışıp hayırlısıyla okulunu başarı ile bitirmesi için.
Allah çalışma azmi başarı nasip etsin Rabbim..Salih hayırlı evlat dini bütün olarak yetişmek bütün kötülüklerden korunmak nasip etsin Rabbim.Ailesiyle huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin Rabbim inşallah.

8-Leyla_(Ya Fettah_C.C.Allah gönlümde olanı hakkımda hayırlı hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamete çıkmak yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip edip engellerin hayırsızların olumsuz düşüncelerin hayırlısıyla olumluya hayırlıya çevirmek nasip etsin Rabbim.
Benim için önemli bir konunun hayırlısıyla olumlu hayırlı sorunsuz bir şekilde sonuçlanması.Allah sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak gönül muradımın hayırlısıyla olması hayırlı rızık iş kapısının açılması hayırlısıyla kendime ait bir evimin olması yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşALLAH anneme bana ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin bütün çocukların hayırlısıyla hidayete ermeleri için, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler, bu sene annemle hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak

9-Berin ablam(Ya Fettah_C.C.(Rabbimize layık bir kul Efendimiz sallahu aleyhi veselleme layık bir ümmet Kuran_ıkerim'e has bir talebe olmamızı,günahlarımızın affı,yuvalarında hzur mutluluk dirlik düzen geçim.içinde bulunduğu maddi manevi sıkıntılardan kurtulup selametine çıkmak.Çocukların ve bütün çocukların salih hayırlı anne baba sözü dinleyen salih dini bütün hayırlı evlat olmaları okullarına karşı sevgi çalışma azmi başarlı olup hayırlı bir meslek sahibi olmaları,anneme kendine ve bütün şifa bekleyen hastalara şifa ,dertlilere deva borçlulara eda yüreği sıkıntıda olan kardeşlerimize Rabbim inşirah nasip etsin.maddi ve manevi borçlarımızı hayırlı bir şekilde ödememizi yüce mevlam nasip eder inşallah.Rabbim kutsal mekanlara hayırlısıyla gidebilmemizi,cümlemizin iki dünya saadeti yaşamamızı sevdiklerimizle hayırlı bereketli uzun ömürler nasip etmesini Rabbimizin razı olduğu şekilde yaşayıp,günahlarımızın affını yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayr olup..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı Rabbimize niyaz ederim)

10-Gül_Ya Fettah cc _Hayır kapılarının açılması takva sahibi bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar hayırlısıyla yeni doçentlik kadrosunu alması engelleri ortadan kaldırsın Rabbim.Kadrosunu engelleyenlere kendisiyle uğraşana fırsat vermesin Rabbim.Emeklerinin karşılığını her iki dünyada kat kat almak nasip etsin Rabbim.Kız kardeşime tez zamanda hayırlı şifalar eski sağlığına kavuşması.Hayırlısıyla İrana'a yazın giidp gelmek nasip etsin Rabbim.Allah bütün kötülüklerden kazalardan korusun cümlemizide inşallah.Ailesinin ve bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması kardeşlerine ve bütün bekar kardeşlerimize hayırlı eş hayırlı yuvalar nasip etsin Rabbim.Bütün hastalarımıza hayırlı şifalar annemin kardeşinin kendisinin ve bütün kardeşlerimizin hacca gitmesi hidayete ermek dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak iki cihan saadetine nail olmak)

11-Hülya_Ya Fettah_C.C.İçinde bulunduğu sıkıntılarında kurtulup selametine çıkmak yaaşamına bir düzen bir yön, yuvasında huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet,okulunu başarı ile geçmek, memurluğa geçmek.çocuklarının yeğenlerin ve bütün çocukların hidayete erdip salih evlat olmaları, kardeşlerine ve bütün bekarlara hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlat bütün dualarını kabulu,annesine ve bütün şifa bekleyen hastalara hayırlı şifa,günahlarımızın affı,geri hayırlısıyla namaza başlaması sevdikleriyle hacca gitmek, iki cihan saadetine nail olmak için

12-SEYREN.....Hayırlı geceler arkadaşlar.Ben bir de 1.5 yaşında ki oğlum için dua istiyorum.Artık sabır denen birşey kalmadı bende
O kadar sinirli ki.Ben ne dersem o olacak diyor.Olmayınca olabildiğince bağırıp ağlıyor.Ve ağlamaya başladığında susmuyor.Sürekli itiraz ve ağıt içinde.Sürekli mızmızlanıyor ne dediğini bazen anlamıyorum ve çok sinirleniyorum.Ne olur oğlum için önerebileceğiniz dua varsa onlarıda ekleyin ve YA HALİM istiyorum bende.

