Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Olay Dizi Ayrılık'ın Siyasi Danışmanı Konuştu (1 Kullanıcı)

whamzaw

Kayıtlı Kullanıcı
Ayrılık "Aşkta ve Savaşta Filistin" dizisi İsrail ile Türkiye arasındaki krizi daha da derinleştirdi.

İsrail, TRT'de yayınlanan bu diziden ötürü, Tel Aviv'deki Türkiye Büyükelçisi'ne protesto mektubu teslim etti. Yedioth Ahtonot gazetesinin haberine göre İsrail, Türkiye'deki büyükelçisini geri çağırdı.

İsrail cenadında bu gelişmeler olurken, olay dizi "Ayrılık"ın siyasi danışmanı Hakan Albayrak, İsrail'den gelen tepkilere cevap verdi.

Albayrak, TvNet'e verdiği demecinde "“Bu flimde yalan söyleniyor, İsrail’e iftira atılıyor” diyebilecek delikanlı beri gelsin!" dedi.

İşte Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar:

O cümle neydi öyle: İsrail ordusunu çocuk katili gibi gösteren bir flim.. İsrail ordusu çocuk katili değil miymiş yani. Daha bundan birkaç ay önce en iyimser tabirle 1500 sivil insan öldürüldü Gazze’de. Muhtemelen daha fazla. Bunların 300-400 tanesi çocuk. Üstelik bir çoğu da kasten öldürüldü. Okullar bombalandı. BM’in okulu bile bombalandı. Yani çocuk katili değimliymiş adamlar. Muhammed Dura, çocuk değil miydi. Babası korumaya çalışırken taradılar çocuğu.Mezarı orada işte! Gitsinler baksınlar!

Katliamla kurulmuş bir devlet İsrail! Çoluk çocuk ayırımı yapmadan. Kaldı ki bunu itiraf ediyorlar. Gazze’de soykırım yapan İsrail birlikleri, orada yaptıkları mezalimi, çocukları nasıl öldürdüklerini anlatıyorlar. Tsörtleriyle de anlatıyorlar.

Oradaki bir takım radikal örgütler, ordu birliklerinden izin alarak bildiri dağıttılar. Komutanların izni ve teşvikiyle… Diyorlar ki “Sivil militan ayırımı yapmayın. Onların hepsi bizim düşmanımızdır. Hepsi potansiyel bir canlı bombadır.”

Eğer İsrail, çocuk katili denilmesinden rahatsız oluyorsa çocuk katletmekten vazgeçsin! Yaparken rahatsız olmuyor da filmde izlerken mi rahatsız oluyor. “Bu flimde yalan söyleniyor, İsrail’e iftira atılıyor” diyebilecek delikanlı beri gelsin!

Bu filmin zamanlaması da çok harika oldu.Esasında tasarlanmış bir şey değildi. Ben, filmin ne yapımcısıyım ne senaristiyim ne de yönetmeniyim. Süreci de çok takip etmiyorum. Yaptığım bir çok iş içerisinde bir iş bu. Arkadaşlar, bizden danışmanlık hizmeti istediler biz de memnuniyetle verdik. Filmin Salı günü TRT’de yayınlanacağı haftalar öncesinden ilan edilmişti. Fakat bana sorarsanız çok güzel dek geldi.

Lieberman, dünyanın en büyük faşistlerinden bir tanesidir. Yani adıyla şanıyla faşist bir adamdır. Herkes bunu bilir. Amerika’nın eksi dışişleri bakanı Colen Powel, Irak’a saldırmadan önce Katar’a gitti ve Katar emiri Şeyh Tani’den el Cezire’deki Amerika karşıtı yayınlarını durdurmasını istedi. Şeyh Tani, ise “ne yaparsa yapsınlar ben karışmıyorum” dedi. Herhalde biz de kendi yöneticilerimizin Şeyh Tani’nin gerisine düşmesini beklemiyoruz.

Yok elçiyi çağırmış yok ne yapmış. İyi o zaman Nazilerle ilgili bir film yapınca Almanya, Almanya’daki büyükelçimizi çağırsın. Ya da Cezayir filmini yayınlayınca Fransa Dışişleri Bakanlığı, elçimizi çağırsın. Gandi, filmini göstermiyor mu TRT? Orada İngiliz subay, sivil Hintlileri taramıyor mu?

Yani şimdi bizi Antisemitizmle suçluyorlar. Hindistan’daki olaylar anlatılınca biz İngiliz ırkına düşmanlık mı yapmış oluyoruz? Böyle bir şey var mı?

Kim İsrail aleyhinde bir kitap, makale, şiir ve film yapsa hep beraber ayağa kalkıyorlar ki İsrail’in bu gerçek yüzü açığa çıkarılmasın.

israhaber.com

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
Ayrılık dizisinin siyasi danışmanı Hakan Albayrak

Ayrılık dizisinin siyasi danışmanı Hakan Albayrak

Ayrılık dizisinin siyasi danışmanı Hakan Albayrak İsrail'i sarsan "Ayrılık" dizisini reyting şampiyonu yapma çağrısında bulundu.

İşte Albayrak'ın Yenişafak'ta kaleme aldığı o yazı:

TRT1'de yayınlanan “Ayrılık – Aşkta ve Savaşta Filistin” dizisinin danışmanlarından biriyim, ama bu satırları TRT veya yapımcı şirket adına değil kendi adıma yazıyorum.

Kısa keseceğim:

“Ayrılık dizisi yüzünden travma yaşıyoruz”, “Ordumuzu çocuk katili gibi gösteriyorlar”, “Bize iftira atıyorlar” diyen İsrail, TRT'yi bıraksın da, aynaya baksın. Baktığında görecek ki gerçek yüzü bu dizide gösterilenden bile daha çirkin. Hele, Türkiye'ye protesto notası vermeye hazırlanan Dışişleri Bakanı Liebermann!

Deyr Yasin, Kana, Cenin, Gazze katliamlarıyla anılan İsrail ordusunun aslında Polyanna ordusu olduğuna inanmamızı bekleyen bu zat, Dökme Kurşun Katliam Harekâtı'ndaki mezalimi yeterli bulmayıp Gazze'ye atom bombası atılmasını istemiş ve Filistinlilerin Lut Gölü kenarında inşa edilecek toplama kamplarına tıkılmasını önermiş bir SİYONAZİ'dir. Bu yüzsüz SİYONAZİ'nin protestosu Ankara'ya vız gelip tırs gitmelidir.

Liebermann'ın elemanı ya; İsrail İstanbul Konsolosu Moşe Kamhi de “İsrail ordusu savaş ahlâkına en çok riayet eden ordudur” gibi akla ziyan laflar ederek hepimizi salak yerine koyuyor. Neymiş? Gazze'de bombardımanlardan önce ahaliyi telefonla uyarma nezaketini göstermişler. Aman ne güzel! Peki uyarılan Gazeliler nereye sığınacaklardı? Bombalanmayan bir yer mi vardı Gazze'de? Camileri, hastaneleri, okulları bile bombalamadılar mı?

Savaş ahlâkıymış! Eğitimlerini tamamlayan İsrail askerlerine dağıtılan tişörtlerin üzerindeki resimler ve yazılar çok güzel anlatıyor o “savaş ahlâkı”nı: Atış menzilinde Filistinli bir çocuk resmi ve altında “Kafasına sıkmadan gevşeme!” yazısı… İsrail askerinin Filistinli kıza tecavüz resmi ve altında “Bâkire kalmayacak!” yazısı… Gazze'de 'görev yapan' İsrail askerlerine dağıtılan bildiriler de birer ahlâk manifestosu(!!!). Mesela, askerlerin uluslar arası savaş hukukunu hiçe saymaya çağrıldığı şu bildiri: “Ey İsrail askerleri! Bizi kuşatan ve canımızı acıtan o ahaliye acımayın; kendinizi ve arkadaşlarınızı korumaya bakın. O ahali masum değil. Düşmana karşı layıkıyla savaşmayı engelleyen bütün o tuhaf doktrinleri ve emirleri yok sayın!” (Kaynak: HAARETZ)

“Ayrılık” dizisi gerçekleri anlatıyor. Anlatılan gerçekler İsraillilere “travma” yaşatıyorsa, bu gerçekleri değiştirmeye baksınlar.* * *

Sansür talep eden İsrail'e inat, “Ayrılık” dizisini reyting şampiyonu yapmaya var mısınız?

