özgürlü_zamanlar
Kayıtlı Kullanıcı
Her insanın kendine göre sıkıntıları dertleri var kardeşim. Ne yazık ki dünya böyle biryer. Birşeylerle oyalanıp başlıkta yazdığın gibi ölüme adım adım gidiyoruz. Şunuda bilmeni isterim insan ölenler için asla üzülmüyor. Üzüldüğü şey onların yokluğunda ne yapacağıdır. Varlıklarıyla mutlu olan insan , yokluklarıyla neler eder , ne yapar işte buna üzülür insan. Yalan dünyanın bir berbatlığı bu işte , herkes kendi açısından bakar olaylara. Konumuzun esasına gelecek olursak ; sen biraz değişmelisin. Anladığım kadarıyla sürekli evde bulunan birisin. Bunu değişmekle başla önce. Zaman kavramı sen güzel işlersen mutluluk getirir sana. Yoksa boşa akan zaman sadece yolunu bulmuş bir su olacaktır. Değişiklikler ise sana bağlı olmalı. Senin nelerden hoşlandığını neler yaptığını ben bilemem. Bunları bilen sensin ve bunları sen bulup yaşamına serpiştireceksin. Mutluluk arandıkça bulunan birşey inan bana. 5 yaşında ölseydin cennete gidecektinde , şimdi neden gidemeyesin. Rabbimiz bu kadar mı kötü bizim. O sen cennete gitmek istersinde seni cennetine almayacak kadar bonkör değil mi? Cennete seni alsa yer mi kaybeder? Yok işte hiçbiri değil. O hepimizle sevinir , hepimizle üzülür. Rabbimizi sevmek ne güzel. Cennetini değil onu sevmek onunla olmak ne güzel. Sen inşallah artık ev ortamından uzaklaş , yaşamı farklı yerlerde aramaya başla. Onu bulduğunda herşey çok güzel olacak. Allah c.c. tüm hastalarımıza şifa , dertli kullara deva , borçlulara edalar versin. Bizleri bağışlasın. Aldığımız abdestleri , kıldığımız namazları , tuttuğumuz oruçları , kestiğimiz kurbanları kabul eylesin. Bizleri RIZA için onu sevmeyi nasip eylesin inşallah.Amin.