13-UMUTEDEN.......El BasitC.C. (Her türlü skıntılarımdan kurtulmak feraha ermek için)

14-ARZU74.....ya Gaffar C.C

15--Dağ Çiçeği..Ya Musavvir C.C.(Rabbimin tövbelerimi kabulü niyetine )

16-(KARDELELE yeğeni)Ya fettah C.C.(sınavında başarılı olması için)

17-(SEYREN kardeşi)Ya-Semi C.C(Kardeşim öyle bir belanın içine düşmüş ki arkadaşlar.Dualarınıza ihtiyacım var.Allah rızası için,kardeşimin feraha çıkması,gittiği kötü yoldan dönmesi,tövbe edip herşeye yeniden başlaması,ananmı babamı daha fazla üzmemesi için,dularınıza ihtiyacım var)

18-(BEHİYE)YA SELAM C.C.(ailem için almak istiyorum bulunduğumuz şu sıkıntılardan feraha huzura erebilmek için her şeyin hayırla yoluna girmesi için )

19-(HAKYOLU007)Ya Mü'min C.C.(GÜNAHLARIMIN AFFI İÇİN
SELAMETLE KALIN.
RABBİM KABUL ETSİN)

20-(SEYREN)Ya AZizi C.C(Eşim iş değiştirmeyi düşünüyor hayırlı ise olsun değilse olmasın,çalıştığı yerde huzur bulması,iftiraya uğramamsı,işlerinde başarılı olması helal kazanç elde etmesi için)

sabit okuyucular

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ceylantur ve elifimbenim kardeşlerim esmanızı ve niyetinizi yazarmısınız sizinkilerde okunsun Allah kabul etsin inşallah.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm leylacığım, liste için Rabbim razı olsun inşaAllah, çok sağol. Benim esmam El-Hadi, niyetim cümle Mümin ve mümine kardeşlerimizin hidayeti inşaAllah

serap8191 kardeşimizi de listeye ekliyorum, Rabbim Ya Şafi ismi hürmetine kendisine ve bebeğine şifa vermesi niyetiyle,

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Dağ çiçeği ablamızı bundan sonraki okuamaların sabit okuyucularından siliyorum, kendisi liste aldığını belirtmişti, yeni katılanlardan haberi yok

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
21- ceylantur...El-Hadi, niyetim cümle Mümin ve mümine kardeşlerimizin hidayeti inşaAllah

Toplam....................6.800
Kalan......................4.200

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
2200 okundu

kalan : 2000

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
20-(SEYREN)Ya AZizi C.C(Eşim iş değiştirmeyi düşünüyor hayırlı ise olsun değilse olmasın,çalıştığı yerde huzur bulması,iftiraya uğramamsı,işlerinde başarılı olması helal kazanç elde etmesi için)

RABBİM ,
Cümlemizden razı olsun inşAllah...Eşim iş değiştirdi:)İNŞALLAH RABBİM utandırmaz...

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ablacım.Özlettin kendini Leyla ile görüşte konuşalım inşallah.Haberini bekliyorum.Çok şükür Allah hepinizden razı olsun.Eşim iş değiştirdi umarım umduğumuz gibi olur.Rabbim rızkının peşinde koşan herkeslere yardım etsin inşallah.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım senin forumda olduğun zamanlar denk gelemedik :)
önceki hafta konuşmuştum leyla ablam ile , bugün de msj attım seninle konusdugunu iş değiştirme olayını söyledi, selamlarını da iletti saolsun,
konusalım ablacım inşallah,küçük kardeşim nasıl devam ediyormu yaramazlıklara :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Etmezmi maşallah üstüne yok oruçta beni çok zorlayacak ne yapacağım kara kara düşünüyorum.Öğlenin sıcağında atta dedi mi tutabilene aşkolsun:D

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun ablacım adananın sıcağında neminde bir de kardeşim atta demesin :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
İnanılmaz bir sıcak var Gökmen öyle böyle değil.Dayanılacak gibi değil diyorum ama ebedi hayatta Rabbim yardımcımız olsun inşALLAH.
Bazen dayanamıyorum çileden çıkıyorum.Kızıyorum yada eline vuruyorum oooo işte o zaman atta muhabbeti bitmek tükenmek bilmez bir hal alıyor.Allahım biraz dinginlik versin inşallah.Canı sağ olsunda ne yapalım idare ediyoruz işte.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt