Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rabb'im her işte bizlere en hayırlı olanı nasip etsin.Bizi en iyi tanıyan O'dur.Elimizdekilere şükür ederek başlayalım her güne.Yazı çok güzel.Allah razı olsun...
selamunaleykum guzel kardeşım
emeğıne sağlık
yıllar once cok dua etmıştım bır şey ıcın
ama hayırlısı demıştım
ve olmadı
o an uzulmuştum
sımdı goruyorum kı
ıyı kı olmamaış
herşeyın hayırlısı olsun
allah bızlerı ha k yoldan ayırmasın
allaha emanet ol
selamunaleykum guzel kardeşım
emeğıne sağlık
yıllar once cok dua etmıştım bır şey ıcın
ama hayırlısı demıştım
ve olmadı
o an uzulmuştum
sımdı goruyorum kı
ıyı kı olmamaış
herşeyın hayırlısı olsun
allah bızlerı ha k yoldan ayırmasın
allaha emanet ol
bu değerli paylaşımdan umarım alınması gereken mesajlar alınmıştır...
Rabbimize dua ederken haşa rabbimizle pazarlık eder gibi şu kadar dua edersem duam kabul olur mantığına cevap olan bu yazıdan umarım gerekli ders çıkarılır...lütfen dualarımızı ederken KURANI KERİMDEKİ VE SÜNNETTEKİ dualara aykırı şekilde olan delilsiz tamamen uydurma olan dua şekillerine itibar etmeyelim...
emanet kardeşim tekrar ALLAHCC razı olsun bu önemli paylaşım için...
RABBİM razı olsun kardeşim sağolasın...seninle aynı düşüncedeyim...KURANI KERİMİ ve sünnetleri bilirim okadar.ama hala hala anlamayan var ya işte....RABBİM hayırlısını versin hakklarında.. selam ve dua ile kardeşim.. RAHMANA emanetsin