TRT1, Salı, 19:50…

alıntı

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum ...

ben BİZİ.. !! anlayamıyorum , anlamıyorum ...

sanki herşey bir senaryodan ibaret yada rolünü iyi yapan parasını iyi alan iki kahraman oyuncudan ibaret ..

ne güzel ve ne kolay hatta ne ucuz .. !tüm masum çocukların öcü alınacak !! ne güzel akıttıkları kanda zalimleri böyle bogacagız kardeş olarak!! kardeşiz ya o bakımdan .... !

hayretler içinde kalıyorum ya bende bir tuhaflık var yada bu dünya bir tuhaf ..
hayır olsun yinede

selam ve sevgiler güzel hemşehrim . :)
aslında haklılar ....

_YUSUF_

Yönetici
selamun aleykum ...

ben BİZİ.. !! anlayamıyorum , anlamıyorum ...

sanki herşey bir senaryodan ibaret yada rolünü iyi yapan parasını iyi alan iki kahraman oyuncudan ibaret ..

ne güzel ve ne kolay hatta ne ucuz .. !tüm masum çocukların öcü alınacak !! ne güzel akıttıkları kanda zalimleri böyle bogacagız kardeş olarak!! kardeşiz ya o bakımdan .... !

hayretler içinde kalıyorum ya bende bir tuhaflık var yada bu dünya bir tuhaf ..
hayır olsun yinede

selam ve sevgiler güzel hemşehrim . :)
aslında haklılar ....

Aleyküm Selam hanımefendi kardeşim...
Anlamaman gayet doğal.Neyi nasıl anlamamız gerektiğini yıllardır anlatan mı var yada anlatılanlar ne?
Peki anlatılanlardan biz ne anlıyoruz deme, şekil A yukarıda işte...

Neyse anladıklarımızı boşverelim de ben size bir senaryo çizeyim, mi?
Çizeyim, çizeyim ama sonunu siz tamamlayın..
Senaryo şu 3 taraf var,
1-Öldürenler...
2-Ölenler...
3-Bön, bön bakanlar...
Detayları geçiyorum direk sonuç kısmına geliyorum.Nede olsa zaman değerli,
Ölenler mutlu sona, öldürenler mutsuz sona, bön bön bakanlar ........ ne yana, hadi bi gayret tamamlayalım senaryoyuda yayına geçelim.Yardım edeceksin değilmi? Nede olsa bir senaryo! değilmi : )
Hayırla kalınız inşaAllah

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Aleyküm Selam hanımefendi kardeşim...
Anlamaman gayet doğal.Neyi nasıl anlamamız gerektiğini yıllardır anlatan mı var yada anlatılanlar ne?
Peki anlatılanlardan biz ne anlıyoruz deme, şekil A yukarıda işte...

Neyse anladıklarımızı boşverelim de ben size bir senaryo çizeyim, mi?
Çizeyim, çizeyim ama sonunu siz tamamlayın..
Senaryo şu 3 taraf var,
1-Öldürenler...
2-Ölenler...
3-Bön, bön bakanlar...
Detayları geçiyorum direk sonuç kısmına geliyorum.Nede olsa zaman değerli,
Ölenler mutlu sona, öldürenler mutsuz sona, bön bön bakanlar ........ ne yana, hadi bi gayret tamamlayalım senaryoyuda yayına geçelim.Yardım edeceksin değilmi? Nede olsa bir senaryo! değilmi : )
Hayırla kalınız inşaAllah

edeceksin değilmi? Nede olsa bir senaryo! değilmi : )

: )

illa birilerin bizi tutup birşeyler anlatması gerekmiyor .. anlatmasınlar isteyen yok eksik olsunlar efendim

zaten tüm sorun ve hatta sorunların başı .. sürekli bize birşeylerin anlatılması ..zorla ..anlatmayı seviyoruz millet olarak ..
bunun sebebi masalımız çokmu ne ; )

buldum işte .. : D bende diyorum neden hep uyuyoruz .. tabi çok masalımız var ondan ...

bu senaryoyu bitirmek beni aşar , muhterem kardeşim .. olayın daha siyasi boyutu var , reyting boyutu var, nabza göre şerbet boyutu var var da var ..

selam ve saygılar ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt