BEHİYE....YA SELAM
16-ailem için almak istiyorum bulunduğumuz şu sıkıntılardan feraha huzura erebilmek için her şeyin hayırla yoluna girmesi için
BEHİYE....YA SELAM
16-ailem için almak istiyorum bulunduğumuz şu sıkıntılardan feraha huzura erebilmek için her şeyin hayırla yoluna girmesi için
SABİT OKUYUCULAR
ceylantur................500
Dağ Çiçeği..............2000
Nadas06.................1.000
Leyla-1...................1000
Katrepare................300
Umuteden................1000
Seyren....................3000
OKUNAN........8.800
KALAN..........2.200
ALLAH KABUL ETSİN
HAKYOLU007
Mü'min
Emin kılıcı, koruyucu , Kullarına emniyet veren.Kendinin ve peygamberlerinin doğruluğunu ortaya koyan, kullarına yaptığı va'dinde sadık.
O Allah ki, O'ndan başka ilâh yoktur. Melik'tir; Kuddus'tur; Selâm'dır. Mü'min'dir, Müheymin'dir, Aziz'dir, Cebbar'dır, Mütekebbir'dir, Allah, (müşriklerin) şirk koştuklarından çok yücedir * Haşr 59:23
Allah'ın iman ve güven veren her türlü şüphe ve tereddütleri kaldıran anlamında bir ismidir. Allah, korku içinde olanlara emniyet ve güven verendir. Bu bakımdan her türlü korkudan emin olmak için Allah'a iltica edilmeli, O'na sığınılmalıdır.
NİYETİM,
GÜNAHLARIMIN AFFI İÇİN
SELAMETLE KALIN.
RABBİM KABUL ETSİN. c
15-SEYREN-Eşim iş değiştirmeyi düşünüyor hayırlı ise olsun değilse olmasın,çalıştığı yerde huzur bulması,iftiraya uğramamsı,işlerinde başarılı olması helal kazanç elde etmesi için YA AZİZ istiyorum inşallah arkadaşlar.
Hayırlı sabahlar..ben listeyi aldım..girmesem de o listedekileri bitireceğim..
Selametle kalın..
Murat_Ya Fettah_C.C.(Rabbimize layık bir kul Efendimiz sallahu aleyhi veselleme layık bir ümmet Kuran_ı kerim'e has bir talebe olmamızı,günahlarımızın affı,yeni doğan bebeğin yeğenlerin ve bütün çocukların salih hayırlı ana babalı dini bütün olarak yetiştirmek nasip etsin Rabbim.Haklarında hayırlı ise hayırlı bir evlat daha nasip etsin Rabbim.Eşiyle çocuklarıyla ailesiyle sağlıklı huzurlu mutlu bir yuva bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerini tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.Maddi manevi sıkıntılardan kurtulmak borçlarını ödeme kolaylığı kız kardeşlerine ve bütün bekar kardeşlerimize hayırlı eş hayırlı yuva nasip etsin Rabbim.
Allah hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda, yüreği sıkıntıda olan kardeşlerimize Rabbim inşirah nasip etsin.maddi ve manevi borçlarımızı hayırlı bir şekilde ödememizi yüce mevlam nasip eder inşallah.Rabbim kutsal mekanlara hayırlısıyla gidebilmemizi,cümlemizin iki dünya saadeti yaşamamızı sevdiklerimizle hayırlı bereketli uzun ömürler nasip etmesini Rabbimizin razı olduğu şekilde yaşayıp,günahlarımızın affını yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayr olup..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu aleyhi vesellemin şefaatine iki ciha saadetine nail olmak nasip etsin Rabbim)
Dağ Çiçeği...............2.000
Leyla-1...................1.000
Umuteden................1.000
Seyren....................3.000
kardelele..................1.000
OKUNAN........9.800
KALAN..........1.200
Allah Celle Celalühu kabul etsin inşaAllah
HAKYOLU007
Mü'min
Emin kılıcı, koruyucu , Kullarına emniyet veren.Kendinin ve peygamberlerinin doğruluğunu ortaya koyan, kullarına yaptığı va'dinde sadık.
O Allah ki, O'ndan başka ilâh yoktur. Melik'tir; Kuddus'tur; Selâm'dır. Mü'min'dir, Müheymin'dir, Aziz'dir, Cebbar'dır, Mütekebbir'dir, Allah, (müşriklerin) şirk koştuklarından çok yücedir * Haşr 59:23
Allah'ın iman ve güven veren her türlü şüphe ve tereddütleri kaldıran anlamında bir ismidir. Allah, korku içinde olanlara emniyet ve güven verendir. Bu bakımdan her türlü korkudan emin olmak için Allah'a iltica edilmeli, O'na sığınılmalıdır.
NİYETİM,
GÜNAHLARIMIN AFFI İÇİN
SELAMETLE KALIN.
RABBİM KABUL ETSİN.
Sıradaki kardeşimiz HAKYOLU
Dağ Çiçeği...............2.000
Leyla-1...................1.000
Umuteden................1.000
Seyren....................3.000