Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.ölüm-hayat cevabı nedir.bilen varmı (7 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
Kral, idama mahkum bir adama iki tane kağıt tutmuş ve "Bu kağıtlardan birine HAYAT, diğerinde ÖLÜM yazıyor. HAYAT yazılı kağıdı çekersen kurtulursun, ÖLÜM yazılı kağıdı çekersen asılırsın" demiş. Fakat kral kağıtların ikisine de ÖLÜM yazdırmış. Mahkum da bunu öğrenmiş. Acaba mahkum nasıl kurtulabilir ?

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
RE: soru şu.ölüm-hayat cevabı nedir.

RE: soru şu.ölüm-hayat cevabı nedir.

ÇOK ZOR BİR SORU .BUĞÜN OKADAR ÇOK SORU CEVAPLADIMKİ İNANIN BU KADAR ZOR BİR SORU İLE KARŞILAŞMADIM:DB)

veleyeli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: .ölüm-hayat cevabı nedir.bilen varmı

padişaha çektirip ölüm çıkması halinde hayat kendisinin çekmiş olduğunu söylemesi olabilirmi?acaba

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

Gerçi kral adamı öldürmeyi kafaya koymuş bu bakımdan sanırım her halükarda onu öldürecek ama;Adam kralın en azından bu tuzağından şöyle kurtulabilir : Krala " aman efendim estağfurullah siz dururken seçim yapmak ne hadime "falan filan deyip onu gaza getirmeli sonrada " Hadi lütfen buyrun siz birini seçin geriye kalan ne olursa bana onu uygularsınız "... Kralda "ölüm " yazan kağıdı çekeceğinden ve diğer kağıdıda açarsa 2 sine de ölüm yazdığının anlaşılacağından çekineceğinden ,tamam sana "yaşamak " çıkmış diyebilir kalan kağıda bakmadan .... :)

selamlar !

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

Rica ederim sizde sağolun :)

veleyeli

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm .aslında benimde cevabımda bunu anlatmaya çalışmıştım ama tam olarak ifade edemedim.hayırlı geceler.

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

veleyeli yazdı:
selamün aleyküm .aslında benimde cevabımda bunu anlatmaya çalışmıştım ama tam olarak ifade edemedim.hayırlı geceler.

Biliyorum kardeş ,aslında benim bu cevabı bulmamda sebnin cevabın ilham oldu ..Yani aslında doğru cevabı bulan ben değilim sensin bu bağlamda seni tebrik etmek lazım bravo ..

Allaha emanet ol kardeş ,selamlar !

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt