Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ömrümüzün kaç yılı Allah için geçti (2 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Abla Allah c.c. Razı olsun Emeklerinizdan dolayı teşekkürler . Rabbim yolunuzu açık etsin Kapanmanızıda Nasip etsin inşallah Güzel haberlerinizide Bekleriz .. :)
Bende 21 yaşındayım ve 1 yıl öncesindeki hayatımı düşünüyorumda :( Dinimizin Bütün emir ve yasaklarına dikkat ederek yaşamaya çalışıyorum tam olarak başaramadım sayılır çünkü çok eksiğim var ..1 yıldır İbadetlerim yapmaya çalışıyorum ve Rabbim ömrümüzün sonuna dek Namazla , Kuran okuyarak ve ibadetlerimizide yaparak son nefesimizi iman ile vermeyi nasip etsin cümlemize inşallah ..
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

[FONT=&quot]ALLAH'ım
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] Kalbindeki dünya aşklarını al, önümdeki maddi ve manevi engelleri kaldır ve izninle Sana kul Habibine Ümmet eyle[/FONT]
[/FONT]

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Selamun Aleykum Ve Rahmetullah...
Kardeşim Senin Bu Tür Tefekkürlere Dalman Bile Allah Katinda Inşallah Büyük Bir Mertebeye Yükselmende Etkili Olur...yaptiklarini Da Allahim Kabul Buyursun Ve Yapmak Istediklerini De Yapma Firsati Ve Gücü Versin Inşallah...fiemanillah

ve aleyküm selam allah razı olsun inşallah rabbim kalbimdekileri yapmayı bana nasip eder slm ve dua ile

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Selamunaleyküm Neslihan kardeşim....
rabbim herşeyi gönlüne göre versin...
aslında insan tek başına kalınca ....
ibadetlerde gevşeklik oluyor....
cemaat halinde olunca insan daha çok motive oluyor...
ibadetleri daha aşkla şevke yapıyorsun...
günlük bir çetele de tutulması güzel olur
Allaha emanet ol......

aleyküm selam meltemcim doğru söylüyosun ama ben yalnızken kendimi daha çok allaha adıyorum çeteleyide tutuyorum ilgin için allah razı olsun slm ve dua ile:H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Aleyküm Selam Abla Allah c.c. Razı olsun Emeklerinizdan dolayı teşekkürler . Rabbim yolunuzu açık etsin Kapanmanızıda Nasip etsin inşallah Güzel haberlerinizide Bekleriz .. :)
Bende 21 yaşındayım ve 1 yıl öncesindeki hayatımı düşünüyorumda :( Dinimizin Bütün emir ve yasaklarına dikkat ederek yaşamaya çalışıyorum tam olarak başaramadım sayılır çünkü çok eksiğim var ..1 yıldır İbadetlerim yapmaya çalışıyorum ve Rabbim ömrümüzün sonuna dek Namazla , Kuran okuyarak ve ibadetlerimizide yaparak son nefesimizi iman ile vermeyi nasip etsin cümlemize inşallah ..
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

[FONT=&quot]ALLAH'ım
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] Kalbindeki dünya aşklarını al, önümdeki maddi ve manevi engelleri kaldır ve izninle Sana kul Habibine Ümmet eyle[/FONT]
[/FONT]

nekadar güzel allah daim etsin ablacım rabbim banada nasip etsin duan için allah razı olsun çok mutlu oldum slm ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
~*~

Selamün Aleyküm güzel ablacımB)
Dualarla okudum her bir satırını..Rabbimiz c.c inşallah hayırlısı ile hedeflediklerinize sizi ulaştırsın; iman kemalatı, salih ameller ve makbul ibadetler iki cihanda da yareniniz olsun inşallah...

Rabbimize emanetimsiniz güzel ablam..Baki dualar ve muhabbetle inşallah..B):H

~*~

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ve aleyküm selam aliyecim allah razı olsun forumu güncellemişşsin
duaların için allah razı olsun
bana şu anda öyle iiii geldin ki anlatamam moralim bozuktu biraz
rabbim herşeyi gönlüne göre versin
slm ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ve aleyküm selam aliyecim allah razı olsun forumu güncellemişşsin
duaların için allah razı olsun
bana şu anda öyle iiii geldin ki anlatamam moralim bozuktu biraz
rabbim herşeyi gönlüne göre versin
slm ve dua ile

~*~

Güzel ablam benim, üzülmeyin inşallah..
Allah c.c hakkınızda her şeyin hayırlısını versin her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..Dualarımdasınız güzel ablacım..B)B)

Baki Dualar ve muhabbetle kalın inşallah..

~*~

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt