mmhn yazdı:
4 yaşındaki bi çocuk bunu yapıyo düşünebiliyomusun çocuk diyip geçmemek lazım yüce rabbim neler yaratmış esas çocuk olan biziz selam ve dua ile AEO
TEŞEKKÜR EDERİM; suna_hisir KARDEŞİM,suna_hisir yazdı:
ALLAH CC RAZI OLSUN CENNET GÜLÜ. GÜZELE BAKMAK SEVAP DEĞİL GÜZELE GÜZEL BAKMAK SEVAPTIR.DUA İLEB)B)B)
kavakli yazdı:
güzel kardesim emegine saglik bizimle paylastigin icin sana tesekkür ederim cünkü bizi düsündürttün duygulandirdin keske hepimiz birazcik caba göstersek de hic bir insan ac sefil kalmaza. Ama insanoglu nankör oluyor paylasmayi ya bilmiyorlar yada paylasmiyorlar Bencil olduk artik nasil olsa benim karnim doyuyor baskasindan bana ne demeyelim
paylasmasini bilelim
mustafa_xtar yazdı:
Allah razı olsun
bizde ekmekleri çöpe atalım :|
Resul_Acer yazdı:
CENNET GULU yazdı:
BİR DOSTUM ANLATMIŞTI;
BİR TANIDIKLARININ EVLERİNDE TELEVİZYON ARIZA YAPMIŞ.
TAMİRCİ GELİP TV'NİN ARKASINI AÇMIŞ Kİ,
BİR SÜRÜ EKMEK KIRINTISI...
TABİ KİMİN YAPTIĞINI HEMEN ANLAMIŞLAR,
EVİN DÖRT YAŞINDAKİ YARAMAZ KIZI.
BU HANGİ AİLEMİZDE GERÇEKLEŞİRSE GERÇEKLEŞSİN;
İLK GÖSTERECEĞİMİZ TEPKİ ÖFKELİ BİR DAVRANIŞTIR.
TAMİRCİNİN YANINDA BAĞIRIR,
AŞIRI GİDENLERİMİZ ÇOCUĞU ORADA DÖVER.
FAKAT ANNE ÖYLE YAPMAMIŞ,
ÇOCUĞU İLE KONUŞMAYI DENEMİŞ VE ÖĞRENDİKTEN SONRA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAMIŞ.
ÇOCUK EKRANDA AFRİKA'DAKİ AÇ ÇOCUKLARI GÖRDÜKÇE MUTFAKTAN EKMEK ALIP;
TV'NİN AÇIK BULDUĞU TEK YERİNDEN,
ARKASINDAKİ IZGARALARDAN İÇERİ ATIYORMUŞ............................................
Çok güzel Allah razı olsun kardeşim...B)B)B)
zerrin yazdı:
Allah (c.c.) razı olsun. bir nebze bizlerde bu çocuk gibi düşünebilsek......
enis1981 yazdı:
Çok güzel Allah razı olsun kardeşim
efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM.mustafa_xtar yazdı:
Allah razı olsun
bizde ekmekleri çöpe atalım :|
BU FORUMU ACAN KARDESIMIN EMEGINE SAGLIK COK DUYGULANDIM .HERKES GIBI ODA COCUGU ICIN YARGISIZ INFAZ YAPSAYMIS O MINICIK YUREGINDE SAKLADIGI BU DAVRANISININ SEBEBINI HIC BILEMEYECEKTI...
SIZEDE COK HAK VERIYORUM MUSTAFA KARDESIM GERCEKTENDE INSANLAR ACLIKTAN INSANLIKTAN CIKMISKEN SADECE YURUYEN ISKELET OLMUSLAR BIZLERSE YUZ CEVIRDIGIMIZ HER YIYEGECI COPE ATMAKTAN GERI KALMAYALIM .YA HAVLE....
SELAM VE DUA ILE....
AFRA_NUR yazdı:
s.a. filiz kardeşim emeğine sağlık çok güzel bi anda tüylerim diken diken oldu ve gözümden yaş geldi yaa.selam ve dua ile A.E.O.
edaalican yazdı:
Allah (c.c.) razı olsun. bizlerde bu çocuk gibi düşünebilsek......
erdal yazdı:
S.A.
ALLAH RAZI OLSUN...DÜŞÜNDÜRÜCÜ..VE İBRET ALINMASI GEREKLİ BİR HAREKET,,,,
RABBİM FERASET VERSİN...AMİN..A.E.O.
abidinbasak yazdı:
B)B)B)BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM SUBHANALLAH. İŞTE BUDUR YA VALLAHİ DUYGULANDIM. ALLAH RAZI OLSUN, İNSAN OLMAYI HATIRLATTI BANA.B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)