s.a.annecim emeğine sağlık,güzel amellerler azraili güzel görebilmek duamla selametle AEOB)
SELAMUN ALEYKUM HAFİZE ANNE ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI. BEN BUNDAN BİR YIL ÖNCE RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜM ÖLÜM MELEĞİNİ İNANIN RÜYADA BİLE KARŞILAŞMAK O KADAR ZORKİ BANA KÖTÜ BİR SURETTE GÖRÜNMEMESİNE KARŞIN DAKİKALARCA HIÇKIRIKLARLA AĞLADIĞIMIN BİLE FARKINDA DİĞİLİM. GÜNLERCE KENDİME GELEMEMİŞTİM. YAZIYI OKURKEN BİRDEN AYNI RÜYAYI TEKRAR GÖRMÜŞ GİBİ HİSSETTİM RABBİM YARDIM ETSİN ALLAH (c.c) TARAFINDAN YARATILAN BİR MELEK KARŞISINDA KÖTÜ BİR MUAMELE GÖRMEDİĞİM HALDE BU DENLİ KORKUYA KAPILDIYSAM YA RABBİMİN KARŞISINDA NE YAPARIZ BİLMİYORUM RABBİM AMELLERİMİZLE BAKMAZ İNŞALLAH YÜZLERİMİZE MERHAMETİNİ NASİP EYLER. RABBİM KOLAYLIKLA İMANLA ŞAHADETLE CAN TESLİM EDENLERDEN EYLESİN HEPİMİZİ DUALARIMDASINIZ ALLAH'A EMANET OLUN.B)
Gözümün önündeki perdeler açılmaya başladı...
Gayb meğer ne yakınmış...
Keşke iş işten geçmiş olmasaydı...
Neler yapmazdım ki!
selamünaleyküm hafize annecim,
çok güzel bir paylaşımdı ALLAH razı olsun. Rabbimiz ders alan kullarından eylesin hepimizi. Keşke dememek için içinde bulunduğumuz ve her geçen gün azalan sayılı günleri birer fırsat bilen kulların çoğalması duası ile.
selamünaleyküm
Selam aleyküm.
Allah ( cc ) razı olsun paylaşımınız için .
Cenabı hak cümlemize iman ile ölmeyi nasip etsin.
Kulluk göremizi hakkı ile yerine getirenlerden eylesin inşallah.
Dua ile.
Allah' a (cc) ısmarladık.
çok Güzel Bir Paylaşim.okurken Yaşadim Sanki Bu Durumu.ama Kötü Bir Insan Olarak Değil.allah In Da Izniyle Ibadetlerimi Yapmiş Ve Huzur Içinde Olmanin Heyecaniyla Yaşadim.korkuyoruz.neden.çünkü Yanliş Yaşiyoruz.yanliş Yaşadiğimizi Bildiğimiz Halde Devam Ediyoruz.gerçekten O Son Dakikalar çok Pişmanliklarla Dolu.azrail Inşallah Hepimize Hayirli ölümlerle Gelir.hayirla Yaşayalim Hayirla ölelim.bayram Günü Gibi Olsun ölüm Bizim Için.zaten Sonun Başlangici Değil Midir ölüm.emeğinize Sağlik.çok Güzel Gerçekten.unuttuğumuzu Hatirlatti
S.A,RABBİM razı olsun okurken kendimi koydum o kişinin yerine bulunduğum ortam bana dar gelmeye başladı,ya okurken değilde gerçekten ruhumuzu teslim ederken bu duyguyu yaşarsam diye çok korktum RABBİM yar ve yardımcımız olsun FİRDEVS CENNETİNE GÖTÜRECEK AMELLER LE GİTMEMİZİ NASİP EYLESİN İNŞAALLAH,AEO,DUA İLE.....
Alah razı olsun....