Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ölüm anı fitneleri (2 Kullanıcı)

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.Allah razı olsun.Eğer gerçek bir alime bağlı olduysak sekarat anında oda yardım edecek.Kabirde vede ahirettede.Olabilene ne mutlu.Dua ile kalın tubacım:)

Ve aleyküm selam ve rahmetullah

Amin güzel kardeşim, :) Cenab-ı hak cümlemizi razı olduğu hallere kavuştursun, razı olduğu yolda razı olduklarıyla bulundursun.
Sevgili Peygamberi Muhammed aleyhisselâmın ve Onun kıymetli Âli ve Eshâbı hurmeti için düâmızı kabûl buyursun!

Afiyet, selamet ve dua ile kalın inşallahü teala B)

_BEGÜM_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim bizi aydınlattığın için

BerkayTarik

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Allah La İlahe İLLALLAH Kardeşler Çok Korkuyorum Allah İnşallah Hayırlı Ömürler Nasib Eder Kardeşler Namazı İbadeti Terk Etmeyelim

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Allah La İlahe İLLALLAH Kardeşler Çok Korkuyorum Allah İnşallah Hayırlı Ömürler Nasib Eder Kardeşler Namazı İbadeti Terk Etmeyelim

Maşallahü teala. Cenab-ı Hak cümlemize iki cihan seadeti nasib eylesin. Son nefeste iman selameti versin. Sevgili Peygamberi ve geçmişlerin, geleceklerin efendisi Muhammed aleyhisselâmın hurmetine duâmızı kabûl buyursun!

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Kuranı Kerim de insanların ölüm anında karşılaşacakları lütuf, müjde ve cezaya açık işaretler vardır. Bu, dünya hayatında iken takdim ettikleri amellere göre ve yaptıkları hayır ve şerlere göre olacaktır “Ama ölüm, mukarrabundan (hayırda ileri geçeceklerinden) ise, artık onun için bir rahatlık, hoş rızık ve Naim Cenneti (nimetleri bitmez bir cennet) vardır”
Allah razı olsun kardeşim, Emeklerinize sağlık,
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

deleterx2.gif

İyi bir Okçu’nun gücü, yayı ne kadar gerdiği ile değil,
Oku ne zaman atacağı ile ölçülür.

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Kuranı Kerim de insanların ölüm anında karşılaşacakları lütuf, müjde ve cezaya açık işaretler vardır. Bu, dünya hayatında iken takdim ettikleri amellere göre ve yaptıkları hayır ve şerlere göre olacaktır “Ama ölüm, mukarrabundan (hayırda ileri geçeceklerinden) ise, artık onun için bir rahatlık, hoş rızık ve Naim Cenneti (nimetleri bitmez bir cennet) vardır”
Allah razı olsun kardeşim, Emeklerinize sağlık,
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Amin Allahü teala cümlemizden razı olsun kardeşim, teşekkür ederiz. Selametle kalın.

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kusura bakam okumadan fakat içindekilerden bazılarını bilidğime eminim

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun paylaşımın için çok önemli bir yazı Allah şaşırtmasın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt