Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ölüm Sırasında Azraille Konuştuklarım (2 Kullanıcı)

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
saolasın kardeşim

saolasın kardeşim

s.a. Allah razı olsun emeğinize sağlık Rabbim bizleri ''keşke''diyenler etmesin (amin)selam ve dua ile

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM HAFİZE ANNE ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI. BEN BUNDAN BİR YIL ÖNCE RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜM ÖLÜM MELEĞİNİ İNANIN RÜYADA BİLE KARŞILAŞMAK O KADAR ZORKİ BANA KÖTÜ BİR SURETTE GÖRÜNMEMESİNE KARŞIN DAKİKALARCA HIÇKIRIKLARLA AĞLADIĞIMIN BİLE FARKINDA DİĞİLİM. GÜNLERCE KENDİME GELEMEMİŞTİM. YAZIYI OKURKEN BİRDEN AYNI RÜYAYI TEKRAR GÖRMÜŞ GİBİ HİSSETTİM RABBİM YARDIM ETSİN ALLAH (c.c) TARAFINDAN YARATILAN BİR MELEK KARŞISINDA KÖTÜ BİR MUAMELE GÖRMEDİĞİM HALDE BU DENLİ KORKUYA KAPILDIYSAM YA RABBİMİN KARŞISINDA NE YAPARIZ BİLMİYORUM RABBİM AMELLERİMİZLE BAKMAZ İNŞALLAH YÜZLERİMİZE MERHAMETİNİ NASİP EYLER. RABBİM KOLAYLIKLA İMANLA ŞAHADETLE CAN TESLİM EDENLERDEN EYLESİN HEPİMİZİ DUALARIMDASINIZ ALLAH'A EMANET OLUN.B)

ALEYKÜMSELAM DERYA DEDEM HASTAYKEN DAYIMIN HANIMI YENGEM DEDEMİN AYAK UCUNDA GÖRMÜŞ DAYIMI UYANDIRMIŞ BABAN AYAKTA DURUYOR BİRDE BAKSALAR DEDEM YATIYOR O GÜN DEDEM VEFAT ETMİŞ AH NASIL KARŞILAŞIRIZ BİLMİYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ AMİN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Gözümün önündeki perdeler açılmaya başladı...
Gayb meğer ne yakınmış...
Keşke iş işten geçmiş olmasaydı...
Neler yapmazdım ki!

selamünaleyküm hafize annecim,

çok güzel bir paylaşımdı ALLAH razı olsun. Rabbimiz ders alan kullarından eylesin hepimizi. Keşke dememek için içinde bulunduğumuz ve her geçen gün azalan sayılı günleri birer fırsat bilen kulların çoğalması duası ile.

selamünaleyküm

Ve Aleykümselam o kadar hızlı koşuyoruz ki 52 sene nasıl geçti anlamadım çocuklar torunlar derken gençken seneler geçmiyor gibi geliyor Azrail meleğinin kollarına yavaş yavaş gidiyoruz Rabbim yaşamında ölümünde hayırlısını versin inş selametle

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Allah ( cc ) razı olsun paylaşımınız için .
Cenabı hak cümlemize iman ile ölmeyi nasip etsin.
Kulluk göremizi hakkı ile yerine getirenlerden eylesin inşallah.
Dua ile.
Allah' a (cc) ısmarladık.

AMİN AMİN AMİN

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Bir Paylaşim.okurken Yaşadim Sanki Bu Durumu.ama Kötü Bir Insan Olarak Değil.allah In Da Izniyle Ibadetlerimi Yapmiş Ve Huzur Içinde Olmanin Heyecaniyla Yaşadim.korkuyoruz.neden.çünkü Yanliş Yaşiyoruz.yanliş Yaşadiğimizi Bildiğimiz Halde Devam Ediyoruz.gerçekten O Son Dakikalar çok Pişmanliklarla Dolu.azrail Inşallah Hepimize Hayirli ölümlerle Gelir.hayirla Yaşayalim Hayirla ölelim.bayram Günü Gibi Olsun ölüm Bizim Için.zaten Sonun Başlangici Değil Midir ölüm.emeğinize Sağlik.çok Güzel Gerçekten.unuttuğumuzu Hatirlatti

ebrar_21

Kayıtlı Kullanıcı
S.A,RABBİM razı olsun okurken kendimi koydum o kişinin yerine bulunduğum ortam bana dar gelmeye başladı,ya okurken değilde gerçekten ruhumuzu teslim ederken bu duyguyu yaşarsam diye çok korktum RABBİM yar ve yardımcımız olsun FİRDEVS CENNETİNE GÖTÜRECEK AMELLER LE GİTMEMİZİ NASİP EYLESİN İNŞAALLAH,AEO,DUA İLE.....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Bir Paylaşim.okurken Yaşadim Sanki Bu Durumu.ama Kötü Bir Insan Olarak Değil.allah In Da Izniyle Ibadetlerimi Yapmiş Ve Huzur Içinde Olmanin Heyecaniyla Yaşadim.korkuyoruz.neden.çünkü Yanliş Yaşiyoruz.yanliş Yaşadiğimizi Bildiğimiz Halde Devam Ediyoruz.gerçekten O Son Dakikalar çok Pişmanliklarla Dolu.azrail Inşallah Hepimize Hayirli ölümlerle Gelir.hayirla Yaşayalim Hayirla ölelim.bayram Günü Gibi Olsun ölüm Bizim Için.zaten Sonun Başlangici Değil Midir ölüm.emeğinize Sağlik.çok Güzel Gerçekten.unuttuğumuzu Hatirlatti

Evet her müslümanın korktuğu en son şey son nefesimi nasıl veririm korkusu ben çok korkuyorum Ya Rabbim yaptıklarımı beğenmezse Ya şeytan beni son nefesimde aldatırsa kimi zaman aklıma geliyor içim daralıyor Rabbim bizi yaptıklarımızla değil rahmetinle yargılasın inş selametle

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
S.A,RABBİM razı olsun okurken kendimi koydum o kişinin yerine bulunduğum ortam bana dar gelmeye başladı,ya okurken değilde gerçekten ruhumuzu teslim ederken bu duyguyu yaşarsam diye çok korktum RABBİM yar ve yardımcımız olsun FİRDEVS CENNETİNE GÖTÜRECEK AMELLER LE GİTMEMİZİ NASİP EYLESİN İNŞAALLAH,AEO,DUA İLE.....

Aleykümselam Ebrar herkezin ameline göre görünürmüş ölüm meleği inş bizde çok güzel görürüz selametle

ervude44

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık ibret verici bir yazı kim bilir "bunu okudun neden kendini düzeltmedin " denilecek

inş. düzeltenlerden oluruz

dua ile kalın

gülennur

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim çok güzel yazmışsın, eline ağzına yüreğine sağlık. Yüce Rabbim iyi kullarından eder inşallah.

A

Arzu_76

selamün aleyküm Allah (CC) razı olsun paylaşımınız için ve hakkınızı helal ediniz

Dua ile inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt